Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önünüze kadar gelen fırsatları kullanabilmeniz için kendinize şanslar tanımalısınız. Aşka hazır olmadığınız şeklindeki inancınızı yıkmanız gerekiyor. Nostaljik etkilenmelerle yönlendiriliyor gibisiniz.

Bu sıralar riskli denemeleriniz olabilir. Kendinizi geliştirme uğraşlarınızda bazen cesaretinizi uç noktalara götürebiliyorsunuz. Bazı görüşmelerinizle ilgili alacağınız dış uyarılar, iyi niyet taşıyor.

Arkadaş ilişkilerinizde bu konularda bazı küskünlükler yaşayabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlarla daha seviyeli para ilişkileri içine girebilmeniz, bazı güvensizliklerinizi atabilmenize bağlı.

Asla problemle karşılaşmayacağınıza fazlasıyla inandırıldığınız bir konuda beklediğiniz hassasiyeti görememeniz sizi kızdırabilir. Bu konuyla ilgili ikili görüşmelerde kırıcı olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. Hoşunuza gidecek bazı ortamlara girebilir ve birlikte olmaktan zevk alacağınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Duygularınız her zamankinden daha canlı olacaktır ve bugün yaptığınız her şeyden zevk almayı bileceksiniz. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz. Güzel bir teklif yada davet alma şansınız var, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

30 Nisan 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 07:51 yöneticiniz Ay, Güneş ile olumlu bir görünüm yaparak sizleri duygusal anlamda rahatlatmakta ve güven duygunuzu yükseltmekte. Bu sayede, ileriye dönük olarak düşündüğünüz planlarınızı gerçekleştirme anlamında kuvvet kazanmaktasınız. Geleceğinizi ve nereye varmak istediğinizi net bir şekilde saptayabilirsiniz. Sağlığınız bugün gayet olumlu. İhtiyaçlarınız ile hedefleriniz arasındaki ince çizgide hiçbir karmaşa yaşanmayacağı için umutla ilerleyebilirsiniz.

30 Nisan 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Bugün Oğlak'ta ilerleyen Ay, ufkunuzu genişletirken, oto kontrol konusunda sizi uyarıyor. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.

27 Nisan 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıklarınızda hızlı bir süreç Sizi daha bilinçli olmaya zorlayan eleştirileri dikkate alarak yön bulmalısınız. Derinden etkilendiğiniz ilişkiler bir kısmınız için biterken, tutkulu yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda devam eden süreç duygusal açıdan sizi zorlamakta. Kısa vadede duygusal kararlar almaktan kaçınmalısınız.

30 Nisan 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Kendinize zaman ayırmak istiyorsunuz. İşleriniz yolunda olunca enerjiniz de yükseliyor. Aileniz de sizi böyle görmek istiyordu.

29 Nisan 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünceleriniz, uzak geleceğe ve uzak geleceği şekillendirecek olan planlarınıza odaklanabilirler. Bakış açınızı da genişletebilir, daha yenilikçi bir yapıya büründürebilirsiniz. Yeni fikirler bulma ihtimaliniz de vardır.

30 Nisan 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 17' 01" R
Ay
Yengeç
29° 25' 04" R
Merkür
Terazi
01° 01' 47" R
Venüs
Akrep
04° 37' 18" R
Mars
Yengeç
12° 40' 11" R
Jüpiter
İkizler
21° 04' 58" R
Satürn
Balık
14° 38' 15"
Uranüs
Boğa
26° 59' 40"
Neptün
Balık
28° 21' 09"
Plüton
Oğlak
29° 41' 47"
Chiron
Koç
22° 00' 45"
Lilith
Terazi
09° 54' 52"
True Node
Koç
06° 39' 03"
Son Güncelleme : 27/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>