Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek. Bugün sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi rahatlıkla kabul ettirebileceksiniz. Küçük ve hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli sonuçlara ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. En sıkıcı işleri bile zevkli hale getirmeyi başaracaksınız bugün. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz.

Bugün alışveriş yapma arzusunda bulunacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden ani masraflar yapacaksınız. Harcamalarınıza biraz daha fazla dikkat etmelisiniz.

Akşam saatleri bazı ani gerilimler yaşayabilirsiniz ve iletişim konusunda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için verimli ve olumlu bir Cumartesi günü olacak. Endişe duyduğunuz bazı konularda yaşacağınız olumlu gelişmeler sizin için büyük bir moral kaynağı olacak. Beklediğiniz bir haberi bugün alamayacaksınız. Fakat bunu pek önemsemeyecek ve geleceğinizle ilgili hayaller kuracaksınız. Bugün elinize geçecek fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

4 Şubat 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Akrep burcu seyriyle yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji gösteriyor ki, eğer işimize geliyorsa aşkta anlaşmaya açığız, işimizde sorumluluk almaya hevesliyiz, kendimize güven duyuyorsak becerilerimizi sergilemekte iddialıyız. Ancak tam tersi bir durum söz konusu ise, hani şu ilişkimizde arzu etmediğimiz durumlar varsa, anlaşmak yerine, didikleyebiliriz. İşimizden memnun değilsek, sorgulamalarda bulunabiliriz. Kendimize güvenimizin az ise, becerilerimizi göstermekten kaçınabiliriz.

4 Şubat 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevre ilişkilerinizin güçlü bir şekilde gündeme gelmesiyle, sizi fazla meşgul edecek alanlarınız artıyor ve gözlemci yönünüz ortaya çıkıyor.. Gerekli donanımızın size sağlayacağı avantajlara güvenmelisiniz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve ele aldığınız konuları derin bir araştırma konusu haline getiriyorsunuz.

4 Şubat 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatın keyifli yanlarını yaşamak isterken sizi sorumlu kılan konular da var. Yeni bir düzenleme yaparak işte yeni hedefler belirlemeye bakın. Yaratıcı uğraşlarda harcadığınız zaman ve emeği getirileri ancak uzun vadede sizi tatmin edecektir. Aşk ve duygusal hayatınızda da sizi zorlayan engeller söz konusu. Bu dönem sabırlı olmalısınız.

4 Şubat 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Emir... İş hayatınız yoğun. Kariyer planlaması sürekli olarak kafanızı kurcalıyor. Sosyal alanlarda çalışan Yengeç'ler biraz yorulacak.

4 Şubat 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir konuda gerçekleştirdiğiniz ortaklıkların veya güçbirliğinin öne çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Ortak hareket ettiğiniz kişilerle görüşüp bazı noktaları açıklığa kavuşturabilirsiniz. Eviniz ve aileniz ile ilgili ani bir problemle karşılaşsanız bile, çözümü bulmak çok da zor olmayacaktır.

4 Şubat 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 29' 48" R
Ay
Aslan
14° 41' 36" R
Merkür
Terazi
03° 16' 33" R
Venüs
Akrep
06° 07' 35" R
Mars
Yengeç
13° 20' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 51" R
Satürn
Balık
14° 33' 07"
Uranüs
Boğa
26° 58' 08"
Neptün
Balık
28° 19' 07"
Plüton
Oğlak
29° 41' 17"
Chiron
Koç
21° 57' 33"
Lilith
Terazi
10° 03' 05"
True Node
Koç
06° 38' 49"
Son Güncelleme : 28/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>