Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Temmuz - 8 Temmuz

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar Dolunayı iş, hizmet ve sağlık alanlarında yaşayacaksınız. İşle ilgili konular hız kazanırken gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kemikler öne çıkarken sağlığınızda almanız gereken önemli bir karar var. Bir ilacı kullanıp kullanmamak, beslenme rutininizi oluşturmak ile ilgili konuları ele almanız önemli. Gelecek garantisini önemsediğiniz bir dönem. İş hayatınızda da önemli değişimler tam da bu dönem ve Temmuz sonunda devreye girebilir. İşinizden yeteri kadar memnun musunuz, sizin sorumlu olduğunuz kadar karşı taraf da bu sorumluluğu üstleniyor mu gibi konuları bu Dolunay zamanı çok net bir şekilde görebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin hayatında da önemli kararlar devrede olacak. Amcanız ve halanızla da ilgili önemli haberler bu Dolunay zamanı devreye girebilir. Bu hafta ilişkiler önem kazanacak çünkü haftaya ilişkiler alanınız aktif olarak giriş yapıyorsunuz ve genel itibariyle bu aralar hep uzaklardan beklenmedik haberleriniz var. Bu haberler zaman zaman üzerinizde tedirginlik ve korku yaratıyor olabilir. Şartlar elinizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz.

Bu aralar bir yerlere çekilip dinlenme arzunuz yüksek olduğunu düşünüyor olabilirsiniz merak etmeyin sizi zorlayan çok fazla bir şey olmayacak çünkü geri plandan çok ciddi anlamda destek alıyorsunuz. Beklenmedik insanlardan göreceğiniz güzel destekler bu haftayı çok daha rahat atlatmanızı sağlayacak. Bu hafta biraz zor geçti Aslanlar için ama önümüzdeki hafta çok daha rahat etkiler var hayatlarında önemli açılımlar devreye girebilir ama bu dönem çok büyük girişimlere başlamak ya da büyük işlere kalkışmak anlamında destekli değilsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Temmuz - 8 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 21' 16" R
Ay
Boğa
06° 21' 34" R
Merkür
Akrep
07° 01' 26" R
Venüs
Yay
00° 32' 02" R
Mars
Yengeç
23° 16' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 11" R
Satürn
Balık
13° 22' 27"
Uranüs
Boğa
26° 24' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 49"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 03"
Lilith
Terazi
12° 16' 43"
True Node
Koç
06° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:04

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>