Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Haziran - 10 Haziran

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar iletişimsel işleriniz ön planda, yakın çevrenizden gelecek hızlı haberlerle haftanızı planlayabilirsiniz ama bu planlarınızda değişikliklere de maruz kalabilirsiniz. Ev hane ve ailenizle ilgili konularda önemli açılımlar altındasınız. Yakın çevrenizden bir insanı evinizde ağırlama potansiyeliniz yüksek. Bu dönem ev alma, bir arsa arazi girişiminde bulunmak anlamında güzel fırsatlar karşınıza gelirken yakın çevrenizden bir insanın bu konulara önayak olduğunu, kredi ile ilgili işlerinizi çok rahat halledebildiğinizi de görme potansiyeliniz var. Evinizde huzuru mutluluğu güzel barışı ve refahı hissedebilirsiniz. Aile büyüklerinizle aranızda yaşadığınız birtakım sürtüşmeler varsa bu hafta bütün bunların giderilmesi, babanızla aranızdaki ilişkinin daha da kuvvetlenmesi, sevdiğiniz insanın, eşinizin ya da partnerinizin kariyerinde güzel bir açılımın devreye girmesi söz konusu olacak. Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir eşyanın, bir gayrimenkulün alınması gibi etkiler devrede olabilir. Evinizden çalışıyorsanız şanslı bir dönem. Evinizde mutluluğu keyfi ve iletişimi çok rahat bulacaksınız ve burada kendinizi geliştireceğiniz alanlar yaratacaksınız.

Yenilikleri hayatınıza geçirmek anlamında Perşembe günü oluşacak Yeni ay ve sonrası hareket ederek uzun soluklu ve kalıcı sonuçlar alabilirsiniz. Hafta sonu sağlıkla ilgili konular sizi test edecek. Hayatınızla ilgili yapmış olduğunuz planları hareketlendirmek isterken sağlık engeline takılmayın. Yakın çevrenizden bir insanın para ile ilgili konularda gerçekleri yansıtmadığını fark edebilirsiniz.

Mars'ın Boğa burcuna geçişiyle Pazar gününden sonraki dönem enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara kaydıracaksınız. O insanların gözünde etkin bir insan olacaksınız. Fikir ve düşüncelerinizden hareketlerinizden etkilenecekler ama diğer taraftan zaman zaman onlarla bazı sürtüşmelere ve inatlaşmalara da açık olabilirsiniz. O yüzden Pazar gününden sonraki dönem araba kullanıyorsanız dikkatli olmakta fayda olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Haziran - 10 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>