Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Ekim - 28 Ekim

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, haftanız ev, aile ve yuva ile ilgili konularla başlayacak. Pazartesi ve Salı günleri evinizde vakit geçirmek sizin için önemli olabilir. Çarşamba günü ile beraber iki gün boyunca aşka, keyfe, mutluluğa hayatınızda daha fazla yer vereceksiniz. Daha derinden sevmek, sevdiğiniz insanla bu ara bazı konularda anlaşamıyorsanız bunu gidermek üzere harekete geçebilirsiniz.

Salı günü Güneş’in Plüton’la dik açısı devrede olacak bu da para ile ilgili işlerde dikkat etmeniz gerektiğinin altını çiziyor. Çok güçlü, otoriter bir arkadaşınızın üzerinizde kurduğu baskı, parasal konularda çekişmeler yaşamanıza ya da parayla ilgili bir konuda yanılgıya düşmenize gibi etkileri devreye koyabilir. Bu dönemde parasal konulardayaptığınız insanlarla güç çekişmelerinde bulunmayın, manipülasyondan ve çıkarcılıktan mümkün olduğunca uzak durun. Para ile ilgili konularda adaletsizlikler olduğunu size eşit davranılmadığını, işten beklediğiniz paralarda problemler yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Bu aralar para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Tutkuyla yaklaştığınız konularda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kıskançlık, baskı, yönlendirme gibi etkilere karşı da dikkat edin çünkü çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın üzerinizde güç kurma etkisi devrede olacak. Bunu fark ettikten sonra da hayata bakış açınız değişecek.

Çarşamba günü Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle seyahatleriniz önem kazanıyor. Yurt dışı bağlantılı işler, eğitimle ilgili konular, ticari faaliyetler, hukuki alanda atılması gereken önemli adımlar bir ay boyunca gündeminizde olacak. Öğrenciyseniz eğitim hayatınıza daha fazla kendinizi verebilirsiniz, seyahatleriniz hızlanabilir. Başka bir yere gitmek başka bir ülkeyi ziyaret etmek ya da önem kazanabilir. Evliyseniz eşinizin akrabalarıyla bu dönem daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Geleceğe yönelik önemli işlerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Hukuki konular ve davalarla ilgili süreç de bu dönemde söz konusu olabilir. Cuma günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar gününüze renk katabilir ve hafta sonunu çok daha rahat geçirmenizi sağlayabilir. Hafta sonu sevdiğinizle baş başa olmak önem kazanacak özellikle Pazar gününü iyi değerlendirin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Ekim - 28 Ekim

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 55' 40" R
Ay
Yengeç
12° 11' 27" R
Merkür
Akrep
14° 04' 38" R
Venüs
Yay
06° 05' 29" R
Mars
Yengeç
25° 16' 14" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 50" R
Satürn
Balık
13° 10' 34"
Uranüs
Boğa
26° 14' 47"
Neptün
Balık
27° 41' 27"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Terazi
12° 47' 18"
True Node
Koç
06° 24' 18"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>