Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Eylül - 16 Eylül

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta uzak yerlerden alınacak önemli haberler, seyahat etkisi ya da kariyerle ilgili önemli kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazar gününden almış olduğunuz etkiler, özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı mesafe koyma potansiyelini gösteriyor. Aynı şekilde o insandan beklentinizin karşılanmadığını da görebilirsiniz. Bu aralar ilişkilerinize karşı biraz daha soğuk bir tavır sergileyebilirsiniz. Karşı taraftan da böyle bir etki görme potansiyeliniz yüksek. Bu aralar herkesle, her şeyle aranıza mesafe koymaya da ihtiyacınız var.

Pazartesi günü Merkür’ün ikili ilişkiler ve özel hayat evinize geçmesiyle önünüzdeki iki hafta boyunca ilişkinizde var olan, yaşanmış ya da yaşanacak olan problemleri çözüme ulaştırmak kolay olacak. Bir şeyleri görmezden gelmeyecek, konuşmak isteyeceksiniz. Siz çözmeye yanaşmasanız bile partneriniz bunu yapacak ve onun söylediklerine kulak vermek doğru olabilir çünkü bu dönem hayatınız karışıksa onun söyledikleri hayatınızda çok etkili olabilir ve yönünüzü çok daha kolay belirleyebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde önemli anlaşmalar ve sözleşmeler tarafında da Merkür 15 gün boyunca sizi destekliyor. Fakat yasal ve hukuki bir sıkıntı yaşamamak adına Merkür’ün bu geçişi sırasında daha detaycı ve ayrıntıcı olmaya özen göstermeniz gerekiyor.

Perşembe günü önünüze çeşitli olasılıklar gelecek. Bu olasılıkların ev ve aile hayatınızda yuvanızla ilgili konularda karşınıza gelme potansiyeli yüksek. Evle ilgili bir gelişme, beklediğiniz bir haber varsa mücadeleci koşullar içerisinde olsanız bile size yarayacak bazı fırsatlar devrede olacak. Yuva kurmak, bekarsanız birinden hoşlanmak ya da biriyle evliliğe ya da ilişkiye adım atmak da önemli olabilir. Pazar günü Venüs’ün Jüpiter’le olumlu bir açısı var. Bu da eviniz için yapacağınız harcamalarda size büyük şans verecek. Evinizde boya badana tadilat tamirat varsa, eve alınması gereken önemli bir eşya varsa bunları halletmek için hafta sonundan faydalanın. Hiçbir şey yapmasanız bile hafta sonu kendi halinizde olmak evinizde güzel vakit geçirmek sizin için önemli olabilir. Güzel gelişmeler ev ve para hanesinden yana geliyor. Bu gelişmelerle de bir sonraki haftanıza olumlu bir şekilde başlayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Eylül - 16 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 30" R
Ay
Yengeç
12° 22' 31" R
Merkür
Akrep
14° 05' 53" R
Venüs
Yay
06° 06' 29" R
Mars
Yengeç
25° 16' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 47" R
Satürn
Balık
13° 10' 33"
Uranüs
Boğa
26° 14' 45"
Neptün
Balık
27° 41' 26"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 29"
Lilith
Terazi
12° 47' 24"
True Node
Koç
06° 24' 17"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>