Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Haziran - 17 Haziran

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar bu haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ve haftaya adapte olmanız zor olabilir ama Çarşamba gününden sonra rahat kararlar alacak ve işlerin açıldığını göreceksiniz. Bu hafta kariyeriniz önemli. Kendinizi göstermek istediğiniz konular var toplum önünde olacak, amaç ve hedefleriniz için uğraşacaksınız. Kafanızda bir sürü planın dolaştığı zamanlardasınız. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konulara ya da annenizle ilgili konulara daha fazla vakit ayıracaksınız ama sıkıntılar da buradan gelecek gibi görünüyor. Özellikle annenizin sağlıkla ilgili problemleri ya da annenizin yakın çevresinden bir insanın yine sağlığı ile ilgili zorlanmaları devrede olurken sevdiğiniz insanın üzerinizde baskı oluşturduğunu düşünebilirsiniz. Karşı tarafı sorumsuz bulabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin akrabaları ile aranızdaki ilişkilere de dikkat etmeniz gerekecek çünkü bu hafta birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Çocuğunuzla anlaşmak da zor olabilir.

Salı günü eğer bir yerden bir yere gidiyorsanız,hayatınızda ayarlamanız gereken bir şeyler varsa ya da birkaç gün izin alacaksınızdır, bu konular çok da çalışmayacak. Beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmalar devreye girebilir. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla kavgalardan mümkün olduğunca uzak durun. Bir davanızla ilgili bir konu varsa beklenmedik sonuçlar almaya da yatkın olabilirsiniz.

Bütün işleri Cuma günü toparlama şansınız yüksek. Ailede yaşadığınız bir sıkıntı varsa aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, durum ve olayları çok rahat bir şekilde toparlayabilirsiniz. Özel hayatınızda yaşanan sıkıntı ve olayları çok daha farklı gözlerle çözüme ulaştırabilirsiniz Cuma günü oldukça keyifli zamanları, şifalanacağınız bir dönemi temsil ediyor. Cuma günü kariyeriniz için bir şeyler istemekten korkmayın, bolca dua edin, dileklerinizi bir şekilde söyleyin çünkü Cuma günü bunların gerçekleşmesi anlamında önemli bir gün. Hafta sonu bayrama doğru giderken harcamalarınız yüksek olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Haziran - 17 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 14' 04" R
Ay
Boğa
04° 31' 54" R
Merkür
Akrep
06° 50' 08" R
Venüs
Yay
00° 23' 16" R
Mars
Yengeç
23° 12' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 24" R
Satürn
Balık
13° 22' 47"
Uranüs
Boğa
26° 24' 40"
Neptün
Balık
27° 47' 59"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 22"
Lilith
Terazi
12° 15' 55"
True Node
Koç
06° 36' 03"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>