Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Ekim - 28 Ekim

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, haftaya parayla ilgili konular ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bu hafta para ile ilgili beklentiniz varsa, yatırımlarınız konusunda bekledikleriniz varsa bunlarla ilgili konu ve olaylar hafta başında hız kazanacak ve güzel haberler de gelebilir. Hafta ortası itibariyle yakın çevreniz önem kazanırken hafta sonuna doğru evinize, ailenize ve özel hayatınızın bütünlüğüne daha fazla önem verebilirsiniz.

Salı günü Güneş’in Plüton’la bir dik açısı devrede olacak. Bu da beraber çalıştığınız insanlarla aranızda bir güç çekişmesi ya da ilişkinizde bir bozulmayı karşınıza getirebilir. Beraber çalıştığınız bir insanın güç kaybı ya da suistimale uğraması, aradığını bulamaması gibi etkilere karşı da dikkatli olmakta fayda var. İş hayatınızın ve güvenliğinizin önem kazandığı bir hafta olacak ve burada adil olunması gereken konularda eşitliğin adaletin çalışmadığını fark edebilirsiniz.

Çarşamba günü Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırmaya başlıyorsunuz. Diğer insanlarla bir arada oldukça, onlardan onay aldıkça kendinize olan güveniniz yerine gelebilir, daha iyi hissedebilirsiniz ve hayatınızda bir ilişki olması gerektiğini fark edebilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa o insanın düşünceleri, istekleri ya da onun yapacağı planlara göre hayatınızı düzenleme gibi konular devreye girebilir. Ortaklı işleriniz için hareketli bir dönem. İş birliklerine, önemli anlaşmalara sözleşmelere açık olabilirsiniz. Popüler olacaksınız, diğer insanlarla vakit geçirmekten mutluluk duyacaksınız, yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Ancak yalnız kalmamak adına insanları manipüle etmemeye özen gösterin. Sezgisel yönlerinizi, kendi istek ve beklentilerinizi karşı tarafa yönlendirme yönünüze dikkat etmeniz gerekebilir çünkü bu konu ilişkilerde sizi zorlayacak. Hem şüpheci yaklaşıyorsunuz hem olay ve durumları kendi isteklerinize göre manipüle edebiliyorsunuz, ilişkilerde buna dikkat edin. Bekarsanız bu dönem ilişki sizi gelip bulacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Ekim - 28 Ekim

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 30" R
Ay
Yengeç
12° 22' 31" R
Merkür
Akrep
14° 05' 53" R
Venüs
Yay
06° 06' 29" R
Mars
Yengeç
25° 16' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 47" R
Satürn
Balık
13° 10' 33"
Uranüs
Boğa
26° 14' 45"
Neptün
Balık
27° 41' 26"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 29"
Lilith
Terazi
12° 47' 24"
True Node
Koç
06° 24' 17"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>