Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Ağustos - 2 Eylül

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta para ile ilgili konular gündeminizde olacak. Buradaki hızlı gelişmeleri iyi bir şekilde yönetmeniz önemli. Pazartesi ve Salı günleri, bu konuda size gereken desteği sunacak. Aşk hayatınız ve çocuğunuzla olan ilişkiniz ön planda olacak. Hayata daha esnek ve farklı bir açıdan baktığınız bir dönemdesiniz. Bu süreçte, sevdiğiniz insanla bir bütün olma, onunla bazı konuları ele alma ve hayata daha geniş bir perspektiften bakarak rahatlama arzusu yüksek olacak. Spor yapmayı düşünüyorsanız, koşturmacalar, sanatsal işler ya da eğitime dayalı projeleriniz varsa, bu alanlarda güzel haberler gelebilir.

Çarşamba gününe dikkat. Özel hayatınızda, arkadaşlarınızla olan ortamlarda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın, ilişkiniz hakkında sizi yanılttığını fark edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin, arkadaşlarınızla olan ilişkinizde sıkıntılar yarattığını görebilirsiniz. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalabilir ve bir hayal kırıklığı ya da sorun yaşayabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmeyin, özellikle de çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Ancak tüm bu yaşananlar, aslında sizin hayrınıza gerçekleşiyor. Bunu görmeli ve ona göre ne yapıp ne yapmayacağınıza karar vermelisiniz.

Perşembe Venüs’ün Terazi burcuna geçişiylehayatınızda dengeli ve adil olacağınız, estetik, güzelleşme ve sağlık konularının ön plana çıkacağı bir dönem başlayacak. Önümüzdeki 3 hafta boyunca, beraber çalıştığınız insanlarla bağlarınız kuvvetlenirkenortamlarınızda dengeli, ölçülü ve zarif bir şekilde aranılan bir isim olabilirsiniz. Bu dönemde, tatlı yeme isteğiniz yüksek olabilir. Merkür, 15 Ağustos’tan bu yana ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi. Eski mevzular yeniden gündeme gelmiş olabilir. Babanızla bazı problemler yaşamış olabilirsiniz. Perşembe günü Merkür’ün bu alanlarınızda düzelmesiyle emlak alım-satımı, kiralama, yer değişikliği, taşınma veya evle ilgili önemli kararları gönül rahatlığıyla alabilir ve bu doğrultuda ilerleyebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Ağustos - 2 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 00' 39" R
Ay
Yengeç
13° 17' 48" R
Merkür
Akrep
14° 12' 11" R
Venüs
Yay
06° 11' 31" R
Mars
Yengeç
25° 18' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 36" R
Satürn
Balık
13° 10' 23"
Uranüs
Boğa
26° 14' 36"
Neptün
Balık
27° 41' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Terazi
12° 47' 52"
True Node
Koç
06° 24' 10"
Son Güncelleme : 23/10/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>