Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla hayatınızı planlayabilir ya da yaptığınız işlere onu dahil edebilirsiniz. Pazartesi günü Mars’ın Uranüs’le kavuşumu kişisel hayatınız, hayat görüşünüz, sağlığınız ve toplumsal duruşunuzla ilgili konularda hızlı ani beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Kazalara, sakarlıklara açık olabilirsiniz, çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. İş ortamlarınızda zorlandığınız konuların görünür olması bu konulara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Bu aralar yolunda gitmeyen ya da sizi zorlayan konu ve olaylara karşı tepkileriniz yüksek olabilir. Bu tepkileri verememekten kaynaklı olarak suçu kendinize yöneltmekten ya da suçluluk duygusuyla kaza ve sakarlıklara açık olma etkisine karşı dikkatli olun. Babanızın kariyerinde hızlı bir olay gerçekleşebilir.

Perşembe günü Güneş Uranüs olumlu açısıyla ile yakın çevrenizdeki insanlarla olan girişimlerinizde istediğiniz sonuçlar karşınıza gelebilir. Teknolojik birtakım adımlarınız, önemli toplantılar ya da dijital alanlarda girişeceğiniz işleriniz varsa Perşembe günü desteklisiniz.

Cumartesi günü Mars İkizler burcuna geçiyor, enerjinizi para konularında harcamaya başlıyorsunuz. Her tür seyahat, eğitim, ulaşım ya da sizi geliştirecek alanlara para harcama arzusuyla dolu olacaksınız. Önemli açılımlar karşınıza gelecek. Asabi olmadığınız işlerinizin üzerine doğru bir şekilde eğildiğiniz takdirde bu dönem iyi kazançlar da karşınıza gelebilir. Ama bu kazançlar geldiği gibi de gidebilir çünkü Mars harcamalarla da bağlantılıdır. Harcamaları eğitim, seyahat, kısa vadeli planlar ya da dijital platformlara yapma potansiyeliniz yüksek ama bu Mars’ın İkizler burcundan geçişini yatırımlarınız konusunda değerlendirmeye çalışırsanız o zaman tadından yenmez ve Ağustos ayında güzel getiriler de elde edersiniz.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda gerçekleşiyor. 22 Haziran civarında başlattığınız işlerinizin sonuçlarını Pazar günü oluşacak Dolunayla beraber alma potansiyeliniz yüksek. Uzakta bulunan sizinle daha az samimiyeti olan insanların bu dönem üzerinizde baskılarını hissedebilirsiniz. Bunlara vereceğiniz tepkiler de önemli olacak ve buna göre kararlarınızı alacaksınız. Emlakla ilgili girişimler, taşınma ile ilgili planlar, başka bir ülkeye yerleşmekle ilgili fikirleriniz varsa bu konularda destekli olduğunuzu da göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 00' 39" R
Ay
Yengeç
13° 17' 48" R
Merkür
Akrep
14° 12' 11" R
Venüs
Yay
06° 11' 31" R
Mars
Yengeç
25° 18' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 36" R
Satürn
Balık
13° 10' 23"
Uranüs
Boğa
26° 14' 36"
Neptün
Balık
27° 41' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Terazi
12° 47' 52"
True Node
Koç
06° 24' 10"
Son Güncelleme : 23/10/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>