İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Haziran - 17 Haziran

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler haftaya iletişimi yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle halledilmesi gereken önemli mevzuları ele alacaksınız. Bayrama hazırlık sürecinde yapmanız gerekenler, ailevi konularda almanız gereken önemli sorumluluklar bu hafta devrede olabilir. Hemhayatınızda hem kişisel hayatınızda sağlığınızla ilgili konularda sorumluluklarınızı üstlenmek istemediğiniz bir döngü içindesiniz. Bu da ailenizdeki insanların üzerinizde yaptırım gücünü arttırıyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem bu etkiyi bu hafta çok net göreceksiniz özellikle Çarşamba günü artı eksi 3 günü alırsanız sağlığa önem verin. Alerjileriniz artabilir, solunum yolları sıkıntıları yaşayabilirsiniz ayak bölgesi rahatsızlıkları ağrılara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Salı günü Mars'ın Plüton’la dik açısı var bu da yola çıkacaksanız, işle ilgili bir seyahatiniz varsa hiç tanımadığınız yerdeki insanlarla ilişkilerinizde problemler görülebilir anlamına geliyor. Davaların sonuçları olabilir, açmış olduğunuz davaların son duruşmaları olabilir, bu dönem kimseye bulaşmayınya da burada yaşananları gözünüzde büyüterek tepki vermeyin. Eğitimlerle, davalarla ya da ticari bir faaliyetin sonucunda beklenmedik bazı olaylar yaşamaya açık görünüyorsunuz ya da çok çabuk tepki vereceksiniz. Bu da kavgalara, sürtüşmelere sebebiyet verebilir. Tanımadığınız insanlarla aranızdaki mesafeyi iyi sağlamaya özen gösterin.

Güneş Merkür kavuşumuyla Cuma günü ve sonrası özellikle bayram zamanı oldukça keyifli etkilerle dolu olacak. Hayatınızla ilgili konularda dilinizden düşürmediğiniz bir isteğinizin gerçekleşme potansiyeli çok yakın. Yakın çevrenizden bir insanın devreye girmesiyle bu istekleriniz tam da bayram zamanı karşınıza gelebilir. Bayram günü ve özellikle hafta sonu daha çok çocuklarınızla, sevdiklerinizle ve keyif aldığınız insanlarla vakit geçirmek sizin için önemli olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Haziran - 17 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 23' 10" R
Ay
Boğa
06° 50' 32" R
Merkür
Akrep
07° 04' 25" R
Venüs
Yay
00° 34' 21" R
Mars
Yengeç
23° 16' 53" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 08" R
Satürn
Balık
13° 22' 21"
Uranüs
Boğa
26° 24' 21"
Neptün
Balık
27° 47' 46"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 02' 57"
Lilith
Terazi
12° 16' 56"
True Node
Koç
06° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>