İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Eylül - 30 Eylül

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ay da İkizler burcundayken haftaya adım atıyoruz, yani bu hafta sizin koşullarınız ön planda olacak. Haftanızı istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Bu hafta Merkür ev, aile ve yuva alanlarınızda hareket ediyor. Ailevi konularda ele alınması gereken meseleler sizi mutlu edebilir. Sevdiklerinize faydalı olmak, fikirlerinizle hayatlarına ışık tutmak sizin için önemli olabilir. İş ortamında konuşulanları aile ortamına aktarırken dikkatli olmanız gerekebilir. İşinize gerçekçi gözlerle bakmıyor ve fazla hayal kuruyor olabilirsiniz. İş hayatınızdaki olası sorunları göz ardı etmemeye özen gösterin. Aksi takdirde kendinizi kandırıyor olabilirsiniz. Ailenizde sakladığınız bir sır içsel bir huzursuzluk yaratıyor olabilir.

Bu anlamda Çarşamba günü dikkat çekici. Pazartesi günü Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle,ortamlarındaki ilişkiler önem kazanacak. Ancak burada kıskançlık hissi uyandıran insanlar ya da sizi kıskandığını düşündüğünüz kişiler olabilir. Manipülatif etkilerle karşılaşma potansiyeliniz olsa da, şüphecilikten uzak durun veortamında kendinizi göstermeye özen gösterin. Bu sayede çok daha güzel başarılar elde edebilirsiniz. Pazartesi ve Çarşamba günleri, para ile ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin.

Perşembe günü Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte, aşk hayatınız ön plana çıkacak, hayata aşk dolu gözlerle bakmaya başlayacaksınız. Hobilerinize yönelebilir, size keyif veren konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa, yeni bir aşka yelken açmak veya flörtleşme için uygun bir dönem olacak. Merkür’ün bu alana geçişiyle, sanatsal veya kreatif işler, eğitimcilik gibi konulara da yoğunlaşabilirsiniz. Önümüzdeki iki hafta boyunca bu alanlardaki işlerinize odaklanmak önemli olacak. Uzun zamandır ilgi duyduğunuz birine açılmak için uygun bir dönemdesiniz. Perşembe gününden sonra iki hafta boyunca hoşlandığınız kişiye duygularınızı açabilirsiniz. Ancak geçmişte yaptığınız hatalara düşmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Hafta sonuna doğru, bu hatalarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Çocuğunuz varsa, onunla ilgili konularda da dikkatli olmanız gerekecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Eylül - 30 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 30" R
Ay
Yengeç
12° 22' 31" R
Merkür
Akrep
14° 05' 53" R
Venüs
Yay
06° 06' 29" R
Mars
Yengeç
25° 16' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 47" R
Satürn
Balık
13° 10' 33"
Uranüs
Boğa
26° 14' 45"
Neptün
Balık
27° 41' 26"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 29"
Lilith
Terazi
12° 47' 24"
True Node
Koç
06° 24' 17"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>