Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Eylül - 23 Eylül

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, sosyal çevre ilişkileriniz haftaya güçlü bir şekilde damga vuruyor. Hafta sonundan aldığınız güzel etkiler var. İş ortamlarında yaşayacağınız sıkıntıları, beklenmedik olayları bir kenara bırakın. Özel hayatınızda sizi seven, sayan ve gerçekten yanınızda olmak isteyen insanlarla berabersiniz. Özel hayatınızda kimse olmasa bile, çevrenizde sizin yaptıklarınızı takdir eden, sizi sırf siz olduğunuz için seven insanlar olabilir. Bu hafta, yaptığınız işlerden kaynaklı olarak takdir gördüğünüzü fark etme potansiyeliniz oldukça yüksek.

Çarşamba günü bir Ay tutulması var. Bu Ay tutulması sizin kadersel, yani görünmeyen alanınızda gerçekleşiyor. Olayların ardındaki nedenleri şu an göremiyor ya da fark edemiyor olabilirsiniz, ancak önünüzde 6 ayınız var. Arkanızdançevrilme potansiyeli, farklı alanlara yönelme veya beklemediğiniz yerlerden gelecek bazı hamleler devrede olabilir. Tam da Ay tutulması zamanı, şartların ve koşulların sizin elinizde olmadığını fark edeceksiniz. Bir işinizin sonucu, ticari bir faaliyetin tamamlanması ya da hukuki bir konunun nihayete ermesi gibi durumlarda dikkatli olmaya çalışın. İşler göründüğü gibi olmayabilir, yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir. İleride sıkıntıya düşmemek adına yasal işlerinizi sağlam bir zemine oturtarak ilerlemekte fayda var. Bu dönemde, spiritüel konulara veya manevi tarafı kuvvetli insanlara daha fazla çekilebilir, hatta bu durumun 2012 yılından beri zaman zaman sizi etkilediğini hissedebilirsiniz. Son bir yıldır siz adeta kendiniz değilsiniz, fakat tutulma zamanı, bulunduğunuz çevrede size sevgi ve saygı gösterildiğini hissedip o yere kapılma riskiniz var, dikkat edin. Hayal dünyanız bu dönemde yoğun bir şekilde çalışacak, ancak geri planda durduğunuz işlerde (müzik, sanat, resim, edebiyat ya da yazı yazmak gibi) kimse elinize su dökemeyecek. Ancak manevi yönünüzü kuvvetlendirmek adına yanlış insanların ya da yerlerin peşine düşmeyin. İş ortamında aradığınızı bulamıyor olabilirsiniz, hayata depresif bakışınız ya da sağlıkla ilgili bir sıkıntınız buna sebep olabilir. Sağlık,hayatınızdaki sıkıntıları bu haftadan sonra daha kolay aşacaksınız. Yaratıcı ve maceraperest yönlerinize odaklanın, bu size para kazandıracak. Abartıdan uzak durmaya çalışın, çünkü tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Yakın çevreniz bu huyunuzdan şikayetçi olabilir.

Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle birlikte popüler olacağınız bir döngüye giriyorsunuz. İlişkiler hayatınızda önemli olacak, bu yüzden ilişkinize sıkı sıkı tutunun ve geleceğinizi şekillendirin. Ancak gerçeklerden kendinizi soyutlamayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Eylül - 23 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 21" R
Ay
Yengeç
11° 27' 06" R
Merkür
Akrep
13° 59' 36" R
Venüs
Yay
06° 01' 27" R
Mars
Yengeç
25° 14' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 59" R
Satürn
Balık
13° 10' 42"
Uranüs
Boğa
26° 14' 54"
Neptün
Balık
27° 41' 32"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 40"
Lilith
Terazi
12° 46' 56"
True Node
Koç
06° 24' 23"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>