Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Temmuz - 8 Temmuz

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, bu Dolunay yükselen Kovalar için beklenmedik bazı olayları getirebilir. Mesela kontrolünüz dışında olaylarla karşılaşabilirsiniz, Oğlak burcu kontrol etmeyle bağlantılıdır ama sizin 12. evinizde, kadersel alanınızda gerçekleştiği için kontrol edemeyeceğiniz bazı olaylarla karşılaşma potansiyeliniz var. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşma potansiyeliniz yüksek. Fazlasıyla tedirgin olabilir, kötümser bir hava içerisine girebilirsiniz. Oğlak burcu biraz bardağın boş tarafını görür ve kötümserdir. Diğer taraftan 21 Temmuz geldiğinde öyle bir şey olacak ki bunu neden yaşadığınızı göreceksiniz ve bir şeyleri de sonlandırmış olacaksınız. Uzun zamandır planladığınız ama bir türlü yapamadığınız konu ve olaylar bu Dolunay zamanı sizi biraz tedirgin edecek belki ama sonu çok güzel olacak. İlahi adalete inanıyorsanız korkmanıza hiç gerek yok. Kötü alışkanlıklarınız varsa bunlardan kurtulmak üzere bu Dolunayı kullanın çünkü tam da iki ay üst üste olacağı için burada bir tamamlanma enerjisi devreye girebilir. Bir davanın sonucuyla karşılaşabilirsiniz, bir eğitimin sonucuyla yine yüzleşebilirsiniz. Diğer taraftan annenizin akrabalarının hayatında önemli bazı olaylar olabilir. Bazı konuların yeniden ele alınması yapılanması söz konusu olabilir ya da eşinizin sağlığı ya da işiyle ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Unutmayın, şartlar ve koşullar elinizde değil. Olayları olduğu gibi kabullenin, mantıkla hareket edin. O zaman bu Dolunayı çok verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. İş hayatınız çok aktif gündelik hayatın ritmi hızla ilerlerken ruh sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Kendinize alan yaratmaktan çekinmeyin.

Bu hafta sizin için önemli Pazartesi gününe ay Kova burcundayken girdiğimiz için sizin için hızlı hareketli ve bereketli bir hafta olacak. İşinizi, çalışma koşullarınızı değiştirmeyi, beraber çalıştığınız insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirmeyi istiyorsanız Salı ve Çarşamba günlerini iyi kullanın. Bir işe başvurmak yeni bir işe başlamak yeni bir projeye dahil olmak anlamında da destekli olacaksınız. Para kazançlarınız artacak, parayla ilgili bir işinizi devreye sokacaksınız Çarşamba günü ve ağırlıklı olarak Cuma günü hafta sonuna doğru olan süreci kullanmayı ihmal etmeyin. Evinizde inatlaşmalardan kaçının, inatlaşmayı seveceğiniz bir dönem aile büyüklerinize karşı bunu yapmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Temmuz - 8 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>