Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Eylül - 9 Eylül

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar müşterek para alanlarınızda bir Yeni ay gerçekleşiyor. Eşinizin ya da partnerinizin parasal konularda alacağı önemli kararlar olabilir. Bu kararları beraber alarak paranızı daha verimli bir hale getirmek istiyor olabilirsiniz. Nafaka ve mirasla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar devreye girebilir. Banka ödemeleri, krediler, vergiler, faiz konularında da önemli adımlar atacaksanız, bir kredi çekecekseniz, borcun altına girecekseniz Salı günü oluşacak Yeni ay ve sonrası yapmanız çok daha mantıklı olacaktır. Önünüzdeki döneme dair farklı planlarınız varsa Salı günkü Yeni ay ile bu planlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Yeni ayla beraber Mars ve Neptün arasında da bir dik açı gerçekleşecek. Parayla ilgili konularda gerçekçi olmadığınız durumlar söz konusu olabilir. Çocuğunuzun parasal konularda düşündüğünüz gibi hareket etmediğini bazı konuları sizden sakladığını fark edebilirsiniz. Bu dönem borsada yatırım yapıyorsanız riskli girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Bu hafta parasal konularda yanılgılar söz konusu olabilir. Borcunuzu yapılandırma, kredi çekme konusunda ilerleyebilirsiniz ama risk içeren işlerden uzak durun.

Çarşamba günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle enerjinizi çalışma hayatınızakoşullarınıza ve sağlıkla ilgili konulara kaydırıyorsunuz. Çalışmayanlar gündelik hayatın ritminin hızlandığını fark edebilir. İş hayatınızda korumacı kollayıcı tavırlarınızla hareket ediyor olabilirsiniz ama bazı arkadaşlarınızla tartışmalar sürtüşmeler de devreye girebilir. Alınganlıklarınız çok yüksek. Biri size bir şey söylediğinde çok daha farklı algılayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla bu dönem aranızdaki ilişkileri çok daha normalize edin her şey sizinle alakalı değil. Mars’ın burada hareket etmesi sağlıkla ilgili konulara dikkat çekiyor. Mide sıkıntıları, gastrit, ülser gibi problemler, cilt sorunları, kaşıntılar, çok çalışmaktan ve kendinizi ihmal etmekten kaynaklı olarak gaz sıkışmaları, karın bölgesinde yaşanacak problemler devreye girebilir. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla da duygusal çatışmalar yaşayabilirsiniz. Uzaktan beklediğiniz haberler varsa geçmişten bir ilişki, bir kadından alacağınız bir haber siz mutlu edebilir. Çarşamba günü bu etkiler devrede olacak. Uzakta bulunan akrabalarınızın hayatında da önemli gelişmeler olabilir.

Hafta sonu özel hayatınızda sıkılganlıklarınız, tepkileriniz yüksek çalışacak. Sevdiğiniz insanla bağları çok fazla hırpalamayın. Kafanızdan geçenleri onunla paylaşmayı, beraber planlar yapmayı da ihmal etmeyin yoksa sadece kendinizi düşünerek hareket etmeniz özel hayatınıza zarar verecek. Parasal konularda da sorumluluklarınızı çok bilemeyecek görünüyorsunuz o yüzden hafta sonu ekstra harcamalardan da mümkün olduğunca uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Eylül - 9 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 53' 11" R
Ay
Yengeç
11° 38' 12" R
Merkür
Akrep
14° 00' 51" R
Venüs
Yay
06° 02' 28" R
Mars
Yengeç
25° 15' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 56" R
Satürn
Balık
13° 10' 40"
Uranüs
Boğa
26° 14' 52"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Terazi
12° 47' 02"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>