Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, kariyer vefırsatları, kendinizi göstereceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta hem annenizin konuları ön planda olacak hem de mesleğinize işinize gücünüze çok önem vereceksiniz ama ufak tefek krizlerle de uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Mars Uranüs kavuşumu ev, hane ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor bu da evinizde önemli bir konunun gündeme gelmesine ya da evinizde ani bir olayın yaşanmasına neden olabilir. Mesela eviniz için bir para harcamak durumunda kalabilirsiniz. Evinizin güvenliğinde problemler oluşabilir ya da babanızın hayatında hiç beklenmedik bir durumun devreye girmesi gibi etkiler devrede olacak. Bu etkilere karşı vereceğiniz tepkiler de önemli olabilir. Bu dönem evinizde boya badana, tadilat tamirat varsa bunlarla ilgili konularda da problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sakin olmaya, güvensiz hissettiğiniz noktaları bir şekilde toparlayacağınız günlere ve mantığa ulaşmaya çalışın. Yardımcılarınız, hayatınızda etkin birileri varsa o insanlardan yardım isteyebilirsiniz Perşembe günü bu etki devrede olacak. Ev hayatınız için yapılması gerekenleri çok rahat bir şekilde halletmenin yolunu bulacaksınız.

Cumartesi günü Mars’ın İkizler burcuna geçişi aşk hayatınızı hareketlendirecek sportif faaliyetler, yürüme, gezme, dolaşma, spora yazılma, sanatsal birtakım işler eğitim hayatı ile ilgili konularda enerjiniz daha da kuvvetleniyor. Bu dönemde hem aşka düşebilirsiniz hem de çocuğunuzla ilgili konularda daha rahat hareket edeceğiniz bir dönem olabilir. Kafanızda bir sürü fikir olacak ama bu fikirleri hayata geçirmenin yolunu bulmalısınız o zaman hem sanatsal işlerinizde hem kreatif alanda güzel işler ve sonuçlarla karşılaşma potansiyeliniz de yüksek.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay sizi fazlasıyla etkiliyor. 22 Haziran civarında biraz zorlandınız. Bu Dolunay zamanı bazı olayların iç yüzüyle karşılaştınız bazı fark ettiğiniz durumlar karşınıza geldi biraz yoruldunuz biraz üzüldünüz arkanızdan dönen işlere biraz içerlediniz, önemli kararlar almış olmalısınız şimdi bu kararların sonuçlarıyla karşılaşacaksınız. Bu Dolunay zamanı kadersel alanınızda olacak bir olayın şimdiye kadar küçücük görünen bir yüzünün artık tamamına ulaşmış olacaksınız. Öyle bir bilgi karşınıza gelebilir ki şimdiye kadar yaptığınız seçimler, insan ilişkilerine dair attığınız adımların bu Dolunayda sonuçlarını net bir şekilde görecek, belki daha acımasız olacak belki daha mantıklı hareket edecek ama artık eskisi gibi olmadığınızı ve bu işi de böyle tamamladığınızı çok net fark edeceksiniz. Bu dönem korku ve endişeler sizi sarabilir uykusuzluklar özellikle tam da bu Dolunayın ana konularından olabilir. Kemikleriniz ağrıyorsa cilt sıkıntılarınız olduysa kendinizi iyi hissetmiyorsanız bilin ki en büyük sıkıntıyı kafanızda kurarak siz yaratıyorsunuz, bunu yapmadığınız müddetçe çok rahat edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 09" R
Ay
Yengeç
12° 44' 38" R
Merkür
Akrep
14° 08' 24" R
Venüs
Yay
06° 08' 30" R
Mars
Yengeç
25° 17' 17" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 43" R
Satürn
Balık
13° 10' 29"
Uranüs
Boğa
26° 14' 41"
Neptün
Balık
27° 41' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Terazi
12° 47' 35"
True Node
Koç
06° 24' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>