Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Eylül - 30 Eylül

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, sosyal çevre ve aşk hayatınızın detayları bu hafta oldukça hareketli. Aşk hayatınız cıvıl cıvıl. Birileriyle görüşüyorsanız bol bol planlar yapacak ve kendinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Parayla ilgili konularda halletmeniz gerekenler olabilir. Burada gözden kaçırdığınız bir detay konusunda dikkatli olmanız gerekiyor özellikle Çarşamba günü.

Pazartesi günü Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Önünüzde üç hafta var ama bir yandan da göz önünde olacağınız ortamlarda vehayatınızda baskılar artabilir. Manipülatif etkilerle hareket edebilirsiniz beraber çalıştığınız bazı kadınlarla aranız bozulabilir. İşte yönlendirilmelere, kıskançlıklar ya da bazı toplum önü şiddet olaylarına karşı dikkat etmekte fayda var. Her koşulda Venüs’ün buradan geçişi size toplum önü duruşunuzda bir fırsat ve aynı zamanda kendinizi gösterme arzusu verecek. Ama çok hırslanmadan ya da olayları değiştirmeden, manipüle etmeden bunları yapmaya özen gösterin. O zaman hem patronlarınızla bağlantılarınız kuvvetlenecek hem de eski hatalara düşmediğiniz içinhayatınızdan daha fazla verim alabileceksiniz. Venüs Plüton karesi çalışma hayatında bazı sıkıntılı durumları karşınıza getirebilir. Tatildeyseniz, eğitim yerlerindeyseniz, okula gidiyorsanız mümkün olduğunca tehlikeli yerlerden insanlardan uzak durun, trafikte kimseye bulaşmayın.

Perşembe günü Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle seyahatleriniz, eğitimle ilgili konular hızlanıyor. Kendinize, eğitiminize, seyahatlere, gelecek planlarınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. Bu dönem hukuki davalar, ticari faaliyetler, eşinizin kardeşleri ile ilgili olaylar önem kazanabilir ama kendi çevrenize de daha fazla yatırım yapmanız gereken bir dönemdesiniz. O yüzden de kendi akrabalarınızı, yakın çevrenizdeki insanları ihmal etmeyin. Eşinizin ya da partnerinizin akrabalarıyla aranızda gerilimler olabilir. Bu meseleleri eşitlikçi ve adaletli bir şekilde çözmeye özen gösterin. Size karşı adaletli olunmadığını düşünüyorsanız buna benzer konu ve olaylar da gündeme gelecek ama burada bunun neden olduğunu sorgulayın. Bir hatanız varsa bunları fark ederek olayları durumları değiştirebilirsiniz. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi çok keyifli bir süreci temsil ediyor. Bundan sonraki dönemde bolca gezecek, dolaşacak, kendinize vakit ayıracak ve işleri kafanıza takmayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Eylül - 30 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 21" R
Ay
Yengeç
11° 27' 06" R
Merkür
Akrep
13° 59' 36" R
Venüs
Yay
06° 01' 27" R
Mars
Yengeç
25° 14' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 59" R
Satürn
Balık
13° 10' 42"
Uranüs
Boğa
26° 14' 54"
Neptün
Balık
27° 41' 32"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 40"
Lilith
Terazi
12° 46' 56"
True Node
Koç
06° 24' 23"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>