Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi Mars’ın Uranüs’le kavuşumu, aşk hayatınızda hızlı ani beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Beraber olduğunuz kişinin sizden ayrılması ya da sizin ondan ayrılmanız gibi etkiler devredeyse bir tarafın inatlaşması gibi durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Çocuğunuzun da hayatında hızlı ani beklenmedik olaylar yaşanabilir. Spekülatif işlerinizde alım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz ama bu dönem bir satış yapıp güzel bir para kazanmak için destekli olmayacaksınız. Hızlı ani beklenmedik olaylar size keyif veren alanlardan ya da çocuğunuzla ilgili konulardan yana karşınıza gelecek.

Perşembe günü sevdiğiniz insanla aranızdaki buzları eritmek yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geride bırakmak anlamında güzel bir gün. Hayatınıza bir insanın girme potansiyeli de var.

Cumartesi Mars İkizler burcuna geçiyor 1,5 ay boyunca enerjinizi çalışma hayatınıza harcayacaksınız. Gündelik hayatın ritmi hızlanabilir, fikirlerinizi çalışma ortamlarınıza kaydırabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla aranızdaki diyaloglar ya da enerjisel olarak çekişmeler gündeme gelebilir, tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Yanınızda çalıştırdığınız insanlara karşı da bu tavırlarla hareket etmeyi unutmayın. Mars’ın bu geçişi ile ciğerler, solunum yolları, eller, kollar, omuzlar, bacaklar aynı zamanda astım gibi hastalıklar ya da alerjilere karşı dikkatli olmanız gerekecek.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcunda bir Dolunay var. Bu Dolunay zamanı sağlıkla, görüntünüzle ilgili ya da hayatınızı ilgilendiren önemli bazı kararlar alacaksınız. Bu kararlar ikili ilişkilerinizi parayla ilgili konuları sağlıkla ilgili durumları kapsayacak. 22 Haziran civarı atmış olduğunuz adımların karşılığını hem bu Dolunay zamanı göreceksiniz hem de önceden vermediyseniz bile bu kararlara göre hareket edeceksiniz. Bu dönem takıntılarınızdan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Sizi parasal yönden destekleyen güzel koşullar var. İşinizde ne kadar uğraşlarınızı arttırırsanız bunların karşılığını da maddi yönden o kadar alacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 00' 14" R
Ay
Yengeç
13° 12' 16" R
Merkür
Akrep
14° 11' 33" R
Venüs
Yay
06° 11' 01" R
Mars
Yengeç
25° 18' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 37" R
Satürn
Balık
13° 10' 24"
Uranüs
Boğa
26° 14' 37"
Neptün
Balık
27° 41' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Terazi
12° 47' 49"
True Node
Koç
06° 24' 11"
Son Güncelleme : 23/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>