Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Temmuz - 22 Temmuz

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler sosyal çevreniz arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz fazlasıyla aktif. Onlarla yapacağınız planlar bu hafta devreye giriyor. Sosyal çevrenizden güzel etkileşimler alacaksınız. Para harcamalarınız konusunda vereceğiniz tepkilere Pazartesi günü dikkat edin.

Merkür'ün Jüpiter'le olumlu açısı, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler konusunda alacağınız haberlerin sizi mutlu edeceğini gösteriyor. Geleceğinizi oluşturduğunuz bir dönem içerisindesiniz. Hem işinizle hem geleceğinizle ilgili önemli kararlar alıyorsunuz. Pazartesi çok güzel etkiler devreye girebilir. Arkadaşlarınızdan gelecek güzel bir haber sizi mutlu edecek ve kısa vadeli de olsa bir plan yapacaksınız. Bu planlarınız daha çok seyahat ve tatile yönelik olabilir. Kendinizi göstereceğiniz bir dönemdesiniz. Aile ilişkileriniz kuvvetli, toplumsal konularla daha fazla ilgilisiniz. Çalışıyorsanız mesleğinize olan saygınız buradaki duruşunuz patronlarınız tarafından takdir ediliyor. Parayla ilgili konulara esnek yaklaştıkça paranın size geldiğini görmek hoşunuza gidebilir.

Güneş Satürn üçgeni Perşembe günü devreye giriyorhayatınızda söz verdiğiniz bütün işleri halletmek ya da bu sorumlulukları çok rahat bir şekilde ele almak öne çıkarken sağlığınızla ilgili konularda da değiştirmek istediğiniz ne varsa Perşembe günü harekete geçebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlara karşı yardımlaşma duygunuzun da çok yüksek olduğunu, empati ve anlayışla ne kadar rahat çalışıldığını diğer insanlara göstereceksiniz.

Perşembe günü Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlarınızı daha fazla önemseyecek, sevecek, yeni insanlarla tanışacak ve işten elde edilen gelirlerinizi artıracaksınız. 3 haftalık döngü içerisinde gireceğiniz ortamlarda gözler sizin üzerinizde olabilir. Cuma gününe dikkat edin çünkü bu kadar popüler olmanız, sevdiğiniz insanın dikkatini çekebilir ve kıskançlık yaşayabilirsiniz, üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. Bu dönem sosyal çevreniz çok hareketli,çocuğunuza ilgi gösteremiyor olabilirsiniz aynı durumu çocuğunuz eşiniz ya da partnerinizle yaşamamak adına Cuma günü kavgalardan çekişmelerden uzak durmaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Temmuz - 22 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>