Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Eylül - 23 Eylül

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi olacak. Hafta sonu yarım kalmış, iletişim halinde olduğunuz söz verdiğiniz konuştuğunuz insanlarla bu haftanın başında da planlar devrede olabilir ama bu planların yönünü seçmek kolay olmayacak çünkü ay boşluktayken haftaya giriş yapıyoruz. Pazar gününden almış olduğunuz etkiler var. Sosyal çevreniz çok hareketli, ilişkiler yönünden şanslı olacaksınız. Ortaklaşa attığınız işlerde keyfiniz yerinde olabilir. İlişkilerde aradığınız gücü bulabilirsiniz ama ev, aile, hane alanında bir ay tutulması var. Evinizle alakalı önemli bazı konular devreye girebilir, bazı gerçekliklerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Aile büyüklerinizinsağlığı ve önlerindeki döneme dair verilecek kararları bu ay tutulmasında önem kazanıyor. Burada daha gerçekçi olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Anne ve babanız arasındaki bazı çekişmeler ya dave ev hayatınızdaki beklentilerinizin karşılanmaması bazı olumsuz düşünceleri karşınıza getirebilir ama bu dönem sağlığınıza ve sizinle yaşayan kişilerin sağlığına ekstra dikkat etmeniz de gerekecek. Bu ara bir ev girişiminiz olursa gözünüzü dört açın çünkü bazı koşulları çok fazla göremeyebilirsiniz fazla fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Ev kiralayacak ya da bir yer değişikliği yapacaksanız kendinizi kandırdığınız bazı durumlar ortaya çıkabilir. Gerçekliklerden uzaklaşmamız gerekiyor.

Diğer taraftan hafta sonuna doğru Güneş’in Uranüs’le olan olumlu açısıortamlarınızda beklediğiniz haberleri karşınıza getirecek. İşle ilgili konularda olumsuz olduğunuz o bakış açısının biraz daha rahatladığını göreceksiniz ya da rahatlatan enerjilerin devrede olduğunu fark edebilirsiniz. Hafta sonuna doğruysa sevdiğiniz insana verdiğiniz sözleri tutmaya çalışın. Özellikle tanışma aşamasındaysanız aileler işin içerisine girecekse abartıdan, müsriflik uzak durun ve bu dönem küçük olayları gözünüzde büyütmeyin. Verdiğiniz sözleri tutmaya çalışın, bu,birliği yaptığınız kişilerle olan ilişkilerinizde de önemli olacak.

Pazar günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle sosyal çevreniz hareketlenecek. Önünüzdeki bir ay boyunca gelirlerinize odaklanacak organizasyonlar, aktiviteler, davetler hayatınızda daha fazla görünür olacak. Arkadaşlık ilişkilerindeki dengenin ne kadar önemli olduğunu hem bu ay tutulmasında hem de Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle fark edebilirsiniz. Çevre değişikliklerine doğru da gideceğiniz bir dönem olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Eylül - 23 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 53' 11" R
Ay
Yengeç
11° 38' 12" R
Merkür
Akrep
14° 00' 51" R
Venüs
Yay
06° 02' 28" R
Mars
Yengeç
25° 15' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 56" R
Satürn
Balık
13° 10' 40"
Uranüs
Boğa
26° 14' 52"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Terazi
12° 47' 02"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>