Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, isteksiz enerjilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz ama çalışan Yaylar çalışma koşullarına daha rahat adapte olabilirler. Pazartesi günü Mars’ın Uranüs’le kavuşumunuortamlarınızda yaşayacaksınız. Beraber çalıştığınız insanların hayatında beklenmedik bazı durumlar oluşabilir aniden meydana gelecek bir olayın sonucunda hayatınızda zorlanabilir sıkıntılar yaşanabilir. Sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin. Boğaz bölgesi sıkıntılarıyla uğraşmak sizi biraz yoracak. Şeker intoleransı, boğazlar, tiroitler, lenf bezleri ile ilgili sıkıntı ve problemlere dikkat edin.

Perşembe günü para ile ilgili bir işiniz varsa bunları çok rahat bir şekilde ele alabileceksiniz. Ev, aile ve yuvanız ya da etrafınızdaki insanların parasal konularda bir ihtiyacı varsa bu ihtiyaçlarını gidermek de sizin için önemli olacak.

Cumartesi Mars İkizler burcuna geçiyor ikili ilişkiler ve özel hayatınızda önemli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Hoşlandığınız kişi, hayatınızdaki insana karşı bağımsız yapınız ön plana çıkabilir. Önemli adımlar atmak istiyor olabilirsiniz ama sizin gibi düşünmesini ve sizin gibi hareket etmesini isteyecekseniz bu zaman zaman bazı atışmalara ve tartışmalara neden olabilir. Bu dönem çocuğunuzun yakın çevresi ile ilgili konularında hız kazandığı bir dönem olacak. Bu süreçte ikinci çocuğunuzla anlaşmak daha zor olabilir. Fikirsel olarak aşka ve biriyle beraber yaşamaya açık olacaksınız ama bu fikirleri eyleme dökmek çok da kolay olmayacak fakat bu döngüyü kaçırmamaya çalışın.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay parasal konularda önemli kararları karşınıza getirecek. Para ile ilgili bir konuda Haziran başında attığınız bir adımın nihai sonuçlarını 21 Temmuz’daki Dolunayla beraber alabilirsiniz. Parayla ilgili konularda bazen baskılandığınızı kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Şimdi parasal konularda vereceğiniz önemli kararlarla maddi konularda bazı sonuçlara ulaşacak yine önemli kararlar alacak, borcunuz varsa bu borcunuzu bitirecek ve yatırımlarınız konusunda çok daha rahat hareket edebileceksiniz. Uzak yerlerden güzel haberleriniz var sevdiğiniz insanla bir yerlere gitmek için uygun bir dönem, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza da bu hafta etkiler var.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 47" R
Ay
Yengeç
12° 52' 56" R
Merkür
Akrep
14° 09' 21" R
Venüs
Yay
06° 09' 15" R
Mars
Yengeç
25° 17' 33" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 41" R
Satürn
Balık
13° 10' 27"
Uranüs
Boğa
26° 14' 40"
Neptün
Balık
27° 41' 23"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Terazi
12° 47' 39"
True Node
Koç
06° 24' 13"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:45

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>