Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Haziran - 10 Haziran

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar bu hafta ilişkilerden yana en şanslı burç sizsiniz. Gündelik hayatın ritmi, yeme içme, boğaz sıkıntıları, sağlıkla ilgili verilmesi gereken önemli kararlarla haftanızı başlatacaksınız. Pazartesi Merkür'ün İkizler burcuna geçişiyle özel hayatınızı konuşmak ön plana geçecek. Bu dönem taşınmanın, başka bir yere gitmenin hayalini kurduğunuz bir dönem ve bunları da yapmak istiyorsanız 6 Haziran’ı bekleyin.

Perşembe günü oluşan Yeni ay ile verilecek kararlar çok daha uzun soluklu ve sizi destekleyen kararlar olacak. Güneş’in Venüs’le kavuşumu özel hayatınızda güzel açılımları karşınıza getirecek. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızla bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkileriniz uzun soluklu olabilir ve sizi çok daha ileri bir seviyeye taşıyabilir. Burası ortaklı işler alanıdır ortaklı işlerinizde de güzel adımlar devreye girecek. Ortağınızın bu dönem risk aldığı konularda güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Her türbirliğine yeni tanışmalara, olasılıklara da açık bir döngüdesiniz. Potansiyeliniz, popülerliğiniz çok yüksek olabilir evliliğe adım atmak, birine teklif etmek için çok doğru bir zaman. Önemli bir işe başlamak için de 4 Haziran’ı kullanmanızı ve 6 Haziran'daki Yeni ay sonrası hareket etmenizi tavsiye ederim.

Sağlıkla ilgili konular sizi biraz sınayabilir. Planlarınız bambaşka olmasına rağmen sağlığınızla ilgili verilmesi gereken önemli bir karar ya da bir sorumluluk, planlarınızı hayata geçirmek konusunda sizi yorabilir. Sevdiğiniz insana bu kadar önem verirken onun yaşadığı bazı sıkıntı ve sorunların ilişkinize yansıma etkilerine karşı dikkatli olmakta fayda var. Baba, dede tarafı ile ilgili sağlıkla ilgili konular hafta sonuna doğru gündeminize yerleşecek. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerektiğini anlayacaksınız.

Pazar günü Mars'ın bu alanlarınıza geçmesiyle hem verimli olacağınız hem üreteceğiniz ama bir yandan da sağlıkla ilgili konularda da mücadelenizi oluşturacağınız bir döngü başlıyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Haziran - 10 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>