Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler aşk dolu ve keyif dolu etkilerle haftanızı başlıyorsunuz. Ama varsa çocuğunuzla ilgili konularda ufak tefek krizlere de hazırlıklı olmanız gerekebilir ya da ödemelerinizin aşk hayatınızı çocuklarınızla ilgili konuları kapsadığını fark edebilirsiniz. Pazartesi günü Mars’ın Uranüs’le bir kavuşumu var sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşacak bu kavuşum bazı arkadaşlarınızın hayatında ani hızlı beklenmedik bazı durumları getirebilir. Aynı zamanda işle ilgili konularda da hızlı gelişmeler altında olacaksınız. İşinizle ilgili beklediğiniz paranın cebinize girmesi gerekiyorsa burada beklenmedik bir durumun oluşmasıyla birlikte bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Ama bu moralinizi bozmasın bu para bir şekilde gelecek. Tam da bu döneme yakın zamanlarda kendinizi güçsüz ve güvensiz hissedebilirsiniz. Bunu doğru bir şekilde atlatmak, çabuk tepkiler vermemek, ilişkilerinizi bozmamak önemli olmalı.

Perşembe günü Güneş’in Uranüs’le bir olumlu açısı var. Pazartesi günü almış olduğunuz haberler kendinizi güvensiz hissettiriyorsa Perşembe günü bu durum ve olayları salim kafayla düşünerek ya da doğru adımlar atarak çözüme ulaştırma potansiyeliniz yüksek. Elinize güzel bazı kazançlar geçebilir ya da güzel bazı fikirleri hayata geçirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Cumartesi günü Mars İkizler burcuna geçiyor, enerjisel olarak işlerinizi toparlama gücünüzü biraz zor bulabilirsiniz. Solunum yollarına, astımla ilgili konulara, akciğer rahatsızlıklarına dikkat edin. Yönünüzü bulmak kolay olmayabilir yönünüzü bulamadığınız için de kararsızlıklarınızın yüksek olacağı bir dönem olacak. Arkanızdan bazı insanlarınçevirmesi bu dönem fazlasıyla canınızı sıkabilir. Kişi en çok kendine yüklenir bu dönemde. Yapamadıkları için ele alamadıkları için her tür başarısızlığı düşüşleri sıkıntıları konusunda en çok hançeri kendisine saplar o yüzden kendinizin düşmanı olmayın bazen durum ve şartlar buna izin vermeyebilir ama şanslı olduğunuzu bilin. Bu dönem geçtikten sonra çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair verilecek nihai kararlarla dolu olacak. İlişkinizi sonlandırmak veya bir adım ileri götürmek gibi kararları hareketlendirmek önem kazanabilir. Taşınmayla ilgili konular tamamlanabilir bu dönem önemli kararlar alacaksınız ve bu kararları da hayatınızda uygulamaya geçireceksiniz bunu yaptığınızda kendinizi çok iyi hissedecek ve bir anlamda da şansın döndüğünü göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 00' 14" R
Ay
Yengeç
13° 12' 16" R
Merkür
Akrep
14° 11' 33" R
Venüs
Yay
06° 11' 01" R
Mars
Yengeç
25° 18' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 37" R
Satürn
Balık
13° 10' 24"
Uranüs
Boğa
26° 14' 37"
Neptün
Balık
27° 41' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Terazi
12° 47' 49"
True Node
Koç
06° 24' 11"
Son Güncelleme : 23/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>