Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dedikodular Kulağına Geliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Her şeyi istediğiniz gibi yönetmek isteyeceksiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalıyorsunuz ve bu da ilişkinize zarar vermekte. Kontrollü olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Mesleki gelişmeleri daha yakından takip etmek isteyeceksiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Daha dengeli adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. Kontrolün genel olarak sizde olması daha iyi olabilir.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın. Mümkün olan koşullar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gündesiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi açıdan hızlı ve kazançlı bir döneme girebilirsiniz. Kişisel deneyimlerinizi kazanca dönüştürmek ve bağımlılıklardan kurtulmak için ideal bir gün olabilir. Kazançlarınızı yönetmeye özen gösterin, hızlı tüketimden ve kontrolsüz harcamalardan kaçının.

30 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanız ile ilgili derin konular üzerinde düşünmek ve zamanınızı yalnız geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak, iletişimde sorunlar yaşayabilir ve yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Sakin ve anlayışlı olmaya çalışarak bu durumları olumlu bir şekilde çözebilirsiniz. Ayrıca, duygusal konularda net olmaktan kaçınmamalısınız.

30 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici olarak çalışan Balık burcuysan,yerinde hoş olmayan dedikodular kulağına gelebilir. Dedikodu yapan kişileri sert bir dille uyarıyorsun. Maddi konularda güçlü insanlarla iletişim kurabilirsin. Güçlü insanlarla aynı masaya otursan da ne olduğunu bilmende fayda var. İlişkisi olan Balık burcuysan, sevgiline güzel hediye almak isteyebilirsin

30 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir görüşmediğiniz, ortak bir noktada buluşmadığınız kişilerle yeniden bir araya gelebilirsiniz. Birbirinize destek olabileceğiniz gelişmeler yaşadığınızı öğrenmek, ilişkilerinizi daha sıkı tutmanız gerektiğini düşündürebilir. Seçimlerinizi yaparken sonuçlarını da dikkate almanın önemini hatırlayabilirsiniz.   

30 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Farklı fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Duygusal konuları kurcalamak isteyebilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istediğiniz şeylerin nezaket ile çözüme ulaşacağını görerek rahatlayabilirsiniz. İletişim odaklı sorunlarınızı çözmek için yapacağınız atılımlar olumlu sonuçlanacak.

30 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok işi halledebilecek güzel bir enerji bulabilirsin kendinde. Birden fazla konuya odaklanmak ve bazı sorumlulukları yerine getirmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bugün senin için önem taşıyan konulara odaklanmalısın.

30 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşma ihtiyacınız artıyor. Ayrıca bu şeylerden daha çok keyif alıyorsunuz. Mutlu haberler alabilirsiniz, insanlarla uyum sağlamak daha kolaydır. Zihniyetiniz olumludur ve bu da her alanda size yardımcı olur. Gün iletişimlerinize ve günlük ilişkilerinize daha fazla duygu getirecek. Sosyal, öğrenme ve bağlantı kurma becerilerinizi gelişir ve değişir. Böyle bir dönemde romantik ilişkilerinizde zihinsel uyum özellikle önemlidir.

30 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayaklarınızın yere sağlam bastığı bir gün sevgili balıklar. Dikkat gerektiren işlerinizi bugün halledebilirsiniz. Sosyal çevrenizle vakit geçirmek ve özel ilişkiler açısından güzel bir gün. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Adım atın.

30 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla seyahat edebilir, eğitim gibi konulara yönelebilirsiniz. Kardeşlerimizden gelebilecek destekler olabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili olumlu kararlar vermek için önemli dönemlerinizden birindesiniz. Bugün, katılacağınız aktivitelerde, ilişkinizle ilgili aksiyonlar gündeme gelecek. Bir çok çalışmanızı partnerinizle ortak yapmaktan zevk duyacaksınız. Maddesel gücünüzü birleştirmek istiyor olmanız hata olabilir, dikkatli hareket edin.

30 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>