Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yalnız Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Çevresel koşulların belirleyici olma ihtimali var. Fikirlerinizin değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeye çalışın. İçgüdüleriniz kuvvetli ve bu da istediklerinize ulaşma konusunda pek sorun yaşamayacağınız anlamına geliyor. Her açıdan mücadele etmeye hazırsınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşma konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Rahat hareket edeceğiniz günler çok da uzağınızda değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şanslı ve keyifli bir döneme giriyorsunuz. Hayatınızdaki değerleri gözden geçirebilir, sizi mutlu etmeyenlerden kurtulabilirsiniz. Kariyerinizde ilerleme kaydedebilir, ticari ortaklıklar kurabilir ve yeni bir isim oluşturabilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal açıdan hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek için daha duyarlı olabilir ve onların duygularına daha fazla önem verebilirsiniz. İş hayatınızda dikkatli ve detaycı olmanız gereken bir gün olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi ortaya koymak ve projelerinizi ilerletmek için uygun bir zamandasınız. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın, beslenmenize dikkat etmek bugün daha da önemli olabilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kargaşadan uzaklaşıp kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Kimsenin derdiyle uğraşmak istemediğin bir gündesin. Yakın bir arkadaşının sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarından rahatsızlık duyabilirsin. Onun kalbini kırmadan nazik bir dille uyarmak isteyeceksin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazancınızı küçümsememelisiniz. İstediğiniz yeterlilikte olmaması hiçbir şey yapamadığınızı, zamanı boşa harcadığınızı göstermez. Kendinizi alıştığınız refah düzeyine taşımak ya da farklı bir yaşam tarzına götürmek için daha cesur ve girişken olmanız gereken bir gün olabilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde programlar yapabilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Geleceğinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gününüzü düşünerek ve insanlarla empati kurarak geçirebilirsiniz. Entelektüel duruşunuz ile karşı cinsi de büyüleyebilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyi hemen sonuca bağlama isteğin bazı şeyleri görmezden gelmene sebep olabilir. Bazı olayları tam olarak anlamadan bir yargıya varman etrafındakilerle aranın açılmasına sebep olabilir bugün.

29 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, başkalarına olan ihtiyacınızı vurguluyor sevgili Başak. Birisi veya bir ilişki hakkında oldukça güzel duyguları ortaya çıkarıyor. Özellikle özel birinin desteği veya teşviki ile motivasyonunuzu artırmak için güçlü bir zaman olabilir. Etrafınızdaki gizemli aura artık oldukça çekici olabilir ve doğal olarak insanları kendinize çekersiniz. İçinizdeki hayalperest ön plana çıkıyor ancak hayatınızın sıkıcı unsurlarından kaçmak için önemsiz şeyleri dramatize etmemeye dikkat edin. Şu anda ne olursa olsun, hayallerinizi harekete geçirmek veya bir tutkunun peşinden gitmek için yeni bir arayışı veya kararı teşvik etmesi muhtemeldir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla vakit geçireceksiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konuları ön plana çıkabilir ve harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. Siz üzerine gittikçe, onlar kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olacağı için kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

29 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>