Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İnatçısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır.

Kontrollü olmaya çalışmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve güzelliğinize odaklanmak için ideal bir zaman olabilir. İlişkiler, kazanç ve ruhsal açıdan şanslı ve keyifli bir etkiler altındasınız. Dışa dönük olun, sevdiğiniz ortamlarda bulunun ve yeniliklere açık olun.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapacağınız planlar ve girişimlerde daha pratik ve gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Sabırlı ve kararlı bir tavırla hareket etmek, hedeflerinize daha kolay ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Kendinizi ifade etme konusunda daha açık olmaya çalışın veilişkilerinde iletişimi güçlendirici adımlar atın. Enerjinizi doğru yönlendirerek verimli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık konularına da dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Venüs’e ev sahipliği yapıyorsun. Aile bireyleriyle sorunlar yaşayan Boğa burcuysan, ailenizden bir adım bekleyebilirsin. İnatçı bir ruh hâline bürünüyorsun. Kendi işini yapan Boğa burcuysan, kurum içinde birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Değişimin her zaman iyi olacağını düşünenlerdensin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayı tamamlamadan önce işlerinizi tamamlamak ve artık farklı gündemlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Rutinlerinize dahil etmek istediğiniz alışkanlıklar konusunda bir sıralama yapmanız, zaman yönetimi oluşturmanız endişelerinizi azaltacaktır. Yapabilmeye odaklanın.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artırmalısınız. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Bir fikri savunmak için güçlü istek duyabilirsiniz. Yaşanan olaylar sizi kısıtlayabilir. Gün için planlar yapabilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar eğer imkanınız varsa tatile gidin. Yoksa mutlaka topraklanacak bir imkan kendinize yaratın ya da doğa yürüyüşlerine çıkın.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığına özen göstermen gereken bir gündesin. Bazı ağrıları "nasıl olsa geçer" diye görmezden gelmek katlanarak gelmelerine sebep olabilir. Sağlığını ön planda tutmalı ve sıkıntı yaşamamak için önlemler almalısın.

29 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geleceğinize dair yeni fikirler, planlar veya vizyonlar size ilham verebilir ve motive edebilir. Hayatınızdan biraz daha fazlasını veya deneyimlerinizde daha fazla anlam arıyorsunuz. Bir arkadaşınızla ilgili bazı belirsizlikler ya da gizemler olabilir ve bu tamamen yeni bir yöne doğru bir akış başlatabilir. Yeni bir proje veya hedef konusunda heyecanlı olabilirsiniz ancak ilerlemeden önce ayrıntıları kontrol ettiğinizden emin olun. Arkadaşlıklar olağandışı arzuları teşvik edebilir ve şimdi sizi yeni bir yola götürecek bazı tesadüfler meydana gelebilir. Bir nedenden etkilenebilir ve özellikle bir hayale, inanca veya fikre karşı tutkulu olabilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuzun arttığını görüyorsunuz

29 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularına odaklanabilirsiniz ve ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 54" R
Ay
Başak
16° 02' 37"
Merkür
Boğa
01° 57' 38"
Venüs
Boğa
21° 52' 45"
Mars
Koç
12° 43' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 43"
Satürn
Balık
17° 54' 07"
Uranüs
Boğa
23° 19' 41"
Neptün
Balık
29° 22' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 13"
Lilith
Başak
25° 13' 06"
True Node
Koç
14° 54' 02"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>