Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tavsiye Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Adım adım ilerlemeye çalışmalısınız. Hassas etkiler alıyorsunuz ve bu da hata yapmanıza neden olabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gerekmekte.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutluluk ve maddi tatmin arayışı artabilir, özdeğerinizi ve değer verdiklerinizi korumaya özen gösterin. Çalışmalarınızı sağlamlaştırmak ve finansal planlar yapmak için uygun bir zaman. Kendinize zaman ayırın, estetik ve kişisel bakım için harcamalar yapabilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Koç burcu olarak, kendinize zaman ayırmanız ve içsel dinginliği sağlayacak aktivitelere yönelmeniz öneriliyor. Sosyal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız, karşınızdakilerle iletişimde daha yumuşak bir dil kullanmanız olumlu sonuçlar doğurabilir. İş hayatınızda hedeflerinizi yeniden gözden geçirmek ve organizasyon yeteneklerinizi kullanmak da önemli olacak. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karar almakta zorlanabilirsin. Tecrübelerine güvendiğin birinden sana yol göstermesini isteyebilirsin. Maddi kazançlarını arttırmak isteyebilirsin. Bunun için alternatif yollar araştırıyorsun. İlişkisi olan Koç burcuysan, partnerinin hayatındaki önemli konularda senden fikir alması hoşuna gidiyor.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin hayatınızı zorlaştırdığı bazı anlar olabilir. Olayları ve bunların yerlerini ayırt etmeyi bildiğinizde, hiçbir konu bir diğerine gölge düşürmeyecektir. Bugün daha sakin ve yüzeysel kalmayı denemelisiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz konularda tekrardan gündeme gelen konular olabilir. Engellerle karşılaştığınızı hissedebilirsiniz. Aşkta gelişmeler olabilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toplumsal bilincinizin belirgin olarak gelişeceği bugünlerde dostluklarınız daha da sağlamlaşabilir zira empati hassasiyetiniz kimseyi kırmanıza izin vermeyecek.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla iletişiminde gerilimler olabilir. Eğer söyleyecek güzel bir sözün yoksa sessiz kalmak ve olan biteni gözlemlemek sana daha iyi gelecek. Ani tepkiler vermekten kaçınmalısın bugün.

29 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçmiş bir meseleye yeni bir bakış ya da neye ihtiyacınız olduğuna dair daha kapsamlı bir anlayış ön planda. Hayal dünyanız çok aktif. Sakinleştirici olabilecek, olayların doğal bir şekilde ortaya çıkmasına izin vermenizi sağlayabilecek bir ruh halindesiniz. Sizi ruhsal veya duygusal düzeyde besleyen aktiviteler için biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Ayrıca uzun süredir devam eden bir sorun üzerinde harekete geçmeniz gerektiğini, yeni başlangıçlar için ortalığı toplamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Hayatınızı iyileştirmeye odaklanmayı hedefleyin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugünhayatınızda önemli gelişmeler, maddi kaynaklarınızı arttıracak önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz..

29 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 20' 24" R
Ay
Başak
22° 16' 23"
Merkür
Boğa
02° 39' 22"
Venüs
Boğa
22° 31' 42"
Mars
Koç
13° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 11"
Satürn
Balık
17° 56' 15"
Uranüs
Boğa
23° 21' 31"
Neptün
Balık
29° 22' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 06"
Chiron
Koç
21° 35' 48"
Lilith
Başak
25° 16' 37"
True Node
Koç
14° 54' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>