Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mücadelecisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Daha bilinçli adımlar atmalı ve duygularınızı ifade ederken hata yapmaktan kaçınmamalısınız. Olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz ve bu da ilişkinize zarar vermekte. Daha anlaşılabilir olmanız gerekiyor.

Üzerinizdeki baskıyı daha fazla hissetmeye başlayacaksınız. Sınırları zorlamaktan kaçınmıyorsunuz ancak bunun da sizi biraz olsun zorlayabileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmek isteyeceksiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye alabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Olur olmadık harcamalardan da kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fikirleriniz artacak, pazarlama, ticaret ve internet alanlarında başarı yakalayabilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, eleştirilere karşı sakin ve makul olun. Yakın çevrenizle iletişim kurun, araç kullanırken dikkatli olun ve teknik tedbirler alın.

30 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcundaki günlük enerjiler, sosyal ilişkilerinizde olumlu gelişmeler ve keyifli paylaşımlar getirebilir. Kendinizi ifade etmek konusunda cesur ve yaratıcı olabilirsiniz. İletişim becerilerinizin de parlak olduğu bir gün olabilir. Ancak, ani tepkilerden kaçınarak daha sakin ve dengeli bir tutum sergilemeniz önerilir. Ayrıca, bugün farklı insanlarla tanışabilir ve ilginç fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Keyifli ve verimli bir gün geçirmenizi dilerim!

30 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışına çıkma planları yapan Kova burcuysan, vize başvurundan olumlu geri dönüt alabilirsin. Bu haber karşısında havalara uçuyorsun. Aklına koyduğun konuları yapmakta kararlısın. Kimsenin seni yolundan döndürmesine izin vermeyeceksin. Hayatın her bölümünde mücadelen ile ön plana çıkıyorsun.

30 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz konuma kolay gelmediğinizi düşünerek hayatınızı ve koşullarınızı zorlaştırmamalısınız. Yapabildiğinizde hayatı sevip yapamadığınızda onun karşısında duramazsınız. Resmi tatil olması bazı işlerinizi tamamlamanıza engel olabilir; bunu yeniden gözden geçirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ön göremediğiniz konular yüzünden belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklar sizi strese sokabilir. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İhmalkarlıktan dolayı çıkan eksiklikler keyfinizi kaçırabilir.

30 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaten mağrur olan yapınıza mağrurluk eklemenize vesile olacak bir durum söz konusu. İş yerinizde üstleriniz ile yapmaya niyetlendiğiniz görüşmeleriniz varsa gerçekleştirin.

30 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında büyük ve güzel bir değişime gidebilirsin bugün. Güzel enerjiler altında kendin için daha iyi kararlar verebileceksin. İş veya kişisel konular fark etmeksizin atacağın bütün adımlar büyük olacak bugün.

30 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün evinize, ailenize, kişisel yaşamınıza, ruhunuza ve ilişkilerinize oldukça fayda sağlar. Şimdi arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle ve ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilir ancak aynı zamanda ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi öğrendikçe kendinizle olan ilişkinizi de geliştirebilir. Enerjinizi, dinlenme yerinizi mümkün olduğunca konforlu ve uyumlu hale getirmeye harcayabilirsiniz. Bu sizin için hayati bir dönüm noktasıdır. Artık aşk konusunda hayattan neye ihtiyacınız olduğuna dair yeni bir anlayış kazanarak kalbinizin derinliklerine inebilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınızı değiştirmenin ve size zarar veren bağımlılıklardan uzaklaşmanın zamanı geldi de geçiyor. Yeni başlangıçlar yapmalısınız. Gelişiminize engel olan ne varsa kendinizden uzaklaştırmalısınız. Geçmiş geçmişte kaldı, yeniliklere yer açın. Rahatlayacaksınız.

30 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

30 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Para ve ailenizle, evinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat. Gününüz şahane geçsin.

30 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Başarınızı gölgelemeyin.

30 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 18" R
Ay
Başak
15° 42' 56"
Merkür
Boğa
01° 55' 27"
Venüs
Boğa
21° 50' 42"
Mars
Koç
12° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 19"
Satürn
Balık
17° 54' 01"
Uranüs
Boğa
23° 19' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 08"
Lilith
Başak
25° 12' 55"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>