Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlgi Alanların Genişliyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Biraz daha dengeli olmalısınız. Yaklaşımlarınız konusunda abartılı davranmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hislerinizi daha net aktarmalısınız. Mutluluğu ve huzuru elinizde bulundurmak için ne gerekiyorsa onu yapın.

Mesleki huzursuzluklarınızın giderilmesi için ne gerekiyorsa onu yapın. Hata yapmadığınız takdirde başarı olarak adlandırdığınız noktaya kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Koşullar sürekli değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren konularda biraz daha sabırlı olmalısınız. Şartlar karmaşık olsa da ayak uydurmaya çalışın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik güvenceyi öncelikli tutmak isteyebilirsiniz. Bunu nasıl sağlayacağınız konusunda yeni araştırmalar yaparken harcamalarınızın dağılımını da bilmeniz önemli olacaktır. Duygusal ve sosyal açıdan harcama yapmaya meyilli olmak değil, buna sınır koyamamak sorun oluşturabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen zorluklarla başa çıkmak için sabırlı ve kararlı olmak önemli olacak. İş veya kariyerle ilgili konularda mantıklı ve planlı adımlar atmanız gerekebilir. Kendinize olan güveninizin arttığı bir gün olabilir, bu enerjiyi olumlu yönde kullanabilirsiniz. Duygusal konularda ise iletişim ve anlayış önemli olacak. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için zaman ayırmanız faydalı olacaktır. Sağlık açısından ise beslenme ve spor gibi konulara dikkat etmek önemli olacak. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim!

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şanslı gününde olduğunu düşünebilirsin. İşlerin tek tek yoluna girmesi modunu yükseltiyor. Boş zamanlarını değerlendirmek için yeni hobiler araştırıyorsun. Arkadaşların arasında her konuda bir bilginin olması dikkat çekiyor. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, yeniden aşkı bulmak istiyorsun.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen olumsuzlukları geride bırakmalısınız. Mantığınızı ve stratejinizi kullanarak yaşadıklarınızdan ders çıkarmak adına iyi bir gün olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, tutkuyla bağlanacağınız bir işe başlayabilirsiniz. 

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konular olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mesleki konularda eğitim alabilirsiniz. Ticari işlerinizin teknik kısımlarını çözüme kavuşturabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük sürprizlerin hayatınıza renk katabileceği bir gündesiniz. Yeni ve istikrarlı farkındalıklar geliştirebilirsiniz böylece hemhem de özel hayatınızda taktir toplayabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının kontrolünü ele almak isteyebilirsin bugün. Bazı konulara fazlaca ilgi göstermek ve hayatını bu konulara göre adapte etmek kendi hayatının kontrolünü kaptırdığın hissini yaşatabilir sana. Bugün hayatın ile alakalı planları baştan kurmak daha iyi gelecek.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir ilişkideki duygularınızla ilgili çarpıklıklar veya karmaşıklıklar olabilir ya da endişelendiğiniz para ve kaynaklarla ilgili ruh halinizi etkileyen bir konu olabilir. Eşyalarınıza karşı daha dikkatli olmanız, korkularınızı ve duygularınızı anlamak için sabırlı olmanız mantıklı olacaktır. Bugünün enerjileri belirgin bir şekilde dolambaçlı ve bazı noktalarda sinir bozucu olabilir. Kendinizi özgürce ifade etme yeteneğinize müdahale eden öz değer sorunlarına dikkat edin. Mesafeli ve tarafsız kalmak zor olabilir ve sorunlara odaklanmak çok kolaydır.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınız ve önemli arkadaşlarınızın gizli destekleri, sizin bilgilerinizle birleşecek ve ortaya yepyeni şekillerde size yeni pozisyon kazandıracak çalışmalar ortaya çıkacaktır..

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlarınızla ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Aile, ev, taşınmazlarla ilgili iletişim sorunlarına dikkat. Gününüz şahane geçsin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızın da katılacağı bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size yarar yerine zararı olabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>