Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Prensiplerinden Vazgeçmiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Daha yüzeysel düşünebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekmekte. Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmaya çalışın.

Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Çabaarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Sınırları gereğinden fazla ihlal etmekten kaçının.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasındaki dengesizliği tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Daha bilinçli ve kontrollü olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız zorlukların etkisi azalacak, gerçekçi ve güçlü hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşmak için engelleri aşabilir, maddi açıdan şanslı ve bereketli bir dönem yaşayabilirsiniz. Toksik alışkanlıklardan ve beklentilerden kurtularak sadeleşmeye ve yenilenmeye ihtiyacınız var.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen olumlu bir gelişme var. İletişimde daha açık ve net olmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirmek ve geliştirmek için uygun bir zaman olabilir. Kendinize vakit ayırarak duygusal dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında manevi be maddi her şeyi kontrol altına almak isteyebilirsin. Prensiplerini kimsenin arka plana atmasına izin vermeyeceksin. Ailesiyle birlikte çalışan Terazi burcuysan, kendini kısıtlanmış hissedebilirsin. Kreatif tarafını geliştirmek için seni mutlu edecek bir hobiye yönelmek isteyebilirsin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçimlerinizi yaparken bundan çevrenizin nasıl etkileneceğini düşünmek iyi huylu bir alışkanlıktır. Fakat önceliği tamamen buna vermemeli, kendiniz ve çevreniz arasındaki dengeyi korumalısınız. Paylaşımcı değil bireysel düşünmeyi ve hareket etmeyi pratiğe dökmek adına bugünü değerlendirin. 

29 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda sorumluluğunuz artabilir. Eviniz ile ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi yeniden harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Toparlamak isteyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Başkalarıyla paylaşım içinde olmak sizi keyiflendirebilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılarınız hali hazırdaarkadaşlarınızı kıskandırıyor olabilir, gireceğiniz polemikleri aleyhinize kullanmak için etrafınızda hazır bekleyen kişiler olabilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla arandaki fikir ayrılıklarını kavga çıkmasın diye arka plana atmamalısın. Düşüncelerini düzgün bir şekilde paylaşman sana daha iyi etkiler getirecek. "Ağzımızın tadı bozulmasın" diye düşünürsen kendi enerjini düşürmüş olacaksın.

29 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün biraz cesaretiniz kırılsa da hayallerinizi ön plana çıkarıyor ve destekliyor! Etrafınızdaki atmosferin genellikle dikkatinizden kaçabilecek unsurlarına uyum sağlıyorsunuz. Günlük yaşamınıza daha fazla hayal gücü ve yaratıcılık katmanın yollarını düşünmeye zaman ayırın. Çabalarınız ilginç, ilham verici veya yaratıcıysa çok daha üretken olacaksınız. Sıradanlık bugün size çekici gelmiyor; yeni deneyimler ve farklı yaklaşımlar arıyorsunuz. Günün pek çok anını hayaller içinde kaybolarak geçirebilirsiniz. Romantik açıdan, anın tadını çıkarmanıza izin verirseniz, bu heyecan verici ve hatta canlandırıcı bir gün olabilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız... Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Akıllı davranmakla başarılı olacaksınız.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ve önemli yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygusal konularda herkesin yaptığı hataları artık yapmak istemeyebilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>