Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hobilerine Yöneliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Ufak tefek duygusal anlaşmazlıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Mesleki açıdan daha rahat hareket etme arzunuz var. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmayı başardığınız sürece her şeyi daha rahat şekillendirme şansı elde edebilirsiniz. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa onu düzeltmeye çalışın. Dengeleri zorladığınız sürece hiçbir şeyin istediğiniz gibi olmayacağını da bilmelisiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayattan daha çok keyif almaya başlayacak, hobilere ve tatile zaman ayıracaksınız. Ailenizden ve çevrenizden destek alacak, geleceğe dönük planlar yapacaksınız. Duygusal konularda hızlı kararlar vermemeye, tutumlarınızın sonuçlarını düşünmeye özen gösterin.

30 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, kendinizi daha içe dönük hissedebilirsiniz. Duygusal olarak hassas olabilir ve kırılganlık hissedebilirsiniz. İletişimde daha anlayışlı olmaya gayret edin. Arkadaşlarınızla zaman geçirerek keyifli sohbetler edebilirsiniz. Eğer birini kırmış veya incitmişseniz, bugün onunla konuşup aranızı düzeltebilirsiniz. Ayrıca bugün, duygusal konularda derin düşüncelere dalabilir ve iç sesinizi dinleyerek geleceğe dair kararlar almaya başlayabilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Yay burcuysan, evlendikten sonra hayatından feragat ettiğini fark edeceksin. Evin içine hapsolmaktansa seni mutlu eden hobilere yönelmeyi tercih ediyorsun. Kimseyi yaşadıklarından dolayı yargılamıyorsun. Bu özelliğin herkesten bir adım önde olmanı sağlıyor. Yakın bir arkadaşının söylediği sözlere alınganlık gösterebilirsin.

30 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal sorumluluk projeleri, ortak değerler ilginizi çekebilir. Bu anlamda tarihten ilham alabilir, kendinizce araştırmalar yapabilirsiniz. Tecrübeli kişilerden öğrenecekleriniz, sizin de çevrenize katacağınız deneyimlerin temelini oluşturabilir. 

30 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda stres yaşayabilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilere kendinizi açabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil etmek isteyebilirsiniz. Bu konuda üstlerinizden destek görebilirsiniz. Gün içinde parasal konular sizi daha fazla etkileyebilir. Maddi konularda değiştirmeniz gereken konulara dikkat vermeniz iyi olur.

30 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz ya da beklediğiniz şehir dışı misafirleriniz gelebilir. Bu durum çevrenizin genişlemesine hatta aşka yelken açmanıza bile vesile olabilir.

30 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyleri dengede tutmak önemli olacak senin için. Ancak günün büyük bir kısmını keyifle karşılaman gerekecek. Sorumluluklarını yerine getirirken surat asmana gerek olmayacak bugün. Hem eğlenecek hem de birçok işi halledebileceksin.

30 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ister işinizin ve hedeflerinizin peşinde koşun, ister bu şeylerden daha hayati sorunlarınız olsun, faydalı bağlantılar kurmanız için yararlı bir dönem. Gün, projelerden keyif almayı, organize olmayı, beslenmenize dikkat etmeyi ve benzeri aktiviteleri teşvik eder. Günlük rutininiz sizi tatmin eder ve ödüllendirir. Yüksek iletişim becerileri gerektiren işlerde başarılı olabilir ve kişisel bir dokunuşla birçok şeyi iyileştirebilirsiniz. Ev işlerinize veya rutinlerinize daha fazla huzur ve verim getirmek için iyi bir konumdasınız. Ayrıca yaptıklarınız için daha fazla takdir toplayabilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konular bugün gündeminizde sevgili yaylar. Sorumluluklarınız ve özgürlük ihtiyacınız arasında sıkışıp kalmış olabilirsiniz. İkisini dengelemenin yolu işlerinizi zamanında halletmekten geçiyor. Doğru bir planlamayla üstesinden gelebilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

30 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, kazançlarınızda kar elde edebileceğiniz ani ve kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal enerjiniz çok yüksek Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

30 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 23' 37" R
Ay
Başak
22° 55' 43"
Merkür
Boğa
02° 43' 48"
Venüs
Boğa
22° 35' 48"
Mars
Koç
13° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 59"
Satürn
Balık
17° 56' 28"
Uranüs
Boğa
23° 21' 43"
Neptün
Balık
29° 22' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 04"
Chiron
Koç
21° 35' 58"
Lilith
Başak
25° 16' 59"
True Node
Koç
14° 54' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>