Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Takdir Görüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Size keyif verebilecek etkiler alıyorsunuz. Mutluluğa ve huzura adım adım yaklaşma şansınız var. Aktif etkiler almaktasınız ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Hisleriniz doğrultusunda harekete geçmelisiniz.

Kişisel sorumluluklarınızla başa çıkmakta zorlanmayacaksınız. Size verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirebileceğiniz bir gün. Aktif enerjiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Size verilen sözlerin karşılık bulmama ihtimali var. Ödemeler ve borçlar konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir şeylere ya birilerine bağımlı hissedebilirsiniz. Duygusal bir bağlanmanın, hayatınızı derinden etkilemesi kaçınılmazdır ancak bunun etkilerini sizin tepkileriniz belirler. Bugün sırtınızı yaslamak yerine ayaklarınızın üzerinde durmak adına bazı ekonomik gündemleriniz olabilir;arayışı ya da size sunulan imkanların değerlendirilmesi konusunda bir karar vermelisiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz, sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda zorlanabilir, içsel karmaşalar yaşayabilirsiniz. Sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışarak önemli konuşmaları ileri bir tarihe ertelemenizde fayda olabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. Sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aynı şirkette çalışan bir Yengeç burcuysan, emeklerinin karşılığını alıyorsun. Statünün artmasıyla yaşam kaliten de olumlu yönde etkilenecek. Evli bir Yengeç burcuysan, çevresel sorunları çözmemek seni yıpratabilir. Evliliğini kurtarmak için alanında uzman olan birinden yardım almak isteyeceksin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde neyin sizi mutlu ettiğini sorgulayın. Yalnız kalarak duygularınızı netleştirmelisiniz. Geçmişten ders alarak, sevgi dolu bir geleceğe odaklanın. 

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Olayların gidişatını kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile görüşmeler yapmanız gerekebilir. Duygusal hayatınızda ilişkilerinizi anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçmektesiniz. Sosyal ortamlarda da kendinizi sevdirebilirsiniz. İş hayatınızda haksız rekabete karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla fikir ayrılığına girmen olası. Ancak bu fikir ayrılıkları kavga olarak yansımamalı sana. Aranızdaki fikir ayrılığına saygıyla yaklaşmak ancak kendi fikirlerine sahip çıkmak iki taraf için de daha sağlıklı olacak.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sizi aşağı çeken bir konuya, sırf onu bırakmaktan korktuğunuz için tutunmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlıklarınızın, sosyal hayatınızın veya yeni projelerin tadını çıkarma arzusu güçlüdür ancak endişelerinizi dindirmeden bunu yapmak zor olabilir. Birine karşı çözmeniz gereken karışık duygular olabilir. Şu anda baskıya veya paranoyaya yenik düşmemeye dikkat edin. Günün ikilemlerini iyi bir şekilde ele alırsanız, ortalığı temizleyip yeni bir başlangıç ​​yapmak için kendinizi daha iyi konumlandırabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Biriyle özel duygular paylaşabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Oysa, enerji yüklüler. Bugün kendinize güvenmelisiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir vehayatınızda iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili birtakım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirmeniz ve küçük tamiratlar söz konusu olacak. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler. Onların bu konuda sizden yardım istemeleri olasılığı var.

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 28" R
Ay
Başak
14° 19' 15"
Merkür
Boğa
01° 46' 13"
Venüs
Boğa
21° 41' 59"
Mars
Koç
12° 36' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 39"
Satürn
Balık
17° 53' 32"
Uranüs
Boğa
23° 19' 11"
Neptün
Balık
29° 21' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 46"
Lilith
Başak
25° 12' 08"
True Node
Koç
14° 53' 49"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>