Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, yönetici gezegeniniz Neptün'ün burcunuzdaki geri hareketi yaşadığınız zamanları geri sararak bir kez daha düşünmenize yardımcı olabilir. İyi niyetlerinize, kendinizle ilgili çabalarınıza ve bunları ne kadar yoğunlukta yaptığınıza bakmalısınız. Farkında olarak ya da olmayarak ertelediğiniz her şey için bir telafi şansı yakalayabilirsiniz. Olumlu ya da olumsuz anlamda pek çok şeyi geri plana atmanın etkilerini görmelisiniz. Bakış açınızı bu şekilde yenilemeye çalışmak, içinde bulunduğunuz "kaybeden" psikolojisini yenmenizi kolaylaştıracaktır. Kaybettiğiniz tek şeyin zaman olduğunu, şu anda da bunun etkilerini avantaja dönüştürmenin zamanına eriştiğinizi unutmamalısınız.

Güneş ve Merkür'ün Yengeç burcunda bir araya gelişi çocuk sahibi olmak, evlat edinmek, ihtiyaç sahibi çocuklarla ilgilenmek gibi duygusal konularda adım atmanızı kolaylaştırabilir. Üzerinizdeki durağan etkiyi nasıl dönüştürebileceğinizi görebilirsiniz. Hislerinize kulak verin. Empati yapın. Bu, sizin neler yapabileceğinizi ve aslında ne kadar güçlü olduğunuzu size gösterecektir.

3 Temmuz'da Oğlak burcundaki dolunay ile seçili ve sayılı arkadaşlıkların önemini kavrayabilirsiniz. Yardıma koştuğunuz kadar size destek verilmediğini gördüğünüz yerlerde daha fazla durmamalısınız. Kendinize bir şeyleri layık görmeyi bir bencillik olarak görmekten vazgeçmek için gereken özgüveni hissedebilirsiniz. Sadece düşüncelerle değil bunların somut hareketleriyle, aldığınız geri dönüşleriyle yaşantınıza şekil verebilirsiniz. Parasal konularda çalışmalarınızın neticelerini görebilir, bunu garanti altına alacak çalışma şekillerini ve işbirlikleri planlayabilirsiniz.

Mars'ın Başak burcuna geçişi ile beraber ilişkiler konusundaki düşüncelerinizi uygulamaya koymak için gereken zamanı ve cesareti buluyorsunuz. Enerjik ve güçlü hissedebilirsiniz. İlişkileri ileriye taşımak, işbirliklerinizi büyütmek ve kazancınızı garanti altına almak adına iyi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler yenibirlikleri, sorumlulukların yeniden belirlenmesi hayatınızı nasıl idame ettireceğiniz konusundaki planlarınızı netleştirebilir. Sadece fayda göreceğiniz, ilerleyişinizi destekleyecek ve mantığınıza uyan konulara önem verebilirsiniz. Bu sizin durağan noktalarınızı hareketlendirmek adına iyi bir seçenek olabilir. Ancak aynı tutumu ilişkilerde de sergilemeniz insanların sizin hakkınızda olumsuz düşünceler beslemesine neden olabilir. Ego ve eleştiriden kaynaklı sorunları en aza indirmek, problem yaşadığınız kişilerle aranızı düzeltmek adına da çaba sarf etmelisiniz. Bunu yaparken de yapıcı yönünüzü ortaya çıkardığınızdan emin olmalısınız. İyi niyetin iyi çaba getirdiğini, bu çabaların da iyi sonuçlanacağını unutmayın. Bu konuda net olmanın önemini bilerek ilerlemelisiniz.

17 Temmuz'da Ay Düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçişi ve Yengeç burcunda bir yeni ayın yaşanmasıyla hayat kalitenize olumlu yansımalar yapabilir. Para kazanmak,kurmak ve bunları devamlı hale getirmek konusunda sizi cesaretlendirebilir. Geçmişe, orada yaşadıklarınıza takılmak yerine artık önünüze bakmanız gerektiğini düşündüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu bir kazanç kaybı, bir ilişkinin sonlanması şeklinde de olabileceği gibi önünüze çıkan, aklınıza düşen bir fikir ve beklenti şeklinde de olabilir. Özgüveniniz olduğunu kabul etmeniz hayatınızda yeni bir perde açmanıza yardımcı olacaktır. Günlük yaşantınızda kendinizi ihmal ettiğiniz durumların artışı, ilişkilerinizin ve bunların getirdiği sorumlulukların yoğunluğu, kapasitenizi zorladığınız işler, fedakarlıklarınızın yön değiştirmesi gibi durumları geride bırakıyorsunuz. Hayatınıza bir dengenin gelmesi kendi halinizde kaldığınız zamanların kalitesini arttıracaktır. Planlarınızı hazırlayın, detaylandırın ve yürürlüğe koymak için bir takvim çıkarın. Yengeç burcunda bir yeni ayın gerçekleşecek olması da, bu noktada size bir çıkış noktası verebilir. Nereden yol almanız gerektiğini bilmiyorsanız işe hayallerinizden başlayabilirsiniz. Duyguların sadece gönül meselelerinde değil hayatın her alanında sizi taşıyabileceğini bilmelisiniz. Tatil planları, aileyle vakit geçirmek, çocuklar ve bunlarla ilgili gündemlerle ilgilenmek hem bakış açınızı değiştirecek hem de hayatınıza yeni bir soluk getirecektir. Parasal konularda da girişimleriniz desteklenebilir.

Mars ve burcunuzdaki Satürn'ün karşı karşıya duruşu kendinizi adapte etmeniz gereken noktaları göz önüne getirebilir. İlişkilerde beklentilerinizin karşılanmaması, sizin istediğiniz gelişmelerin yaşanmaması gizli bir öfke sorunu oluşturabilir. Bunu dışa vurmak konusunda düşünmelisiniz. Düşüneceğiniz en önemli konu da, bunun gerekliliği ve size faydalarını anlamak olacaktır.

Venüs'ün Aslan burcunda geri hareketine başlamasıyla gündelik işleri yoluna koymak noktasında size bazı gelişmeler getirebilir. İş yoğunluğunuz, beslenme ve uyku düzeniniz, iletişim şekliniz ve beklentilerinizi ifade etme biçiminizi mercek altına almalısınız. Bu sayede hem mevcut problemleri çözebilir, eksikleri kapatabilir hem de olası sorunlara karşı da önlem alabilirsiniz. Ekonomik açıdan zorlanmamak adına harcamalarınızı dengede tutmanızda fayda var. İhtiyaçlarınızın dışına çıktığınızda, beklentide olduğunuz ödemelerin gelmemesi halinde sorun yaşayabilirsiniz. Zira bu tarz aksaklıklara açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Sağlığınıza, fiziksel görüntünüze dikkat edebilir yarım kalan tedavi ve egzersizlerinize geri dönerek enerjinizi doğru yerlere taşıyabilirsiniz. Güneş'in 23 Temmuz'da Aslan burcuna geçecek olmasıyla da bu noktada gerekli motivasyonu yakalamanız kolaylaşacaktır. Hareket edeceğiniz asıl noktayı da burada bulabilirsiniz. Sizi bu motivasyonu tekrar tekrar kazanmaya zorlayacak, yani her seferinde kaybetmenize neden olacak etkenleri daha iyi görebilirsiniz. Kuracağınız düzeni elden geçirirken bu kriterleri unutmamalısınız.

Koç burcundaki Chiron'un geri hareketi değerli hissetmeyi kendinize layık görmemekle ilgili bazı hatırlatmalar yapabilir. Bu yanılgıya düştüğünüz de işiniz de ilişkileriniz de olumsuz yönde etkilenebilir. Kendiniz için, sevdikleriniz için, sizin için önemli ve değerli olan herhangi bir şey için emek vermenin korkulacak bir yanı olmadığını bilmelisiniz. Hayatınızla barışmalısınız.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcunda bir araya gelişi hem sağlığınızı hem de gündelik yaşantınızı düzene koymanız adına size bazı fırsatlar getirebilir. Kendinizi ödüllendirmek, dinlenmek konusunda daha cesur olabilirsiniz. Düzeninizi bunları önemseyerek kurmaya çalıştığınızda çıkan sonuç sizi memnun edecektir. Bir süredir uğraş vermenin getirdiği yorgunlukla konuşmalarınızı kontrol etmeniz zorlaşabilir. İş ilişkilerinize zarar vermemek adına, fikirlerinizi kabul ettirmek yerine uygulanabilir hale getirmek daha iyi bir fikir olabilir. Sağlık kontrollerinizi ve almanız gereken önlemleri aksatmamak daha zinde olmanıza yardımcı olabilir.

Merkür'ün Başak burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber sorun yaşanan noktaları düzeltmek, pürüzleri ortadan kaldırmak ve daha iyi ilişkiler kurmak kolaylaşacaktır. Kendinizi buna odakladığınızda hatanın da nerede olduğunu görebileceksiniz. İlişkilerde daha belirgin kararlar alabilir, işinizi kalıcı hale getirmek için görüşmeler yapabilirsiniz. Birbölümüne gitmek, takvim çıkarmak, planlar oluşturmak hem yükünüzü hafifletecek hem de önemli konuları daha öncelikli hale getirmenize yardımcı olacaktır. Kullandığınız kelimelerin nereye varacağınızı iyi hesaplamalısınız, var olan sorunların büyümemesi için bu iyi bir önlemdir.

Motivasyon Sözü: “Sahip olmaya değer bir şeye ulaşmak için onun içine tüm kalbinizle girmelisiniz.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 12" R
Ay
Aslan
20° 33' 11" R
Merkür
Koç
29° 15' 43"
Venüs
Boğa
19° 14' 53"
Mars
Koç
11° 05' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 45' 16"
Uranüs
Boğa
23° 12' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 40"
Lilith
Başak
24° 58' 53"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>