Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Jüpiter’in 4 Eylül’de Boğa burcundaki geri hareketi verdiğiniz tüm kararların sonuçlarını ve kazanımlarını size getirebilir. Başta zor gelse de, neyin sizinle daha uzun kalacağını belirleyebildiğiniz için kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Şimdi bu şansınızı arttırmak ve korumak adına bazı önlemler almanız gerekebilir. Kendinizi geliştirmeye çalıştığınız alana ve zamanınıza daha çok özen göstermeniz gerekebilir. Yurtdışı kaynaklı işleriniz, üzerinde çalıştığınız projeleriniz, kendi bireysel yaşamınız için attığınız adımlarınız somutlaşmaya başlayabilir. Güvendiğiniz dağlara kar yağdığını görebileceğiniz gibi hakkınızı teslim alacağınız bir dönem de olabilir. Neyi büyütüp istikrarlı olması için çaba gösteriyorsanız onunla ilgileneceksiniz. Doğru seçimler yapmadığınız için üzülmek, hayattan vazgeçmek yerine bu retro dönemini yanlışı düzeltmeye doğruya ulaşmaya çalışarak geçirebilirsiniz. Hukuksal konular, devlet kurumlarındaki işlerinizde bazı gecikmeler söz konusu olabilir. Taşınma, farklı konumlar ve alanlar üzerinde düşünme gibi gündemler hayatınızda daha fazla yer bulabilir. Tepkilerinizi değil, kazanımlarınızı büyütmeniz gerektiğini unutmayın.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün burcunuzdaki kavuşumu, söylenmemiş sözleri dile getirebilir. Hem özeleştiri yapacağınız hem de kendinize dair fikirlerinizi ortaya çıkaracağınız bir süreç olabilir. Farkındalığınız yükseliyor. Bu da sizi toksik olan konulardan ve insanlardan ayırıp tamamen fayda göreceğiniz alanlara taşıyabilir. Kendinizi nasıl gösterdiğinizi, insanların sizi kabullenmesi ve saymasıyla ilgili problemlerinizi düşünebilirsiniz. Bu konuda fazlaca takıntılı olduğunuzu fark edebilir ve çözüm bulabilirsiniz. Yeni işler yapmak ve hayatınıza bir meşguliyet daha katmak için aceleci olmayın. İşlemeye değer bir fikir, yaşamaya değer bir duygu keşfettiğinizde bunu enine boyuna değerlendirmeye almalısınız.

15 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay ile şansın ve kazanımların yönünü kendinize çevirebileceksiniz. Kendinize bakmak değil, kendinize nasıl bakmak gerektiği konusunu düşünebilirsiniz. Zira bugüne kadar ihmal ettiğiniz, ertelediğiniz, üzerinde durmadığınız, cebinizden ve yüreğinizden verdiğiniz her şeyin bir geri dönüşü ile karşılaşabilirsiniz. Bu gecikmişlik hissine son vermek için önemli bir adım atabilirsiniz. Öncelikle kişisel alanlarınızla ilgilenmek daha doğru olabilir. Bu sayede çevrenize tanıtmak ve sunmak istediğiniz her şeyi daha da destekleyebilirsiniz. İşiniz, özel hayatınız ve hayata bakış açınız büyük oranda etkilenecektir. Etkinin yönünü siz belirleyeceksiniz, kendinize neyi layık gördüğünüzü sorun. Ve kendinize iyi, güzel, sade, keyifli olan şeyleri layık görmeyi alışkanlık haline getirin. Kendinizi iyi hissederseniz, yolunuza iyiden devam etmeniz kolaylaşacaktır. Başarılı olamayacağınızı düşünüp buna şans vermektense bu şansı tam tersi için kullanmalısınız. Bir şeylerin size altın tepside sunulmaması, geri çekilmeniz için değil ileride görebilecek başka şeylerin de olduğunun işaretidir. İşaretleri takip ederek bunları somutlaştırmak, hayatınızda önemli dönüm noktaları oluşturabilirsiniz. Elverişsiz olan her şeyi bir kenarda bırakmalısınız. Bu bir kıyafet veya eşya da olabilir, bir ilişki veyade… Yolunuzdaki çukurları kapatıyor gibi taşların aslında ayağınıza takıldığını fark edebilirsiniz. Zayıf noktalar güçlendirilmek içindir. Güçlendirirseniz fark ettiklerinizi unutmayacaksınız.

Güneş’in 23 Eylül’de burcunuzdan ayrılıp Terazi burcuna geçişi ile beraber heybenize koyduğunuz her şeyi değerlendirip bir kazanca dönüştüreceğiniz döneme giriyorsunuz. Ekonomik açıdan yaşadığınız sıkıntılı sürecin özgüveninizi, hayattan zevk aldığınız konuları zedelediğini görmek önemli bir itici güç olabilir. Artık çalışmak, bazı değerleri kullanmak, duygusal açıdan işleri yoluna koymak ve hayatın iyi yanlarına daha çok yer açmak için çaba gösterebilirsiniz. Size iyi geldiğine ikna olduğunuz konu her ne ise onun için emek vermek yaptığınız her şeyin verimini arttırabilir. Hem ortaklı işler hem de evliyseniz eşinizin gelir durumuyla ilgili gelişmeler bu konuda sizi destekleyecektir. Yenikonuları, toplumla beraber hareket edeceğiniz çalışmalar, ortaklıklarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konuda kontrolü elinizde tutmanın sizi uğrattığı zararları da en aza indirmiş olacaksınız. Zira yanınızda olanlar ve sizin yanında olmayı seçtiğiniz insanlar, ilişkiler konusundaki deneyimlerinizi de yenileyecektir. Şunu unutmayın, kendi hakkınıza girmediğiniz sürece başkalarının da sizin hakkınıza girmesini önleyebilirsiniz. Maddi açıdan şanslı ve bereketli bir etki altındasınız. Bunun sürdürülebilir ve uzun vadeli olabilmesi ihtiyaç-zevk dengesini doğru kurmanızla orantılı olacaktır. Kısıtlandığınız ya da bizzat kendinizi kısıtladığınız bir dönemden sonra, “yarınlar yokmuş gibi” hareket etmek sizi kısa vadede mutlu edebilir. Bunun uzun vadeye dönüşmesi için sevgide de harcamalarda da mesai saatlerinizde de ve yeme içmenizde de bir dengeye sahip olmalısınız. Sindirim sistemi, boğaz ve enfeksiyon gibi konularda kontrollerinizi yaptırmanız gıda tüketiminizle ilgili sınırlamaların önüne geçebilir.

Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile beraber önünüzün kapalı olduğunu hissettiren her şey açığa çıkabilir ve artık derin bir nefes alabilirsiniz. Sandığınız gibi olmayan, beklediğiniz gibi sonuçlanmayan her şeyin ardından fikirleriniz daha da netleşebilir. Beklemek zorunda kaldığınız, sonuç alamadığınız, kendinizden şüphe ettiğiniz konulara bir duruş sergilemelisiniz. “Bugüne kadar boşuna beklemişim!” hissinden çıkın ve geçen zamanı değil, önünüzdeki zamanı düşünün. Onay beklemek, görünmeyi istemekte haklı olabilirsiniz ancak bu haklılığı sizin göstermeniz daha kısa bir yol olacaktır. Bu bağlamda, düşüncelerinizi dile getirmek ya da bunları gösterecek eylemlerde bulunmak etki edebilir. Ekonomik koşullarınızın aile/eş desteğine bağlı olması söz konusu ise buradaki beklentileriniz gerçekleşebilir, bazı ödeme ve zorlukların son noktasına gelebilirsiniz. Kazanmak, kazandığınızı kullanmak ve hayatınızda bir daha böyle bir açık oluşturmamak için yaşadıklarınızın sizi kamçılamasına izin verin. Ortaklı işler, yan gelirler, aile destekleri gibi konularda şanslı olabilirsiniz. Bazı şeyler yoluna girerken bazı şeylerin de yolunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendinize yeni bir güvence alanı belirleyebilir, hem ailenizi hem de gelirlerinizi korumak adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Sen, olmayı seçtiğin kişisin!"

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 10" R
Ay
Aslan
18° 52' 18" R
Merkür
Koç
29° 05' 36"
Venüs
Boğa
19° 04' 37"
Mars
Koç
10° 59' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 28"
Satürn
Balık
17° 44' 41"
Uranüs
Boğa
23° 11' 45"
Neptün
Balık
29° 18' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 15"
Lilith
Başak
24° 57' 57"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>