Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcunda ilerlemeye başlamasıyla iyi hissettiren, sakinliğinizi ve ilişkilerinizi geliştiren deneyimlerinize odaklanabilirsiniz. Bu da size bir düzenleme yaptırabilir. Organizasyon ve iletişim gücünüzün artması beraber çalıştığınız kişileri de doğrudan etkileyecektir. Çevrenizin farkına varabilir, insanların da sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz. Böylece ihtiyaç duyduğunuz konuları çözüme kavuşturmak, daha iyi sonuçlar elde etmek adına yeni fırsatlar edinebilirsiniz. Bu da beklentilerinizin büyük oranda karşılanması demektir. İş görüşmeleri, beklenen sonuçların alınması, yeni ortaklıklar ya da bağlantılar oluşturma gibi konulara sıkça zaman ayırabilirsiniz. Çalışma hayatınızı ve özel hayatınızı birbirinden ayıracak bir planlamaya gidebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız, hayallerinizi bir temele dayandırdığınız, beklettiğiniz ya da bir sebepten ertelediğiniz ne varsa hepsini gündelik yaşantınıza dahil etmek için destekleyici etkiler altındasınız. Ne yaşadığınızın farkında olmalısınız. Bedeninize, cildinize ve tavırlarınıza özen göstermeniz fark yaratmanıza destek verebilir. Kilo kontrolü, sağlık sorunlarınızla ilgili konularda çevrenizin önerileri işinizi kolaylaştırabilir; kulak vermenizde fayda var. Çalışma ortamındaki ya daseyahatlerindeki bazı tanışmalar duygusal açıdan önem arz edebilir.

9 Ekim'de yönetici gezegeniniz Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak, hem keyifli hem de verimli işler içine girmek isteyebilirsiniz. Hayatta sizi neyin memnun ettiğinizden eminsiniz. Bu da, bu sınırın dışında kalan durumların sizi olumsuz etkilemesini engelliyor. Duygusal konularda da aynı mantıkla ilerlemek isteyebilirsiniz. Hoşunuza gitmeyen bir durum söz konusu olduğunda bunu elemek, düzeltmek adına konuşmalar yapabilirsiniz. Bunu doğru bir üslupla yapmanın önemli olduğunu da unutmamalısınız. Yatırım yapmak, bilgiyi ve deneyimi kullanacağınız alanlara yönelmek, sakin ve kendi halinde olmaya ağırlık vermek, tatil planları yapmak gibi düşünceleriniz olabilir. Güzelliğin içten gelip dışa yansımasını deneyimleyeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Ekim'de Plüton'un Oğlak burcunda ileri hareketine geçmesi hayat veyükünüzü yeniden planlamanızı sağlayabilir. Durağan, sonuç vermeyen ve kazanç getirmeyen süreçler yaşadığınız için şu an öfkeli hissedebilirsiniz. Öfkenizi bırakıp mantığınızı kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Bunu retro sürecinde aşmaya çalıştıysanız şimdi meyvelerini toplayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler yapmak, taşınma ve yer değişiklikleriyle ilgilenmek adına iyi bir dönem olabilir. Gereklilik sıralaması yapın ve buna sadık kalın.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişi ile beraber hayatınızdaki insanların size katkılarını görebilirsiniz. Neler yaşadığınızı, sonucunda nasıl bir yaklaşım ve mantık geliştirdiğinizi düşünmelisiniz. Zira bundan sonraki hamlenizi bu nokta belirleyecektir. Eleştiriler, övgüler ve öneriler duyabilirsiniz. Hepsi sağlıklı bir zihinle karşılamalısınız. Bu ayrıştırmanızı kolaylaştıracak ve hırsınızı, zamanınızı, stratejilerinizi doğru kullanmanızı sağlayacaktır. Çalışma ortaklarınızla aranızdaki sorunların büyümemesi için öncelikle bunları kendi içinizde büyütmemelisiniz. Daha önceki çalışma alanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir, aynı insanlarla yeniden masaya oturabilirsiniz. Bu detay, duygusal ilişkiler konusunda da geçerli olabilir.

14 Ekim'de Terazi burcundaki Güneş Tutulmasıylaarayışlarınız sonuçlanabilir, istediğiniz gibi ve huzurla çalışacağınız yeni ortamlara kavuşabilirsiniz. Kendinizi yetiştirdiğiniz alanlarda becerilerinizi ortaya çıkarmaktan çekinmeyin. Bazen buna elverişli olmasa da sizin çaba gösteriyor olmanız pek çok durumu değiştirebilir. Daha kaliteli, istediğiniz gibi yaşayacağınız bir hayat planlayabilirsiniz. Sağlığınız, alışkanlıklarınız ve yaşadıklarınızı karşılama biçimini iyileştirebilirsiniz. Detaylı bir kontrolden geçmek, bazı rahatsızlıklarınızın teşhis ve tedavi edilmesini kolaylaştırabilir. 20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumu çalışma ortamınızda yapacağınız konuşmalara dikkat çekebilir. Hemgörüşmeleriniz hem deyapma şeklinizle fark yaratabilirsiniz. Teklifleri değerlendirmek, yeni anlaşmalar yapmak ve karşılaştığınız imkanlara şans tanımak adına iyi bir dönem olabilir. Emeklerinizin karşılığını maddi manevi görebilirsiniz. Bu da size, devam ettirmeniz gereken tutumları daha iyi anlamanızda yardımcı olacaktır. Estetik işlemleri gibi fiziksel değişimler getirecek gündemlerinizle ilgilenebilir, güvenilir yerler ve insanlarla görüşerek bir başlangıç yapabilirsiniz.

22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçmesi ilişkilerinizle ilgili bazı kararların adını koyabilir. Sorunların çözümünü bulabilir, kendinizi güvende hissedeceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. Duygusal ve ticari imzalara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Zorluk yaşamayacağınızdan emin olmak isteyebilir, bu konudaki niyetinizi gösterdiğinizde ya da hissettirdiğinizde karşılığını bulabilirsiniz. Gün yüzüne çıkan her şey hayatınızı şekillendirecektir. Dolayısıyla gizli saklı işlere fazla kafa yormamayı, beklemeyi ve bu bekleme sürecini iyilikle geçirmeyi denemelisiniz.

23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçmesiyle partneriniz,hayatınızdaki insanlarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Kendinizi ve hislerinizi saklamayın. Gizlenen bir şeyin arkasında ne olduğunu düşünmek zaman ve his kaybına yol açabilir. Bu kayıplara son verin ve hayatınızda yeni bir perde açın. Güvende hissettiren, şeffaf ve etik olan ilişkileri geliştirebilir, bunların dışında kalanlara yeni mesafeler belirleyebilir, insan ilişkilerindeki sorunların kaynağına inebilirsiniz. Şifanın, dönüşümün ve kendini yenilemenin hayatın her alanında etkisinin olacağını unutmayın. İnadınız kırılınca siz yeşereceksiniz.

28 Ekim'de burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla ile beraber hayatınızla ilgili önemli kararları sorguya çekebilirsiniz. Taşınma, ilişki vedeğişimleri, beden sağlığınız ve hayat görüşünüz gibi pek çok konudaki atılımlarınızın neticelendiği bir dönem olabilir. Sorumlulukları terk etmek yerine hayatınıza iyi yönde etki edecek şekilde kullanmalısınız. Bunu başarabildiğiniz ölçüde keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Her şeyin bir bedeli olduğundan, isteklerinizin bedelini de ödemeniz gerektiğini unutmayın. Maddi ve duygusal konularda elinizi taşın altına sokmanız gerekebilir. Kaçmayın, önemli başlangıçların sizi yakalaması için belli bir seviyede kalmayı ve ona yaklaşmayı hedefleyin.

29 Ekim'de Merkür ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumuyla ikili ilişkilerinizle ilgili fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. İnada bindirmediğiniz, baskı kurmadığınız ya da baskı altında hissetmediğinizde işleri yoluna koymanız kolaylaşacaktır. Kelimelerin gücünü doğru kullandığınızda, doğru hamleler de beraberinde gelecektir. Bu dönemde çalışmalarınızı sonuçlandıracak görüşmeler yapabilir, imza aşamasına geçebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Güçsüz ve önemsiz hissetmenize sebep olacak olaylar olabilir. Ama hepsi budur. Bunlar birer histen ibarettir. Bazen hissetmeyi bırakmalısınız. Eyleme geçmelisiniz.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>