İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketinin sonlanmasıyla sizin için de önemli ve iyi getirileri olan sonlar başlıyor. Kendinize karşı tutumunuz, bunun kariyerinize veilişkilerinize olan etkisi üzerine yeni tecrübelerinizle hareket etmelisiniz. Düşünceleriniz, bunları ifade etme şekliniz ve talepleri karşılama noktasındaki davranışlarınızda değişime gidebilirsiniz. Aynı durumun başkaları tarafından size yaşatılıyor olması, yanılgıya düştüğünüz ya da yanlış anlaşıldığınız durumlar bu konuda sizi tetiklemiş olabilir. Şimdi, bu tetiklenmeyi doğru bir şekilde kullanma zamanındasınız. Otokontrolü geliştirmek, karşılaşabileceğiniz olumsuzluklara değil işinize ve sorumluluklarınıza odaklanmak konusunda sizi destekleyecektir. Maddi beklentilerinize ve haklarınıza sahip çıkma gibi düşüncelerinizve sektör değişikliği gibi konuların önünü açabilir. Sanata merakınız, hayal gücüyle yapılan işler, danışmanlık ve destek alanları, sosyal faaliyetler, su ve su ürünleriyle ilgili sektörler bu noktada ilginizi çekebilir. Çağın gerekliliklerini fark etmek, toplumun beklenti ve gidişatlarını iyi anlamak sizi hayal ettiğinizden daha farklı bir yere götürecek olsa da bunun daha iyi sonuçlar getirebileceğini unutmayın.

8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber hayatınızda mutluluğa ve gelişime ayıracağınız bir sayfa açabilirsiniz. Hobilerinize, işinize, beklentilerinize odaklanabilir, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalar yapabilir ya da bunları maddi kazanca dönüştürebilirsiniz. Hayata ve insanlara karşı tutumunuzun değişmesinde büyük rol oynayacak bu süreçte, şansınızın da sizinle olduğunu görebilirsiniz. Seçim yapmak zor gibi gelse de, kolaylaştıracak kriterler edinebilirsiniz. Çünkü size neyin iyi geldiğini, neyin sizi toksikleştirdiğini, hangi duygunun nasıl bir iz bıraktığını daha iyi anlayacaksınız. Bu da, işlerin neden daha önce yolunda gitmediğini size gösterebilir. Farkındalığınızın yükselmesinden ziyade değişmesi hem duygusal konularda hem bireysel seçimlerinizde hem de parasal alanlarınızda yüzünüzü güldürebilir. Aşk hayatınızın hareketlenmesi, etkinliklerde karşılaşacağınız insanlar, ilişkinizi bir adım ileri taşımak gibi gündemleriniz olabilir. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla ilgilenmek, hayatınızı bu noktada bir amaca adamak isteyebilirsiniz. Daha iyimser ve yapıcı hissedebilirsiniz. Şans oyunları, sosyal ortamlardaki paylaşımlar, miras ya da aile desteği gibi konularda yolunuz açık olsa bile hissettiğiniz bu iyimserliğin suistimal edilmemesine dikkat etmelisiniz. Her seçim, bir vazgeçişin eseridir ve siz neyden vazgeçtiğinizi, neyi bıraktığınızı unutmadan ilerlemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu unutmamalısınız.

10 Kasım'da yönetici gezegeniniz Merkür'ün Yay burcuna geçişi, sizi insanlarla karşı karşıya getirebilir. Anlaşmanın zor olduğunu düşünebilir, söylenenlerin kabul edilebilir ya da gerçek olmadığını ifade edebilirsiniz. Burada asıl mesaj, bakmadığınız açıların size hatırlatılıyor olmasıdır. Hayatın iyi sürprizlerinin her zaman iyi yollardan gelmediğini unutmayın. Bu bilgi sizin önyargılarınızı kırmaya, doğru bildiğiniz yanlışları düzeltmeye yardımcı olacaktır. Yapıcı sorgulama ve eleştiriden yana olduğunuzda, yanlış anlaşılmalar ortadan kalkabilir. Duygusal konular ya da ticari ortaklıklarda değişiklik yapmanız gerekebilir, denge kurmaya çalışabilirsiniz. Dikkatli okuduğunuz, yazdığınız, görüş aldığınız ve bunları yine aynı dikkatle değerlendirdiğinizde sorunları en aza indirebileceğiniz gibi yapacağınız anlaşmaların da verimini yükseltebilirsiniz. Her doğrunun her yerde söylenmemesi gerektiğini, olumsuz tecrübelerle teyit etmemek için kelimelerinizi özenle seçmenize fayda var.

13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile çalışma koşullarınızın hayatınıza olan etkisini iyileştirebilir. Engellendiğiniz, yeterli gücü ve performansı sunamadığınız durumların dışına çıkıyorsunuz. Saklanmanın, belli bir alanda kalmanın size faydasının olmadığıyla yüzleşebilirsiniz. Bunun neticesinde de neye emek vereceğinizi, hangi alanda çalışacağınızı netleştirebilirsiniz. İş arayışları, yurtdışı ya da farklı sektörlerden çalışmalar gündeminize gelebilir, başvurularınız sonuçlanabilir. Kendinizi bu değişime ve başlangıçlara fiziksel olarak da hazırlamalısınız. Sağlık sorunlarınızın çözümü, kontrolleriniz ve almanız gereken takviyeleri ihmal etmeyin. Aşırı stres, yorgunluk ve öfke gibi durumları hayatınızda en aza indirmelisiniz. Bazı davranışlarınızı kırarak bunu yapmanız daha da kolaylaşacaktır.

Güneş ve Mars'ın 18 Kasım'da Akrep burcundaki kavuşumuyla hayatınızı arındırmanız gereken olumsuz ve gereksiz durumlar karşısında daha güçlü olabilirsiniz. Günlük alışkanlıklarınız, aktiviteleriniz, iletişim vebitirme becerileriniz yüksek başarı getirebilir. Tamamen dozuna ve niyetine göre sonuç alacağınız bir etki altındasınız. Bunu nasıl kullanmanız gerektiğine dair düşünürken ya da adım atmaya başlarken sizi manipüle eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gizli bir bilginin, kaybın ortaya çıkması aklınızı karıştırabilir ya da sizdeki olumsuz düşünceleri uyandırabilir. Bunlara prim vermenin değil, es geçebilmenin önemli olduğunu unutmayın.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber insan ilişkilerini mercek altına alabilirsiniz. Anlaşmak, bir arada olmak, ortak paylaşımda bulunmak konusundaki düşüncelerinizi ve beklentilerinizi fark edebilirsiniz. Bu da size seçimlerinizi, kriterlerinizi güncellemek konusunda yol gösterebilir. Sizi zorlayan ya da sizin bir şekilde zora soktuğunuzu fark ettiğiniz ilişkilerle ilgili konuşmak isteyebilirsiniz. Bunu bir hesaplaşmaya dönüştürmeden, birbirinizi anlamak ve tamamlamak amacıyla hareket ettiğinizde bir bitiş bile yaşasanız bundan öğrenecekleriniz olacaktır. Bulunduğunuz çevre, tanıştığınız insanlar konusunda bir yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi bu noktada geliştirmeyi düşünüp buna göre hareket ettiğinizde hayatınıza da bunu destekleyen insanları çektiğinizi görebilirsiniz. Fark ediliyorsunuz. Bu da duygusal ve ticari ortaklıkların şansını arttıracaktır. Evlilik, yeni ilişkiye başlama, ilişkilerdeki pürüzleri çözmek, yenive sektör arayışları gündeminizde yer edinebilir. Yoluna girmesini istediğiniz her şey için yeni yollar bulacaksınız.

24 Kasım'da Mars'ın Yay burcunda hareket edecek olmasıyla özellikleyaşamınızdaki temponuz artabilir, yeni sorumluluklar alabilir ve değişikliklere gidebilirsiniz. Yeteneklerinizi fark etmek, toplumun beklentilerini görmek size neler yapacağınız konusunda fikirler verebilir. Birden fazla konuyla ilgilenirken, kendinize niş bir alan belirleyip bununla ilgili uzmanlık, işi geliştirme gibi konularda çalışmalar yapabilir, çevrenizden destekler alabilirsiniz. Güven vermeyen, sonuca bağlanmayan konulardan sıyrılıp farklı bir çizgide ilerlemelisiniz. Bu geçişi yaparken öfke ve dil hakimiyetiniz önemli ve belirleyiici olacaktır. Olayların hukuki boyuta yansımaması, haklıyken haksız duruma düşmeme ve sınırını bilerek hareket etmek önceliğiniz olduğunda rahat edebilirsiniz. Hayatınıza gelen insanlara güvenmeyi seçmelisiniz.

27 Kasım'da burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile beraber okların yönü size dönebilir. Girişimlerinizin, söylemlerinizin neticelerini alabilirsiniz. Her manada bir kazanç dönemindesiniz. Hızlı, hareketli, yerinde duramayan bir yapınızın olması yaşantınızla ilgili bazı konuları görmenizi, anlamanızı zorlaştırmış olabilir. Bu dolunay dönemi, sizi yavaşlatarak bunları fark etmenizi sağlayacaktr. Buna bir direnç göstermeyin. Kendinizi daha iyi bir konuma getirmek, anlaşılmak, kabul gören işler yapmak, mutlu olmak istiyorsanız hayatın getirdiği sonuçlara ve insanlara olan tavırlarınızı düzenlemelisiniz. Hem sağlığınız hem de zamanınız açısından önemli kararlar alabilirsiniz. Kemik yapınızı, kan dolaşımınızı olumsuz etkileyen alışkanlıklarınızı bırakabilir, bu konudaki tedavilerinizin sonuçlandığını görebilirsiniz. İkili ilişkilerde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilir ama birbirinizi dinlemek ve anlamak noktasında çaba gösterdiğinizde bunları aşabilirsiniz. Bitiş ve başlangıçlar konusunda hızlı hamleler yapmak yerine daha sakin kalmayı, ihtiyaçları ve hislerinizi gözeterek ilerlemeyi tercih edin.

Motivasyon Sözü: “Bu dünyada gerçekleşen her büyük şey, ilk önce birinin hayal gücünde gerçekleşti.”

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 30" R
Ay
Oğlak
24° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 52' 04"
Venüs
Boğa
00° 54' 53"
Mars
Balık
29° 40' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 28"
Satürn
Balık
16° 34' 10"
Uranüs
Boğa
22° 20' 36"
Neptün
Balık
28° 54' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 18"
Lilith
Başak
23° 19' 48"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>