Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketine başlaması aile hayatınız ve buradaki maddi gündemleri önünüze getirebilir. Aranızda para alışverişinin olması, gayrimenkul alım satımı gibi konularda şansınızı zorlamanız gerekebilir. Her şeyin önünüze gelmesine alışmak, şimdi çaba göstermenizi engelleyebilir. Retro sürecini, hiçbir şeyin kolaylıkla ve emek olmadan var olmayacağını düşünerek geçirmelisiniz. Zira retro bittiğinde bu düşünceleriniz sizi harekete geçirecektir. Evinizle ilgili harcamaların artmaması için gerekli ve acil olmayan alışverişlerden kaçınmalı, güvenmediğiniz kaynaklara yatırım yapmamalısınız.

6 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek olan Güneş-Merkür kavuşumuyla kendinizi bir yol ayrımında hissedebilirsiniz. Hangi yöne gideceğiniz konusunda aceleci davranmamalı, iyi hesap yapmalısınız. Bir yanda korkularınızı tetiklemek, diğer yandan bundan kaynaklanabilecek sağlık sorunlarına sebebiyet vermemek için aklı selim düşünmenizde fayda var. Kilidiniz faydadan açılacaktır. Size bugüne kadar hiçbir yararı dokunmayan ama hayatınızda var olmaya devam eden her şeyi bir kenara iterek yeni bir gündem üzerinde çalışmalısınız. Ödemelerinizi tamamlamak, alacaklarınızı tahsil etmek konusundaki işlerinizde aksamalar olabilir. Kendinizi aksama olmamışçasına hazırladığınızda hem motivasyonunuzu kaybetmeyecek hem de olumsuz sürprizlerle karşılaşmayacaksınız. Eşinizle ya da ailenizle konuşmak istediğiniz konuları gündeme getirebilir, geçmişin yükünü hafifletebilirsiniz.

Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özellikle ekonomik sorunlarınızın çözümünde büyük rol oynayabilir. Kendinize güvenin. Söz konusu bir ortaklık, ödeme ve borçlanma gibi bir durum olduğunda geriye çekilip irdelemek yerine ortaya çıkın ve çalışmaya başlayın. Sizi besleyecek olan hiçbir şeyi elinizin tersiyle itmemelisiniz. Hayatınızda bir düzen kurmak istiyorsanız, öncelikle bunu yok edecek şeyleri silebilirsiniz ancak bunu sağlayacak konularla da ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Kontrolün değil, emin olduklarınızı ortaya çıkarmanın zamanındasınız. Miras ve ek gelir gibi konularda bazı dönüşler alabilir, resmi işlemlerin tamamlanması için başvurular yapabilirsiniz. Borçlanmalar konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi sağlama alacak bir plan yaptıktan sonra bu görüşmeleri yapmak daha doğru olabilir. Güzel olanın güzel devam etmesi dikkatinizle mümkün olacaktır. Müdahale edebildiğiniz noktaya kadar bunu sürdürmek, sizi aşan durumları lehinize çevirebilir. Sağlık sorunlarınızın iyileşmesi ve operasyonların gündeme gelmesiyle kafanızdan bir konuyu daha temizlemenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Problem hayat sürdükçe var olacaktır ancak fikirlerinizin de varoluşunu göz ardı etmediğinizde hepsi sizin için birer altın fırsata dönüşecektir.

23 Eylül’de Güneş’in Terazi burcunda hareket etmesiyle beraber hayatınıza neyin dahil ve hakim olması gerektiğini düşünebilir ve bu konuda adım atabilirsiniz. Kendinizde bir şeylerin eksik olduğunu düşünmek yerine mevcut imkanlarınızı ve yetilerinizi geliştirmeye odaklanmalısınız. Yaşamdan ve insanlardan bir alacağınızın olması bunun için çalışmamanızı gerektirmez. Bu farkındalığı yaşamak hem çevrenize hem de olaylara olan bakış açınızı değiştirebilir. Deneyim elde etmek ve bunun altını doldurabilmek için hemortamınızda hem de sosyal alanlarda kendinizden söz ettirebilirsiniz. Yardımsever ve ılımlı yaklaşımlarınız dikkat çekebilir. Bulunduğunuz alanlarda, yapacağınız görüşmelerde bunun ekmeğini yiyebilirsiniz. Yolculuk yapmak, bununla ilgili yazılı işleri ve başvuruları düzenlemek, çalışma ve eğitim takviminizi hazırlamak, bilgi sahibi olduğunuz konularda bir proje oluşturmak gibi konularınız olabilir. Geri planda, kendi halinizde olmaktansa hayatın içinde daha fazla yer almalısınız. Bu sayede sorun yaşadığınız insan ilişkilerinizi çözebilir, daha iyi bir iletişim dili oluşturabilir hatta bunu geliştirerek çevrenize öneriler sunacağınız bir mecrada yer alabilirsiniz. Hukuksal konular ve bunların psikolojik etkileriyle ilgilenebilirsiniz. Bazı sorunları bu düzlemde çözmek, iyi niyetinizin ve huzur isteğinizin bir göstergesi olacağı için tereyağından kıl çekercesine rahatlıkla ilerlemenize yardımcı olacaktır. Bilgiye aç bir hayat görüşü benimsiyor olabilirsiniz ama bilmekle olmanın arasındaki farkı öğrenmek adına bir çaba ortaya koymalısınız. Bu fark, hayatınızda açık veren her şeyi keyifle kapatacaktır.

Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay yolunuzun açık olduğunu ve bunu açık tutmak için gereken tüm imkanlara sahip olduğunuzu gösterecektir. Sizin için zorlu geçen, söylediklerinizin yanlış yere vardığı ya da gereksiz sorunlar oluşturduğu, işlerinizin sonuca varmadığı her şeyin bir öğretisini yakaladınız. Şimdi bu öğretileri harmanlayıp birçok alanda kullanabilir ve geliştirebilirsiniz. Ticari ilişkilerinizin yoğunlaşacağı, iletişim trafiğinizin artacağı bir dönem olabilir. Bu noktada karşınıza çıkan her fırsata şans tanıyarak kendiniz için gerekli olanı seçmeye çalışabilirsiniz. Çok yönlü birine dönüşmekten çekinmek yerine bu doneleri nerelerde kullanabileceğinize bakmalısınız. Dilinizin, tavırlarınızın dikkat çekmesi daha fazla özenli olmanızı gerektirebilir. Düşünceli bir ilerleyiş sizi fiziksel ve psikolojik kazalardan koruyacaktır. Doğru bir şeyler yapmadan önce “doğru”nun tanımını tümüyle değiştirebilirsiniz. Hiçbir zaman değişimden kaçmadınız ama bu seferki değişimi yakalamak için daha büyük bir heyecan duyabilirsiniz. Boş bir avuntu olduğunu düşündüren gelişmeleri, söylentileri önemsememeli ve fikriniz için çalışmaya devam etmelisiniz. Hayatınızın odağını bu şekilde yenilemek, çevrenizi de yenilemek konusunda size yardımcı olacaktır. Hem arkadaşlıkların hem de aşk hayatınızın tozunu attıracak gelişmelere hazır olun.

Motivasyon Sözü: “İyimserlere göre tüm kapıların kolları ve menteşeleri vardır; kötümserlere göre ise tüm kapıların kilitleri ve mandalları vardır.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 26' 13" R
Ay
Başak
11° 12' 01"
Merkür
Boğa
01° 25' 43"
Venüs
Boğa
21° 22' 31"
Mars
Koç
12° 24' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 55"
Satürn
Balık
17° 52' 27"
Uranüs
Boğa
23° 18' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 32' 58"
Lilith
Başak
25° 10' 23"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>