Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile parasal konularda yaşadığınız çıkmazlardan kurtuluyorsunuz. Artık bazı konularda yeni dersler çıkarmalı, bunlara dayanarak yeni tecrübeler oluşturmalısınız. Borçlanmalar, alacak verecek tahsilatları, ortaklık veplanları üzerinde durmalısınız. Hakkınızı alamadığınız, potansiyelinizi ortaya koyamadığınız ortamlarda bulunmaktan vazgeçmelisiniz. Zamanınızı, fikirlerinizi hayatta neye değer verdiğinizi belirleyerek harcamalısınız. Ancak bu şekilde istediğiniz geri dönüşleri alabilirsiniz. Bu dönüşlerin manevi konularda da olması için,ve parasal konularda koyduğunuz sınırları sosyal yaşantınızda da koymalısınız. Daha önce hissetmediğiniz, fark etmediğiniz ya da yeterince gösteremediğiniz duygularınız için önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Bunları değerlendirdiğinizde önceden yaşadığınız kayıp ve kaygılara da bir son vermiş olacaksınız. Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi ile yolunu bulması arasındaki farkı net bir şekilde göreceksiniz.

2 Ağustos’ta Merkür ve Satürn'ün karşıtlığı sizi daha seçici ve net olmaya itebilir. Bu konu sizin için bir rutin olsa da bazen rutinlerin geliştirilmesi gerektiğini unutmamalısınız. Düşüncelerinizin kült haline gelmesi hem ilişkilerinize hem de işlerinize zarar verebilir. Zihninizi dinlendirmeli, bir zaman planı dahilinde hareket etmelisiniz. Özellikle konuşma, yazma veya öğrenme gerektiren konularda dikkatinizin dağılmaması için bunu yapmanız önemli olacaktır. Alım satım ve işbirlikleri gibi konularda, yazdığınıza ve kullandığınız ifadelere fazladan özen göstermelisiniz. Bunları erteleyebiliyor ya da kendinize zaman açabiliyorsanız bu karşıtlık etkisinden uzaklaşacağınız için hareket etmeniz kolaylaşacaktır.

13 Ağustos’ta Güneş ve retrolayan Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumuyla ekonomik konularda bir kemer sıkmaya gidebilirsiniz. Fazla açıldığınız, hakkınızı alamadığınız durumlar gündeme gelebilir. Bunları zamana ve kendi ihtiyaçlarınıza göre ayarlamalısınız. Beklenen takviyelerin gecikmesi planlarınızı bozabilir. Bunu agresif ya da endişeli bir şekilde karşılamak yerine nasıl aşacağınızı bulmaya çalışmalısınız. Hakkınızı aramak için bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak ailenizle/eşinizle ters düşmemeye özen göstermelisiniz. Sağlık kontrollerini ihmal etmemeniz önemli olacaktır. Bu sayede endişeler yerine gerçeklerle ilgileneceğiniz için kendinizi iyileştirmeniz daha kolay hale gelebilir.

16 Ağustos'ta Aslan burcunda bir yeni ayın gerçekleşmesi ekonomik ve psikolojik yüklerinizin hafiflemesine yardımcı olabilir. Kendinizi her açıdan daha zinde ve güçlü hissedebilirsiniz. Daha önceki olumsuz tecrübelerinizin ya da endişe uyandıran konuların aksine bu kez iyi ve güzel olanın peşine düşüyorsunuz. Özellikle maddi konularda yeni atılımlar yapmak, mevcut gelirinizi destekleyecek işler kurmak adına iyi bir dönem olabilir. Bu konuda kendi çalışmalarınız kadar ailenizden/eşinizden gelen desteklerle işinizi kolaylaştırabilir. Kazanmaya başlamak beraberinde harcamaları da getireceği için borçlanmalar konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Sağlık ve estetik harcamaları, ailenizin ihtiyaçları ya da sizin kendiniz için planlarınızın olması gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İtibarınızı her açıdan güçlü hale getirmek ve bunu en iyi seviyesine çıkarmak için yoğun bir mücadelenin içinde olabilir. Yorulsanız da buna değdiğini görünce kendinizi güvende ve mutlu hissedeceğiniz bu zamanların ve size destek verenlerin kıymetini bilerek ilerleyin.

Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçişi ile birlikte hem fiziksel hem de mental seyahatlere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatın içinde yer alarak sizin için gerekli ve önemli olan her şeyi bulabilir, bir özeti genele dönüştürebilirsiniz. Eğitimle ilgili konular, akademik başvurular, yazılı ve hukuksal işler gibi gündemleriniz olabilir. Kendinizi gösterebilirsiniz. Vizyonunuzu, hedeflerinizi ve becerilerinizi somut halde ortaya koyacağınız imkanlar bulabilir ya da bizzat bu imkanları ortaya çıkaran olabilirsiniz. Daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilir ve bunları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Tatil planları yerineseyahatleri daha fazla yer bulabilir ancak her şey iyi giderken bunu sürdürmek için kendinize de zaman ayırmanız gerektiğini unutmamalısınız. Bu en çok sizin için önemli ancak birçok açıdan dikkatler üzerinizde olacak ve desteğinize ihtiyaç duyulacaktır. 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması bazı başvuru ve evrak işlemlerini tekrar ettirebilir. Zamanı yetiştirememe, istenildiği gibi hazırlanamama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tüm bunlar sizin bugüne kadar hangi amaçla, hangi inançla ve hangi motivasyonla yürüdüğünüzü sorgulatabilir. Gereksiz şüphelere ve konulara değinmek yerine buradaki mesajı almaya çalışmalısınız. Bir şey istiyorsanız, yaptığınız ve yapmadığınız her şeyin ona uygun olması gerektiğini unutmayın. Retro size seçimlerinizin, çalışmalarınızın ve sorumluluklarınızın nereye vardığını net bir şekilde gösterecektir. Belirsizliklerin ortadan kalkması için öncelikle onları kabul etmeyi ve görmeyi denemelisiniz.

27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcunda seyredecek olmasıyla çalışmalarınız vehayatınızdaki tutumlarınızla dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Ortaklı işler, çoğunluğun katılımı ve desteğiyle sürdürülen projeler, girişimcilik, kendi işinizi kurma ya da fikrini gösterebilmek gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İşten kaçmasanız da bazı sorumlulukları nasıl yöneteceğinizi bilemediğiniz, daha çekimser durduğunuz zamanların sonuna geldiniz. Alacağınız destekleri reddetmek yerine kullanmayı denemelisiniz. Farklı bir bakış açısı sizin kendi fikirleriniz için de etkili olabilir. Her şeyi alın, herkesi dinleyin ama kendi fikriniz ve isteğiniz söz konusu olduğunda da aynı hassasiyeti gösterin. Savaşmak yerine kendinizle aynı paydada yer almaya çalışın.

29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketiyle beraber hissettiklerinizi yansıtmak ve paylaşmakla ilgili sorunlarınız doğabilir. Bu da kendinizi yorgun ve stresli hissetmenize neden olabilir. Her şeyin çözümü olduğundan önce her şeyin geçici olduğu gerçeğini kabul etmelisiniz. Bugün üzerinde çalıştığınız en ufak iş, tatil için planladığınız mekanda bile son anda değişikliğe gidebiliyorken yaşamın her zaman değişen ve dönüşen bir olgu olduğunu anlamanızda fayda var. Üzerinizdeki kuralcılığı ve kendi kendinize kurduğunuz baskıyı bu şekilde kırabilirsiniz. Bunu kırdığınız takdirde hem meziyet gerektiren işlerde hem de duygusal konularda daha rahat yol alabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü nasıl geliştireceğinize odaklanabilir, çalışmalarınızın geldiği ve gelmesi gerektiği noktalara ağırlık verebilirsiniz.

Balık burcunda 31 Ağustos'ta gerçekleşecek dolunay size yetilerinizi işe dönüştürmek ve artık kazanım elde etmek konusunda destek verebilir. Yanılmış, yanlışı fark edememiş ya da doğruyu görmek istememiş olabilirsiniz. Bunun tek seferlik ya da kısa süreli bir durum halinde kalması için tam tersi yönde gitmelisiniz. Hayal gücü ve düşünce gerektiren işler, bunları destekleyecek eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Reklamcılık ve sosyal mecralardaki çalışmalarınızı şekillendirebilirsiniz. Yoğun bir trafiğiniz olabilir, zihninizin doluluğu dikkat dağınıklığına yol açabilir. Kendinize dinlenmek için zaman yaratmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Dünyadaki belirsizlikten yararlanın. Bir şeye bakın ve başka ne olabileceğini düşünün.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>