Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Balık burcundaki Neptün'ün geri hareketine başlamasıdüzeniniz başta olmak üzere günlük akışınızı büyük ölçüde etkileyebilir. Aynı hatalara ya da konulara tekrar dönmek size zaman kaybettirebilir. Artık buna bir son vermek üzere yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. İstediğiniz gibi ilerlemeyen konular karşısında bundaki payınızın ne olduğunu iyi tespit etmelisiniz. Sorumluluklarınıza odaklanın ve bunların dışında kalan konuların hayatınızdaki yüzdesini düşürmeye çalışın. Beslenmeyle ve buna bağlı fiziksel durumla ilgili sorun yaşamamak adına doktorunuzun önerdiği şekilde bir plan kurmanız retro bitiminde kendinizi daha zinde hissetmenize yardımcı olacak bir düzen getirebilir.

Güneş ve Merkür'ün Yengeç burcunda bir araya gelişihayatınızla ilgili önemli görüşmeler yapmanızın yolunu açabilir. Kendinizi gösterebilir, düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Yerinizi sağlamlaştırmak için bazen bir değişikliğe ihtiyacınız olabilir. Bildiğiniz işlerin dışına çıkmaktan çekinmeyin. Duygusal konuşmalar, kadın dostlarınızdan gelecek destekler bu süreçte size gereken motivasyonu sağlayacaktır.

3 Temmuz'daki Oğlak dolunayı ile aile hayatınıza, aile bireylerinize karşı sorumluluklarınızı düşünebilirsiniz. Üzerinizde bir sorumluluğun olması sizi psikolojik olarak yorabilir. Bu da ailenizdeki erkek figürlerle yapacağınız konuşmalara olumsuz etki edebilir. Kendinizdeki değişime buradan başlayın ve sakin kalmayı, hayatınıza yeni bir soluk getirmek için buna göre yaşamayı öğrenin. Yaşadığınız yeri güzelleştirmek, buraya emek vermek, taşınma ve ev içinde değişikliklerle ilgilenmek enerjinizi pozitif yöne çekecektir.

Mars'ın Başak burcundaki seyrine geçmesi sizi geri plana düşürebilir. Kendi halinde, belli insanlarla ve konularla ilgileniyor olmak motivasyonunuzu düşürdüğünde koşucuların ilk adımı geriye doğru attığını hatırlamalısınız. Hayatınızı iyi bir yere taşımak isterken bunu kimlerle ve ne şekilde yapacağınızdan emin olmalısınız. Sizi bir yere götürmeyen, bir fayda ve mutluluk göremediğiniz yöntemlere ve insanlara veda ediyorsunuz. Alacağınız bazı haberler, bazı insanlarla gireceğiniz olumsuz konuşmalar bu vedayı kolay hale getirebilir. Arkanızdan nelerin döndüğünü, sizden nelerin gizlendiğini gördüğünüzde hareket etmeniz ve bunu nasıl yapacağınızı bilmeniz önemli olacaktır. Kenara çekilin ve neler olduğunuzu analiz etmeye çalışın. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza yatırım yapmak için olumsuz alışkanlıklarınızı bırakmaya çalışabilir, hizmet verdiğiniz alanlardaki işlerinizi kontrollü bir şekilde devam ettirebilir, kendinize ve kendi finansal fikirlerinize önem verebilirsiniz.

17 Temmuz'da Ay Düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçişi ve Yengeç yeni ayının gerçekleşmesiyle hayatınızı bundan önce ve bundan sonra olarak ikiye ayıracağınız bir döneme giriyorsunuz. İnsanlara ve olaylara bakış açınızın değişmesi, buna karşı gösterdiğiniz direnç, fedakarlıklarınızın getirdiği olumlu olumsuz tüm sonuçlar görmek ana gündem başlıklarınız olabilir. Kendinizi düşünmeye başlıyorsunuz. Bugüne kadar bunu yapmanıza engel olan tüm bireysel ve çevresel faktörleri daha net görebilirsiniz. Direnç göstermeye devam etmedikçe, bazı gerçeklere yüzünüzü çevirmedikçe hayatınızın nasıl hızlı ve güzel şekilde aktığına şahitlik edebilirsiniz. Can sıkıcı ilişkiler, problemli işbirlikleri, iyi niyetli olmayan kişiler karşısında yeni bir duruş sergilemek için gereken cesarete sahipsiniz. Bu potansiyeli dönüştürmek için önce onun var olduğuna ikna olmalısınız. Alışkanlıklarınızı, beklentilerinizi lehinize olacak şekilde yenilediğinizde evlilik ve ticari ortaklıklarda hayati ve kadersel değişimler kapınızı çalabilir. Bundan sonrasının aynı olmayacağını biliyorsunuz, bu bilginizi nasıl bir yaşam sürmek istiyorsanız ona adamalısınız. Yengeç yeni ayı ile bunu yapmanız kolaylaşabilir. Özellikle kariyer noktasında yeni atılımlar yapmaya meyilli olduğunuz bir dönemdesiniz. Anlayın ve bu anladıklarınızı geliştireceğiniz birsistemi üzerinde çalışın. Kadın figürlerin ya da ailenizin desteğini alabilirsiniz. İş ve evlilik gündemlerinin iç içe olabileceği gelişmeler, bunlara bağlı yer değişiklikleri yapabilirsiniz. Sizi bir yere bağlayan ne varsa buluyorsunuz, çözülmesi gereken çözülüyor.

Mars ve Satürn'ün karşılıklı duruşu sağlık sorunlarınıza ve çevresel faktörlere olan tutumunuzu etkileyebilir. Kendinizi bile bile yormak yerine mola vermeyi, bazen kenarda beklemeyi, içinize hizmet etmeyi rutin haline getirmeyi ihmal etmiş olabilirsiniz. Bunun getirdiği karmaşayı çözmek adına planlar yaparken mükemmeli değil bazen sadece gerekliliği düşünmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Aslan burcunda geri hareketine başlamasıyla arkadaş çevrelerinde bıraktığınız intiba, ortaklı girişimler konusunda gözden geçirmeniz gereken bazı durumlar ortaya çıkabilir. Beklemenin sadece durmak olmadığını kavramalısınız. Beklemek, bir sonraki adımınızı daha sağlam bir şekilde atmanız için bir fırsat olabilir. Retro boyunca hem ilişkilerde hem de parasal konularda riskli adımlar atmamak için bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Olmadığınız biri gibi davranmak yerine olduğunuz halinizi geliştirmeye çalışmak en büyük deneyimlerinizden biri olabilir. 23 Temmuz'da Güneş'in de Aslan burcuna geçmesi sizi bu karmaşadan çıkarabilir. Fırsatları görmek, insanları tanımak ve kendinizi tanımak adına iyi bir dönemdesiniz. Her şeye rağmen hayatın iyi yanlarını becerilerinizle ve duruşunuzla ortaya koyabilirsiniz. Bu sizin motivasyonunuzu yüksek tutacağı için başkalarına da ilham olabilir. Gelir değişikliği, yeni bir konu üzerinde çalışmak gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz.

Chiron'un Koç burcundaki geri hareketi ikili ilişkilerin perde arkasına sizi götürebilir. Buraya bir kez daha gidin, gördüklerinizi sindirin ve çıktığınızda yeni bir "siz" olarak adım atın. Fikirlerinizin kabul görmemesi, duygularınızın ve iyi niyetinizin anlaşılmaması endişesiyle konuşmadığınız her şeyi gündeminize almalısınız. Bunun getirdiği kayıpları en aza indirmek için bu dönemi iyi kullanın. Yeterliliklerinizi sorgulamak yerine kendinizi yetebileceğiniz ve yetebildiğiniz konuları yeniden incelemeye, buradan ders çıkarmaya itmelisiniz.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcunda bir araya gelişiyle sosyal çevrenizde ses getirecek sözler söyleyebilirsiniz. Hem davranışlarınızla hem yaptıklarınızla dikkat çekebilirsiniz. Bunun olumlu yönde olması, kabul görmesi için de kelimelerinizi özenle seçmeniz önemli olacaktır. Yatırım ve işle ilgili konular, ortaklıklardaki paydanızı gündeme getirebilir ve burada bir yeniliğe gitmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlıklarda baskın olmak her zaman beklentinizi karşılamayabilir, çevrenizdeki insanların söylemlerine ve önerilerine kulak vermenizde fayda var.

Merkür'ün Başak burcuna geçişi bazı fikirleri kendinize saklamanız gerektiğini size hatırlatabilir. Hem içsel hem de günlük hayatta bir arınma, eleme yapmalısınız. Fazla insan, fazla eşya, fazla his, fazla sorumluluk sizi eksiye düşürebilir. Doğru dozu bulmak için bu eleme konusunda istekli olmalısınız. Bu durum sizin alışkanlıklarınıza doğrudan etki edeceği için bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek şekilde yaşamanızı da kolaylaştıracaktır. Entrikalar, söylentiler, gizli detayların ortaya çıkması motivasyonunuza olumsuz etki edebilir. Kendinizi bir karşılık vermek durumunda hissettiğinizde istemeden de olsa olumsuz bir sürecin içine girebilirsiniz. Bu tuzağa düşmek yerine kendinize hizmet etmeyi tercih etmelisiniz. İbadetler, hayır işleri, hayatınızla ilgili düzenlemeleri sürdürmek size bu anlamda destek verebilir.

Motivasyon Sözü: “Kazanmak, kaybetmekten korkmamak demektir.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 16' 44" R
Ay
Aslan
26° 54' 19"
Merkür
Koç
29° 54' 35"
Venüs
Boğa
19° 53' 50"
Mars
Koç
11° 29' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 54"
Satürn
Balık
17° 47' 29"
Uranüs
Boğa
23° 14' 05"
Neptün
Balık
29° 19' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 18"
Lilith
Başak
25° 02' 23"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>