Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcunda geri hareketine başlaması sosyal çevrenizi gözden geçirmenizi hatırlatabilir. Rahat hissettiğiniz ancak size bir getiri sağlamayan ortamlarda kalmayı sürdürmek bir hata olabilir. Bunu fark etmek ve kabullenmek için bir sorun yaşamayı beklememelisiniz. Güçlü ilişkiler kurmak ve bunları sürdürmek için şu andaki durumunuzu iyi analiz ederek ilerlemelisiniz. Yolculuklar ve burada yapacaklarınızla ilgili sorunlardan en az derecede etkilenmek için kendinize bir b planı oluşturmanızda fayda var. Aranızda parasal görüşmelerin geçtiği kişilere ve borçlanmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Yatırım planlarınız, uzun vadeli gelecek düşünceleriniz için hangi konularda ilerleme kaydetmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Kendinizdeki eksiklikleri bilmek daha iyi hazırlanmanız için size yardımcı olacaktır.

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumu okumadığınız kitapları, yazmadığınız yazıları ve sakladığınız fikirleri ortaya çıkarabilir. Hızlı ve yoğun bir sürecin içinde olmanız bunları ertelemenize neden olduysa şimdi telafi şansı bulabilirsiniz. “Nasıl” diye sormaktan çekinmemeli, konuşmak ihtiyacı hissettiğinizde bunun gereğini yapmalısınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirirken hayatınızda kalmaya devam edebilenler için gardınızı düşürebilmelisiniz. İş görüşmeleri, geri dönüşler ve yazılı başvurularla ilgili haberler alabilirsiniz. Teknolojik cihazlarınızın yedekleme ve yenileme işlemleri için kararınız netleşebilir.

Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay hatasıyla sevabıyla diyerek her şeye bir sünger çekmenize yardımcı olabilir. Artık düşünecek yeni konularınızın, konuşacak yeni arkadaşlarınızın ve üzerinde çalışacak yeni fikirlerinizin olmasını isteyebilirsiniz. Bunu istemediğiniz zamanların geride kalması bir ziyan olarak düşünmeyin. Telafi fırsatları edinebilir, edindiğiniz tecrübeleri değerlendireceğiniz gelişmeler yakalayabilirsiniz. Kendinizi yetiştirme noktasında daha düzenli ve kesin gerçekler üzerinden hareket etmek bu noktada işinizi kolaylaştıracaktır. Süreç yorucu ve yoğun geçse de, bundan kazanımlarınızın olacağını bilmek sizi motive edecektir. Dalgınlık ve dikkat dağınıklığının size bir yanlış yaptırmaması için söylemlerinizin ve eylemlerinizin dozunu iyi ayarlamalısınız. Nasıl bir arkadaş edinmek istiyorsanız öyle davranacağınız, nasıl biristiyorsanız ona göre çalışacağınız bir dönemdesiniz. Bunun farkındalığı ve aydınlanması, gittiğiniz yerlerde ve yaptığınız çalışmalarda etkisini gösterecektir. Ertelenen yolculukları gündeme getirebilir, görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşebilir ve beklettiğiniz başvuruları tamamlayabilirsiniz. Her şeye daha gerçek bir açıdan bakmak sizi bu sefer korkutmayacak. Zira istediğiniz her şeyin anahtarı olacak bilgiye ve yetiye gerçek manada sahip olduğunuzu göreceksiniz. Araç alımı, elektronik cihazlarla ilgili değişiklikler işinizi kolaylaştırabilir.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçerek sevdiğiniz ve mutlu olduğunuz yerleri, işleri ve insanları gündeminizde daha sık tutabilir. Hayatınızın akışı kendinize doğru çevirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, gayrimenkul işlemlerini değerlendirmek, evden çalışma modelleri geliştirmek, aile hayatı gibi konular ön plana çıkabilir. Kafa karışıklığı yaşadığınız noktalarda, bir karar almak istediğinizde, bir fikriniz olduğunda ailenizden, özellikle de ailenizin kadın figürlerinden önemli destekler alabilirsiniz. Düşüncelerinizin ve hislerinizin anlaşılmadığını düşünmek yerine anlaşılabilir olmak ve birbirinizi doğru dinlediğinizi bilmek konusunda üzerinize düşeni yapmalısınız. Beklentileriniz kadar karşınızdaki kişilere bıraktığınız etkilerin de farkında olmalısınız. Bu da aile içi ilişkilerinizi toparlayabilir, aranızdaki husumeti sonlandırabilir ve daha iyi bir iletişim şekli kurmanızı sağlayabilir. “Evinizde gibi hissetmek” sözünün altını doldurabileceğiniz bir dönemdesiniz. İşinizde ve ilişkilerinizde huzurlu olmak, karmaşadan uzak yaşamak adına bunları önce sizin yaptığınız ve bir rutine dönüştürdüğünüz bir dönem olmasına izin vermelisiniz. Kendinizi sadece zorlamanın değil, zorladığınız noktanın gereğini yapma konusunda geliştirebilirsiniz. Güvenli ve özel alanlarınızda vakit geçirmek, sizi bundan alıkoyan her şeyin ve herkesin farkına varmanızı sağlayacaktır. Fark ettiklerinizi unutmayın.

Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile sorumluluklarınızı ayrıştırabilecek, kendinize yeni bir takvim oluşturabileceksiniz. Bazı mutlulukları eşzamanlı olarak yaşayabilmek mümkün olabilir. Arada kalmışlık hissinin sizi yavaşlattığı günleri geride bırakmak için bunu yapmaktan çekinmemelisiniz. Her şeyin bir anda ve üst üste gelmesi bu takvimi çıkarmanızı kolaylaştırabilir. Bu sayede istemediğiniz, hoşlanmadığınız durumları ve bunların nedenlerini daha iyi tespit edebilirsiniz. Yaşadığınız her şeyin altından illa bir neden arayacaksanız, iyiliğiniz ve bunu sürdürmeniz için nedenler aramalısınız. Her şeyin hızla değiştiği bir dönemde, bu hıza ayak uydurabilmek için cesaretli olmalısınız. Sakince düşündüğünüzde ve çekincelerinizi dinlemeyi bıraktığınızda buna sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Sorumluluklarınızı geliştirmek ve gerektiği durumlarda da değiştirmek gerekebilir. Bu konuda girişken olmalısınız, bir kenarda beklemenin size ya da ailenize, çalışma koşullarınıza bir faydası olmayacaktır. Üzerinize düşeni ne kadar fark ettiğiniz, bunlara ne kadar uyum sağladığınız ve kendi ayağınız üzerinde ne kadar durduğunuz her şeyin yönünü değiştirecektir. İstediğiniz pozisyon,koşulları, gelir ve statü konuları ile bırakmak istediğiniz etkiyi bu sayede mümkün kılabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerle aranızdaki mesafeleri güncellemek, hem çevrenizi yenilemenizi hem de sizi aşağıya çeken durumların önlenmesini sağlayabilir. Bunu kalıbın dışına çıkmak olarak adlandırmaktansa yeni bir kalıp olarak düşünüp değerlendirmeniz işinizi kolaylaştırabilir.

Motivasyon Sözü: “Hayat sizi desteklemek istiyor. Ama önce hayata karşı açık olmalısınız.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>