Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sabah saatleri bazı gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla fikir ayrılıklarından bazı sorunlar çıksa da bunları kısa bir sürede aşmayı başaracaksınız.

İş yerinizde bugün enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Sabah saatleri maddi konularda oldukça dikkatli davranacaksınız ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Bir çok açıdan dikkatli olmanız gereken hassas bir gündesiniz. Özellikle ikili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu mutluluğu gün boyu üzerinizde taşıyabilirsiniz. Ailenizde size çok düşkün olan ve sürekli sizin iyiliğinizi düşünen biri var. Bugün bu insandan beklemediğiniz bir yadım görebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 15:01 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman diliminde, duygularınızı anlamakta veya kabul etmekte zorlanan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Çevrenizle aranıza belli bir mesafe koyabilirsiniz. Bu biraz da kendinizi koruma dürtünüz gereği yapılan otomatik bir tavırdır. Saat 04:57 Ay-Kuzey düğüm görünümü, planladığınız şekilde hareket etmenin önüne geçebilir. Toplumsal ilişkiler,hayatı, ailenizle olan bağınızı sorgularsınız. Bir çok meselenin sizi yorduğunu düşünürsünüz. Saat 15:01itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Partnerimizin bize olan maddi ve manevi katkılarını ayrıca ilişkimizin artı ve eksileri üzerinde düşünmemizi sağlayıcıdır. Eğer bu konuda bir sorun yoksa o zaman kendimizi güvende hissedebiliriz. Tam tersine bir durum söz konusu ise, kendi değerlerimize sahip çıkarak bunlardan taviz vermeyeceğimizi dile getirebiliriz. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

1 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı tutumlarını bir kenara bırak. Otorite sahibi biri ile konuşmaların aklının karışmasına neden olabilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Yöneticileriniz ile ilgili radikal kararlar verip yüzleşmeyin.

1 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İletişimle ilgili işlerinizde gelişmeler olabilir. Kişisel konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Günün ikinci yarısında parasal konularda daha aktif olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Eğitim ile ilgili geliştirebileceğiniz konular var.

1 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Bugün, finans konularında gezegenler, sizi olumlu destekliyor. İsteklerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paranızın hesabını yapmak size kendinizi güvende hissettirebilir. Siz değişmeye istekli oldukça hayatınızdaki her şey daha rahat şekillenip yoluna girecek.

1 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde maddi konularda keyifli gelişmeler kendinizi de daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Kendinize güven ve değerle ilgili problemleri aşabilirsiniz. Sahip olduklarınızın değerini daha iyi bilebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

1 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>