Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde çok anlayışlı ve naziksiniz. Sevgiliniz sizin bu özelliklerinizi çok seviyor. Aranızdaki ilişkiyi daha da resmileştirmek için bir şeyler planlıyorsunuz.

İş yerinizde yaşadığınız olumsuzları artık çok fazla kafanıza takmıyorsunuz. Olayları ve gelişmeleri oluruna bırakmış gibisiniz. Yakında güzel bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz.

Şu sıralar bazı parasal meselelere sağlıklı bakamıyorsunuz. Çevrenizden acil olarak yardım istemelisiniz. Parasal konularda akılcı yöntemler geliştirmekte zorlanıyorsunuz.

Evinizde son derece dikkatsizsiniz. Ufak tefek ev kazaları geçirebilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay kolay unutmuyorsunuz. Bugün basit, gereksiz gördüğünüz tartışmalara ilgili davranmalısınız. Bu tartışmaların sizinle alakalı taraflarını göreceksiniz. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu ediyor. Gelecekle ilgili umutlarınız ivme kazanmış gibi. İnatçı bir tarafınız var.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:56 itibariyle etkili olacak Merkür-Mars görünümü, ailevi konular üzerinde veya yerleşim yerinizle ilgili olarak yapılacak değişikliğin, yeniliğin her anlamda gözden geçirilmesini gerektiriyor. Planlarınızı tekrar bir ele alınız. Sizi şu anda zorlayan meseleler kendiliğinden çözülebilir. Sakin ve bilinçli hareket etmekte yarar var. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, işlerimizin bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi gerekiyor. Toplumsal konularda etrafınızdaki insanları iyi gözlemleyiniz. Endişeli veya aşırı eleştirel yaklaşımlardan kaçınmakta yarar görüyorum. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü önümüzdeki bir iki gün boyunca size aşkta şans kazandırıyor. Hayatın güzel yanlarını görmenizde, yaşamanızda, hissetmenizde ışık oluyor. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev içinde tamirat bakım gibi işleriniz olabilir. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanında halledemediğin bir konuyla ilgili kendini sorgulayacak, kendinle hesaplaşacaksın.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yaşadığınız fikir ayrılıklarından dolayı saplanıp kaldığınız sorunlardan artık uzaklaşma zamanı geldi. Bu konuda çözüm üretmek ve sorunları daha pratik yoldan halletmek için ikna edici yönünüzü kullanmalı ve toplum içindeki duruşunuzu daha güçlü bir şekilde göstermelisiniz. Bazı noktalarda sizin dedikleriniz karşı tarafa uygun gelmeyebilir. Ancak şunu da bilmelisiniz kim takım çalışması bazı konularda ortak fikirler almayı gerektirir. Bu noktada mutlaka esnek davranmak gerekecektir.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili yeni ümitler besleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanları etkileyebileceğiniz zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi sosyal konularda kullanabilirsiniz. Çalışma hayatınızda zorlandığınız zamanlarda, başkalarından destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sezgilerinizi dinlemeniz ve hiç kimsenin zihninizi bulandırmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Bugün ne kadar soğukkanlı olursanız o denli hayranlık kazanacaksınız. Herkesin gözü sizin üzerinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz böylede olabilir de! Kendinize inanın gözleri yok sayın ve yapmanız gerekenleri aksatmadan hareket edin. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile problemleri gergin bir gün geçirerek size karşı haksız eleştirilerde bulunmasına sebep olabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ilk günü ilişkiler ve para konularında şanslı bir gün olabilir. Kendinizi çok daha iyimser ve pozitif hissedebilirsiniz, hayatın keyifli yönlerinin tadını çıkarmak isteyebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk dolu etkiler altında olacaksınız. Hayatınızın anlamı aşksa bulutların üzerinde uçabilirsiniz. Sanata dayalı işlerinizde ve eğitim hayatınızda karşınıza çok güzel fırsatlar çıkabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim aşkta sizi coşturacak. Sevip, sevildiğinizin kıymetini bugün anlarsınız. ,Çocuğunuzla ilgili başarılı faaliyetlerin kapıları açılır. Sportif ve sanatsal becerilerinin ortaya çıktığı bir dönem. Siz de yeni bir hobiye başlayarak kısa sürede hızlı bir gelişme kaydedersiniz. Teatral bir performansa katılmak içinizdeki enerjiyi dışa yansıtır.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Söylediklerinize dikkat etme ihtiyacı duymayabilirsiniz. Tüm konuşmalarınız çevrenizdeki insanları kırmaya yönelik olabilir. Sinirlerinize hakim olun ve hayatın kötü taraflarını gözünüzde büyütüp kendinizi umutsuzluğa sürüklemeyin.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>