Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi yoracağını düşünüyor, bu ilişkiyi başlatmak istemiyorsunuz. Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler endişeler duymanıza neden oluyor. Ona karşı hissettiklerinizi başlama nedeni olarak çok yeterli görmüyorsunuz.

Esenliğe çıkmanız için, ciddiye alınmaya deymez gördüğünüz bir çok öğüdü dikkate almanız gerekiyor. Çünkü öğüt verenlerinizin her biri öğütleri kulak arkası edilmeyecek kadar deneyimli insanlar.

Kenarda bir miktar paranız var. Bir dostunuz bunun çok daha fazlasını koyarak size ortak bir yatırım önerisinde bulunacak. Bunu değerlendirebilirseniz maddi durumunuzda büyük bir sıçrama olacak.

Hiç ummadığınız biri size ne kadar dostça baktığını gösterecek. Güvensiz ve çekimser davranıp ona hak etmediği bir hayal kırıklığını yaşatmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu haftaya ertelediğiniz kararların fazla gecikmeye tahammülü yok. Bu hafta bir sonuca bağlamanız gerekiyor. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olduğunu biliyorsunuz. Bütün bunların dışında , çok yakında kendinizi hiç hazır olmadığınız bambaşka bir konuda karar aşamasında bulacaksınız. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bu konu acil olarak müdahalenizi isteyecek. Yakınlarınız arasında sürekli gündemde tutulan bir küskünlük, sizi canınızdan bezdirmiş gibi görünüyor.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 03:54-22:30 arasında Ay-Boşluk sorumluluklar ağır gelir. İnsanlar sizi anlamamakta ısrar edebilirler. Üzerinizde kontrol kurabilirler. Hassasiyet yüksektir. Ancak elden geldiğince sakin olalım lütfen. Benim tavsiyem olabilecek her türlü duruma belirli bir ılımlılıkta yanaşmanız ve kendinizce mantıklı bir açıklamada bulunmanızdır. Ani ve sert kararlar vermeyiniz, günü doğal akışı içinde değerlendiriniz. Saat 22:30 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, alacak-borç konuları ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde mantıklı bir şekilde düşünmeniz gayet yerinde olur. Sözgelimi bir kredi işimiz varsa, geri ödeme yükümüz ağır olabilir mi diye düşünelim. Birteklifinde bulunurlarsa, şartları soralım ve alacağımız miktarı bilelim. Evraklarımızı kontrol edelim. Hukuki bir konuda danışmadan, haklarımızı öğrenmeden kendi başımıza işlere kalkışmayalım. Özel ilişkimizde, duygularımız ile sözlerimiz birbiriyle paralel olmalı. İçimizden hayır demek geliyorsa, sırf karşı tarafı memnun edeceğiz diye onaylamak yanlış olur. Yeni hafta boyunca her arzunuzun gerçekleşmesi dileğimle,

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yeni bir ev ararken bulabilirsin. Eğer ilişkisi yeni başlamış biriysen, sevgilin seni ilişkiden soğutabilir.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde kadınlarla olan iletişimlerinize ekstra dikkat etmeniz gereken bir gün. Finansal anlamda borç alacak konularında ekstra şanslar ve fırsatlar yakalayabileceğiniz önemli bir süreç.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ile ilgili veya ortaklı konularda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi en iyi haline getirmek için hırs yapabilirsiniz. Gün içinde gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde rahatlamalar meydana gelebilir. Geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isterken başkalarının düşüncelerine de önem vermelisiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Kaybetme korkusu ile devam ettiğiniz hiçbir işte başarılı olamazsınız. Risk almaktan kaçmak alışkanlık hali yaratmamalı.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

11 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişki içinde olduğunuz insanlardan destek almak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizin hayatınıza da yansıyor. Maddi konulardaki mücadelenize gizli destekler bulabilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun ve büyük beklentilerinize karşılık duygularınız zayıf. Kolay karamsarlığa kapılabilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Hesapta olmayan ödemeler ortaya çıkabilir.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

11 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 13' 59" R
Ay
Başak
20° 57' 43"
Merkür
Boğa
02° 30' 31"
Venüs
Boğa
22° 23' 30"
Mars
Koç
13° 02' 37"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 37"
Satürn
Balık
17° 55' 48"
Uranüs
Boğa
23° 21' 08"
Neptün
Balık
29° 22' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 28"
Lilith
Başak
25° 15' 53"
True Node
Koç
14° 54' 41"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>