Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin altında, bu ilişkiye karşılıklı olarak duyduğunuz büyük güven yatıyor. Göz ardı edilen bazı hatalar, etrafın söylediği kadar etkileyici değil.

Elinizin altındaki iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşacaksınız. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister, istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

Herkesin sizin gibi iyi niyetli olmadığını bilmelisiniz. Bir konuyla alakalı olarak karşılaşacağınız bazı çıkarcı yaklaşımlar sizi üzecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz. Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte, yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 04:34 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü,tercihinizi yeteneğinize uygun şekilde yapmanın ve sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Kişisel gelişim yolunuz, sıradan bir işte sıradan bir görev almak değil, kariyeri hedeflemek olmalıdır. İşinizi şansa bırakmayınız. Kendinize güvenmelisiniz. Ailenizin sizden beklentileri tabii ki önemlidir. Ancak siz ne istiyorsunuz. Bu önemlidir. Çıtanızı yüksek tutmalı, cesur olmalı, özgürce karar vermelisiniz. Eğer zirveyi hedefliyorsanız, geri çekilmeyiniz. İstiyorum, başarabilirim diyerek kendinizi geliştiriniz. Gerektiğinde en alt basamaktan yavaş yavaş tecrübe edinerek yukarıya çıkmak size kalıcı başarılar kazandırabilir. Önemli olan ne istediğinizi bilmek ve kendinizi geliştirmektir. Saat 04:52 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla duyarlılığın işaretçisi olsa da, asıl arzunuz özgürce yaşamaktır. Sıradan, tekrarlanan ve her gün yinelenen bir hayat yerine, hem ilişkide hem özel hayatınızda değişimden yanasınız. Şu sıralarda biraz içinize kapanmış olabilirsiniz. Belki de bu yüzden duygularınızı gizliyorsunuz. Bu görünüm, farklı bir şeyler yaparak kendinizi mutlu etmenize yardımcı olabilir. Saat 06:29 Merkür-Neptün görünümü, akışa ayak uydurmak isteyen birey, tutkularının esiri olur. Sonra da esiri olduğu için kendi kendini denetim altına alır. Denetim altına aldığında ise, aşkın tadını çıkaramadığını fark eder. Oysaki aşk hesaba gelmez. O kuralsız ve sınırsızdır. Şimdi yapılması gereken, kendini zorlamadan akışa izin vermektir. Bir öyle bir böyle düşüncelerle aşkı denetim altına almaya, niye şu şöyle değil diye kendinizi yormaya gerek yok. Saat 06:56 Ay-Merkür görünümü, aileniz ve sizi bizzat ilgilendiren maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar üzerine düşünmenin işaretçisidir. Borçlarınızı ödemede, eğer tek başınıza zorlanıyorsanız, karşılıksız destek sunacak insanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizin arzunuz, bir şekilde sıkıntılarını aşmak ve bir çıkış yolu bulmaktır. Şans hepimizden yana olsun. Arzu ettiğimiz gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda kararsız kalabilirsin. Samimiyetine güvendiğin kişilere sırlarını anlatmadan önce iyi düşün.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kopma riskine dikkat! Bazı olaylar sabrınızı son noktaya getirebilir. Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Hürriyet Aile /

14 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kendinizi aktif hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalık kazanabilirsiniz. Bunu çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Teknik konularda sıkıntılar çıkabilir. Ön görmekte zorlandığınız konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sağlığınıza hiç özen göstermiyor, sürekli bedeninizi yoracak işlere kalkışıyorsunuz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kurumlar, resmi daireler, sizden yaşça büyük kişiler, aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı zorlanmalar veya aldanmalar oluşabilir. Risk almayın, para harcamayın. İnatçılıktan uzak durarak ilişkilerinizde ve iletişiminizde kendinizi kandırmamaya özen gösterin.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işlere odaklanmakta zorluk çekersiniz. Çünkü hayatınızdaki insan sizden özel ilgi bekleyebilir. Ayrıca evdeki düzeni gözden geçirmek için vakit harcamalısınız. Spiritüel, metafizik, okült konular hakkında sohbetler yapabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

14 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>