Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın kurallarla yaşanamayacağını düşünüyorsunuz. Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de kuraldışı bir aşkı yaşayabileceğinizden pek emin değilsiniz.

Çalışma arkadaşlarınızın daha çok, fazladan çalışmasına neden olabiliyorsunuz. Çünkü bazı işler elinize yapışıyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz.

Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz paniktesiniz.

Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Tedirgin, kararsız bir görüntü size kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Merakla beklediğiniz bazı haberlerin, dolaylı yolla size ulaşması söz konusu. Bu anlamda sevinçleriniz olabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 04:50 Ay-Pluto görünümü, ruhunuzu sakinleştirici ve sizi güçlendiricidir. Problemleri çözüme kavuşturacak gücünüz yükselir. Saat 12:26 Ay-Güneş görünümü, aşk hayatınızda güven, huzur ve empatinin sağlanmasında yardımcıdır. Ne istediğinizi bilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki paylaşımı güçlendiren bu görünüm, sorunların karşılıklı çözümünde de yardımcıdır. Yeteneklerinizi geliştirir ve karşınıza fırsatlar çıkarır. Kendinizden gayet emin bir şekilde ilerlemenizde destek olur. Saat 13:08 Ay-Satürn görünümü, hayatın tüm güzelliklerini huzurla, sevgiyle yaşamak varken, para kazanmaya ve hayatımızı garanti altına almaya çalışıyoruz. Saat 20:00-15 Temmuz saat:02:52 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sizi ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bunları çözüme kavuşturmak için mücadele etmek yerine tam tersine sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Saat 23:46 Merkür-Jüpiter görünümügörüşmeleri, toplantı ve araştırmalar yönünde önem taşıyor. Eğer yeni bir teklif söz konusuysa mutlaka iyi analiz etmeliyiz. Günlük değil ileriye dönük düşünmek gerekiyor. Sorumluluk bilinciyle hareket etmemiz yararlı olur. Bu görünüm fikirlerinizi açık bir dille ifade etmenizi sağlar. Öncelikli işlerimizi bitirmede yardımcıdır. Ayrıca işimizde ilerlemek adına çalışmanın, tez veya proje hazırlamanın göstergesidir. Ay-boşlukta gerçekleştiğinden tabii ki dikkatlice meselelere bakmak yararlı olur. Partnerinizle aranızdaki sorunları çözmede bu görünüm yararlıdır. Birbirinize karşı açık ve net bir dille fikirlerinizi ifade etmeniz aranızdaki bağı güçlendirir, sorunları ortadan kaldırır. Gün boyunca tüm işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşmanız dileğimle, Astroloji Danışmanı

14 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine vakit ayırmak istiyorsun. Ortamları kendi tarzına ya da görüşüne göre yönlendirmek isteyebilirsin.

14 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün izlenimlerinizi oluşturmak için acele hareket etmeyin. Negatif eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

14 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde sakin kalmanızda fayda var. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetkinizi aşan konulara karışmayın. Aksi halde herhangi bir sorunda sizi suçlu ilan edebilirler. Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek verenler de var.

14 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerinizde iletişim yol ve araçlarından başarıyla yararlanabilirsiniz. Sözlerinizle üstlerinizi etkileyebilir, güzel sunumlar yapabilirsiniz. Bugün kuracağınız temas ve bağlantılar uzun süreli etki getirebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birteklifi tam istediğiniz şartları içerebilir. Keyifle bazı işlerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Kendinizden memnun oldukça işleriniz daha rahat ilerliyor.

14 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızdaki yorucu ve stresli tempo haftanın son günü de sizi yalnız bırakmaz. Özellikle çalışma arkadaşlarınızın pasif agresif yapıları sizi anlayışlı olmaya itebilir. Alıngan tavırlarıyla baş etmeniz gerekir. O yüzden enerjinizi yenilemek için yoga, pilates ve masajla günü noktalamalısınız.

14 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

14 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 58" R
Ay
Aslan
10° 23' 37" R
Merkür
Koç
28° 15' 50"
Venüs
Boğa
18° 13' 21"
Mars
Koç
10° 27' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 38"
Satürn
Balık
17° 41' 44"
Uranüs
Boğa
23° 09' 20"
Neptün
Balık
29° 17' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 05"
Lilith
Başak
24° 53' 20"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>