Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz. O, her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar.

İşin çoğunu siz yapıyorsunuz, ama sessiz sedasız çalıştığınız için kimileri bu emeğinizi görmezden geliyor. Yine de taktir edeniniz çok denilebilir. Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz.

Kazancınızdan memnunsunuz, ama bir o kadar da harcadığınız için iki yakanız pek bir araya gelmiyor. İhtiyacınız olan bir gereç için bir türlü para ayıramıyorsunuz, ama bir yakınınızın hediye etme ihtimali var.

İkili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gün. Her zamanki sağduyulu yaklaşımınızdan bugün biraz uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaşacağınız hedef bu zorlukların hepsine değecek. Hıza elverişsiz ama istikrarlı bir güzergah sizi bekliyor.Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu göreceksiniz. Yaşadığınız küçük bir sağlık problemi bugünlerde sizi tek ediyor.

15 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burcundaki Ay, günün başlamasıyla beraber ilişki ve evlilik hayatınızı öne çıkaracak gelişmeler yaşatabilir. İlişkinizle ilgili güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Duygusal yönünüzün ağır bastığı bir gündesiniz. Romantik zamanlar geçirebilirsiniz. İş dünyasında ortağınızla beraber güzel getirisi olan işlere imza atabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızla iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Onlarla ilgili bir haber alabilirsiniz. Yeni bir eğitime de başlamak isteyebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

15 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Arkadaşlarının desteğini alıyorsun!Ailenin yaşamış olduğu maddi sorunlara kafanı oldukça yoruyor olabilirsin. Çözüm yolları aradığın sırada arkadaşlarının desteğini alabilirsin. Duygusal olduğun bu günlerde sevgiline karşı biraz nazlı davranabilirsin. Seninle bu sıkıntılı sürecinde ilgileniyor oluşu ve yaklaşımları ilişkinin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu bir kere daha sana gösterebilir. Evliysen, ısrarlı konuşmaların, tartışmalara dönüşmesi geri adım atmana neden olabilir. Öğleden sonra kendini biraz daha rahatlamış hissedeceksin. Ayrıca bugün dikkat etmen gereken en önemli konulardan biri de, hiç kimsenin hakkında ulu orta konuşmaman. Yerin kulağı var derler ya, işte hiç olmadık insanların senin muhabbetine kulak misafiri olması mümkün. Baş ağrılarına dikkat etmen gerekiyor.

15 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodulara aldırmamanız gereken bir gün. Sevgiye ve dostluklara dair anlayışınız değişebilir ve hayata çok farklı bir pencereden bakabilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Para konularıyla ilgili istikrarlı olmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda kopmalar yaşayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Engellediğinizi düşündüğünüz olayları başka bir zamana bırakmanız sizin için daha iyi olabilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olun.

15 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlarınızı vakitsiz uygulamaya koyuluyorsunuz. Bu yoğunluğun içinde sosyal yaşamınızdan ödün vermiyorsunuz.

15 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep burcu arkadaşlarınıza zaman ayırmanızın vakti geldi. Kendinizi sürekli partnerinize göre ayarlamanız aslında size de partnerinize de iyi gelmiyor. Ortak noktalarınızın olması ayrı, sürekli birbirinize tabi bir şekilde yaşamanız ayrı bir şey. Sadece sizin değil, arkadaşlarınızın da size ihtiyacı var. Özellikle çocuklar ve ilişkiler konularında birtakım sıkıntılar söz konusu olabilir.

15 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinizi, yaşam amacınızı etkileyen fikirler edinebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışıp farklı sosyal çevreye dahil olabilirsiniz. Dünya görüşünüze katkı sağlarken sizi geliştirecek önemli olaylar gelişebilir. Şüphenin akışı bozmasına izin vermeyin.

15 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Demek bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız. Dolaşım sisteminiz hassas olabilir.

15 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve görevleriniz günün konularıdır. En verimli olacağınız işler, gönüllü olarak yaptıklarınız olacaktır. Takım çalışmalarından daha çok bireysel çalışmayı tercih edebilirsiniz. Ailenizden öğüt almanız mümkündür.

15 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 16"
Ay
Kova
28° 24' 17"
Merkür
Koç
17° 59' 40"
Venüs
Boğa
03° 56' 05"
Mars
Koç
01° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 46' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 33"
Lilith
Başak
23° 36' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>