Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona olan bağlılığınızla, ihmalkarlığınız birbiriyle hiç çakışmıyor. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayırmadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor.

Kafanızın karıştığı bir konuda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir. Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız harika.

Güzel para haberleri alabileceğiniz bir gündesiniz ve bu haberler üzerine hemen harekete geçmek isteyeceksiniz. Yatırımlarınızı gözden geçirirken daha sakin düşünmenin yollarını bulmalısınız.

Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir. Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda veya toplum önünde duygusal tepkilerinizi göstermekten çekinmeyeceğiniz, empatinizi, koruyucu ve kollayıcı özelliklerinizi sergileyebileceğiniz bir gündesiniz. İş ve sorumluluklarınız, yabancılarla temaslar gündeminizi meşgul edebilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 06:26-11:41 kısa süreli Ay-boşluk etkisiyle başlayacak ve ardından saat 11:41 Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Bu enerji sizi dışa açılmaya, yeteneklerinizi göstermeye sevkedicidir. Öğrenmek, kazanmak arzusu yoğundur. Ancak hırsınız sabah saatlerinde fazla yoğun değildir. Yani yoğun bir haftanın ardından güne sakin bir şekilde başlamayı tercih edersiniz. Eğer varsa bir sorun, şöyle bir kafamı toplayayım ondan sonra düşünürüm diyebilirsiniz. Saat 14:19 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri sevmenin ve değişime açık olmanın işaretçisidir. Ancak güvenilir olup olmadığına mutlaka bakarız. Saat 22:39 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizle ilgili tamirat bakım işleriniz olabilir. Yeni haftamız her birimiz için güzel gelişmelerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah yorucu ama öğleden sonra sürprizli bir gün seni bekliyor. İş yerindeki toplantı dikkatini çekecek.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genel hayat akışınız rutin ilerlerken birdenbire duyduğunuz haberle ilgili geçmişle yeniden bağlantı kurabilir ve eski bir aşk hikayesi tekrar yaşamınızı değiştirebilir. Ancak siz bu defteri kapatmış olduğunuzdan karşınızdaki kişiye karşı fazlasıyla anlayış göstermeyecek ve onun bu halini kabullenemeyecek bir durumda olabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda ise ani öfke patlamalarına karşı dikkat etmeniz gerekmekte.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleki gruptaki arkadaşlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilmek için sorumluluk almanız gerekebilir. İletişim konularında kendinizi net ifade etmek istemeyebilirsiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklayacağınız bir gün.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geçen sesi susturmaya çalışacağınız, belli taleplerde bulunmak veya direktifler vermek yolundaki arzunuzla zorlukla başa çıkabileceğiniz günlerdesiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde yorucu ama öğleden sonra sürprizli bir gün seni bekliyor. İş yerindeki bir toplantı veya bir proje gelişimi esnasında ortaya attığın fikirler üstlerinin dikkatini çekecek. Özellikle pazarlama, satış, konferans, seminer ve tanıtım alanlarında çalışıyorsan, başarı sana bugün çok yakın. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevdiğin kişinin sorunlarına destek olabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşin uzun zamandır beklediğin haberi müjdeleyebilir. Akşamüzeri ne zamandır görüşmediğin arkadaşlarını arayabilirsin. Manevi duygulara olan bağlılığın ailenle daha fazla ilgilenmen gerektiğini hatırlatacak.

18 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizden ve özel ilişkinizden istediğiniz sonuçları almaya yatkın olacaksınız. Geleceğinizi şekillendiren önemli bir fırsat karşınıza gelebilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün arkadaşlarınıza vakit ayırmanız gerektiğine işaret ediyor. Onlara yardım etmek, fikir vermek, ortak çalışmalarda beraber ilerlemek öne çıkabilir. Dernek ve örgütlerin toplantıları ya da organizasyonlarında aktif görev alabilirsiniz. Gündelik çalışma düzeniniz ya da kullandığınız ofis aniden değişebilir. Aynı anda iki farklı ofisi kullanabilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biraz isteksiz ve karamsar bir tutum sergilemeniz mümkün. Ancak, dikkatinizi evinize yöneltecek, yenilikler yapacaksınız. Yeni eşyalar alabilir, dostlarınızı ve arkadaşlarınızı evinize davet edebilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>