Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilincinizdeki birtakım arzular, bir dürtü şeklinde bilinçaltınıza taşınma niyeti içinde. Bu konuda pişmanlıklar duyabilir, geriye dönüş zorlukları yaşayabilirsiniz. Sağduyulu saptamalar, doğru kararları getirecek. Son günlerde zamansızlıktan ihmal ettiğiniz özel uğraşlarınız, yakın bir zamanda profesyonel fırsatlar sunabilir. Bu konuda sürpriz bir güvensizlik yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Aslan burcunda ilerliyor. Sizler bugünhayatınızda yoğun olabilirsiniz. Yöneticinizle görüşmek istediğiniz konular varsa sabah saatleri daha iyi olacaktır. Öğlen saatlerine geldiğimizde Ay da açılarını sertleştirmeye başlıyor. Önce Ay-Venüs sonra da Ay-Mars etkilerinin devreye girmesiyle kariyer hayatınızda stresli zamanlar geçirebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız gereken bir süreçte olacaksınız. Sanki her şey üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Çalışmayanlar da aynı şekilde elde edemedikleri hedefleri için umutsuzluğa kapılabilirler. Neyse ki akşam Ay-Jüpiter etkisiyle her şey tatlıya bağlanıyor. Saat 18:18 sonrası Ay boşluğa giriyor. Evegetirenler varsa emekleriniz sonuçsuz kalabilir. Sevgiler, Astromeri

18 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlem gücünü kullanmalısın!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Bugün fikirlerinde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu olabilir. Ancak bu sana bir yandan bazı işlerini toparlaman için fırsat oluşturacaktır. Aynı zamanda ekip arkadaşlarını da organize edebileceksin. Bugün ikili ilişkilerde ele aldığın konuları sonuna kadar inatla sürdürebileceksin. Karşındaki kişiyi ikna etmen zor olmayacaktır. Evli ve çocuğu olan bir Akrep burcuysan eşin ailene karşı ilgisizliğinden yakınabilir ve bu durum aranızda sorun oluşturabilir. Kendine göre belirlediğin stratejiler seni her zaman bir adım öne taşıyor. Ama bazen aceleciliğin de başınaaçmıyor değil. Bu heyecanına yenik düşüp ani bir çıkış yapmadan önce beklemeli iyi bir gözlem yapmalısın.

18 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızdan beklediğiniz destekleri görebileceğiniz ve önemli dayanışmalar içinde olacağınız bir gündesiniz. Kariyerinize odaklanmalı ve daha iyi ne yapabilirim demelisiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Spiritüel alanda gelişiminizi destekleyen kişilerle olan iletişiminiz artacak. Kendinizi daha olgun hissetmek için kitaplardaki dünyalara dalmanız muhtemel.

18 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya biraz yorgun ama kararlı başlıyorsunuz. Özellikle maddi anlamda yükselişler söz konusu olabilir. Hayattan aldığınız keyfi, tek bir insana veya tek bir konuya bağlamamalısınız. Hobilerinizi arttırın. Kendinize özel zamanlar yaratın ve mümkünse bunu bugün yapın. Ertelemeyin.

18 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal konular, profesyonel çevre,kaynaklı gelirle ilgili gelişmeler olası. İlişkilerde öfkeli tutumlardan kaçınmak faydalı olur. Bugün gerçekleşen kırgınlıklar uzun vadeli sorunlar doğurabilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumla buluştuğunuz alanda dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir gündesiniz. Sunum yapmak, toplantılara konuşmacı olarak katılmak için oldukça uygun bir süreç. Yöneticilerinizin takdirini kazanacağınız bir gün sizi bekliyor olacak. Annenizle vakit geçirebilir, anılarınızı canlandırabilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zaten güçlü olan dürtüleriniz, kontrolünüzü ellerine almak için hareketlenebilirler. Bu durum, iç dünyanızda bir çeşit karışıklık ve huzursuzluk yaratabilir. Bunu, çevrenize yansıtmaktan kaçının ve kendi içinizde bitirmeye bakın.

18 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>