Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular,ve para konuları gündeminize gelirken sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek, kullanmak isteyebilirsiniz. Harcama ve alışverişler konusunda cömert olabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:11-04:20 arası boşlukta ilerlemesine devam eden Ay, 04:20'de Yay burcuna geçiyor. Günün geri kalanı sizler için gelirinize odaklanmanız, fazla harcama yapmamanız gereken bir zaman dilimi olabilir. Bugünün sizler için önemi ise burcunuzda saat 00:11 itibariyle gerçekleşen dolunaydır. Sizlerin bir hayli gergin olabileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Karşınızdakini kırabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için uygun olmayabilir. Partnerinize karşı anlayışlı olmayı, empati yapmayı denemelisiniz. Detaylı bilgileri içeren yazı için tıklayabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalıklara karışmak iyi gelecek!Güneş-Merkür kavuşumu güne eşlik ediyor. Bugün insanlarla iletişim kurmakta zorlanabilir, anlaşılmadığını düşünebilirsin. Buna rağmen kendini hemen toparlayacaksın. Sakin hallerin gün içinde her alanda hissedilecek. Bazı konuları basite indirgemek hayata daha olumlu bir pencereden bakmanı sağlayacak. Bırak bazı gerçekler kendiliğinden ortaya çıksın! İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilinle geleceğe yönelik bir konuşma yapabilir, düşüncelerini açıkça ortaya koymak isteyebilirsin. Telefon yazışmalarına dâhil olmadığını fark eden bir arkadaşın ısrarla ağzından laf almaya çalışabilir. Kalabalık arasında olmak bugün sana iyi gelecek. Uzun zamandır görüşmediğin bir yakınınla ya da arkadaşınla görüşebilirsin.

19 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan bu dolunay ile yaşamınızı tekrar değerlendirmek isteyeceğiniz veya yepyeni bir yön belirlemek durumunda kalacağınız olayların tetiklenmesi söz konusu olabilir. İlişkilerinizde sabırlı olmalısınız.

19 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yay burcuna ilerleyen Ay, birikimlerinizi kullanma yönünde başkaları ile temas halinde olabileceğinizi gösteriyor. Ortak kazanç yolları da bulabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay'ın şans etkilerini bugünden hissedebilirsiniz. İlk etapta aksaklık gibi görünen bazı durumlar zaman içerisinde size şans getirecek.

19 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde manevi konulara yoğunlaşma ve öze dönme arzunuz yüksek. Çevresel koşulların sizi engellemesine izin vermeyin. Gün boyu geçmiş hesaplaşmalardan, kinci tutum ve söylemlerden kaçınmak faydalı olur. 

19 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizin gününüzü neşelendirecek. Kendinize vermeniz gereken değerin farkına varacaksınız. İş ortamında bir kadından destek görebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için cesaretinizi toplayıp harekete geçebilirsiniz. Yurt dışıyla ticari faaliyetlerinizde gelişme kaydedersiniz. Yetenekleriniz sayesinde yeni bir kazanç ve gelir elde edebilirsiniz. Yurt dışındakurmayı düşünebilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

19 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 57" R
Ay
Oğlak
25° 21' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 47"
Venüs
Boğa
01° 00' 32"
Mars
Balık
29° 43' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 32"
Satürn
Balık
16° 34' 34"
Uranüs
Boğa
22° 20' 51"
Neptün
Balık
28° 54' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 33"
Lilith
Başak
23° 20' 19"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>