Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşadığınız bir sorun bugün yine gündeme gelebilir. O size kendisini affettirmek için her şeyi yaptı, daha fazlasını istemeniz canını sıkabilir. İlişkinizin selameti için çevreden söylenenlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var.

Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engelleri bir bir aşmanıza neden oluyor. Gerçekten başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Titiz ve düzenli bir gününüzdesiniz.

Para durumunuz her zamanki gibi ama siz yine de endişeleniyorsunuz. Oysa biliyorsunuz ki, size her zaman destek olabilecek yakınlarınız var. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Beklentilerinizi yüksek tutmanız hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Her şey yolundayken daha fazlasını istemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınıza bağlılığınız aldığınız kararları yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Doğru karar aldığınızı bir kez daha herkese onaylatma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sorumluluklarınızın artması yorulmanıza neden oluyor. Rahatınız biraz kaçtı gibi. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Bugün evinizle ilgili küçük bir problem yaşayabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, güven ve sorumluluk gibi olguların üstümüzdeki etkisidir. Dışarıdaki hayat kolay değildir. Şartlarla mücadele etmek, ayakta durmak zorundayız. Belki biraz mesafeli davranacağız. Ancak bu güvendiğimiz, sevdiğimiz kişilerle aramızda sorun yaratmaz. Belli kişilerle bağlantı kuracağız. İşlerimize eğileceğiz, duygularımızı belli etmemeye çalışacağız. Saat 12:45 Yengeç burcunda oluşan sondördün etkisi altında, gerek ilişki gerekveya gerekse parasal konularda hayatınızı şekillendirmek, yeni kararlar alarak girişimde bulunmak ve eskiyi geride bırakarak yeni bir pencereden hayata bakmak isteğinizin işaretçisidir. Fakat bilginiz dahilinde olmayan bazı gelişmeler ve bu durumların yarattığı sorunlar canınızı bir hayli sıkabilir. Ya bütün bunlara boyun eğip kaderim böyleymiş deyip hayata havlu atarsınız veyahut gerçeklerin ışığı altında durumunu gözden geçirir, sakin olursunuz. Unutmayalım ki, hayatın mutluluk verici tarafları gibi, huzursuz edici deneyimleri de vardır. Bize düşen yılmamak, ayaklarımızın üzerinde durarak inançla yol almaktır. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü etkisi altında insan, bir hayli arzu doludur. Ancak bu durum sağlıklı bir ilişkide çiftlerin cinsel hayatını farklı ve oldukça zevkli kılar. Sorunlu ilişkilerde riskli hareketlerden kaçınılmalıdır. Sözgelimi kıskandırmak, kışkırtmaya çalışmak gibi. Genel anlamıyla bu görünüm yararlıdır. Ancak tarafların birbirine karşı dürüst olması ve ruhsal yönden her iki kişinin de kendini geliştirmiş kişiler olması lazımdır. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklın ve kalbin el ele tutuştuğu, sosyal ilişkilerin güçlendiği bir gün? Kişisel açıdan önemli olan konular bugün gündemini meşgul ederken bir yandan da yakın arkadaşının yardımına da koşman gerekebilir. Unutma, başarının sırrı istikrar ve planlamadan geçiyor. Özelikle kendi işini yapmayı düşünüyorsan, işini sağlama almadan hareket etmemelisin. Ayrıca bugün düşüncelerin seni geçmişe götürebilir. Yaptığın hataları ve tercihlerini sorgulamak isteyebilirsin. Geçmişte kaldığına inandığın bir ilişkinle ilgili haberler alabilir, iletişim kurmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hayatına giren yeni heyecanları artık elinin tersiyle itmekten vazgeçmelisin. Günün ağırlığından kurtulmak adına detoks ya da masaj yaptırabilirsin.

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilir, üzerinden zaman geçmiş olsa bile kabuk bağlamış yaralarınızı açığa çıkarmaya meyilli olabilirsiniz. Kuruntu yapmak yerine olaylara tarafsız olarak yaklaşmak size iyi gelecektir.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda artış olabilir. Yetenekli olduğunuz konularda önünüze fırsatlar çıkabilir.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişim rüzgarlarını ruhunuzda yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Şans kapınızda sizi bekliyor.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenize olan desteğiniz ile onların sevgisini bir kere daha kazanıyorsunuz. Hoşgörülü tavrınızla tüm sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız organizasyonlarda birtakım karışıklıklar gelişebilir, planlamanızı iyi yapın. Özellikle akşam saatlerinde özel hayatınızda mükemmel bir uyum ve sevgi dolu paylaşımlar sözkonusu.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duyguları dönüştürebilen Akrepler, özgün fikirler yaratıp, felsefi yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Sabah saatlerinde kendinizi sınırlanmış hissedebilirsiniz. Öğlen rahatlarsınız. Bugün hayata dair beklentilerin karşılandığı ve yaratıcılığınız yüksek olduğu enerjiler mevcut.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Sırları keşfetme zamanı.Derin bilgiyle öğrenebileceğiniz her konunun eğitimine kayıt yaptırabilirsiniz. Okült bilgiler, metafizik konuları ilginizi çeker. Fakat aldığınız eğitimleri herkese anlatmamakta fayda var. Alt yapınızı güçlendirip yeni bir donanımı hayatınıza rahatlıkla dahil edersiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 30" R
Ay
Başak
28° 49' 55"
Merkür
Boğa
03° 24' 02"
Venüs
Boğa
23° 12' 42"
Mars
Koç
13° 33' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 58' 28"
Uranüs
Boğa
23° 23' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 19"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>